<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨
返回列表 回復 發帖
& j4 X( f, T/ d8 E$ b% N
5 ?* C9 E4 x/ X/ P5 T如果相信選民的眼睛是雪亮的, 睇下黃毓民下次選舉票數有無升跌, * Q1 B$ K% G1 h# u; N3 ?/ u
那就反映出普羅大眾的想法, 無需爭拗/ [0 k) Z1 X' ^, w1 @; \) L
andyho 發表於 2011-1-21 08:04 PM
其實我對政治不太有興趣。
8 s3 c; D& p( b/ W只是路過有感而發。
失去自由邪神回歸
最初黃毓民退下來, 話要讓年輕一代接棒, 結果個黨內選出來的新主席唔聽佢話, " a0 o; y! a) [4 U- v& Y
就在自己節目炮轟新主席, 而家就玩退黨, 真係完全體驗民主精神
! I4 G' X5 G9 z& J, N; V大家日後記得投票選黃毓民讓佢連任, 靠佢幫你爭取民主, 香港一定有救:goo ...
- j# u1 m) C, V7 ], ?andyho 發表於 2011-1-21 02:26 PM
- @; O7 D/ l. Q

' U/ {& v) S7 w6 v6 b會唔會好似玩五區公投咁 ~ 退黨之後又玩詢眾要求入返去?   

評分次數

• BOYDWAN

唉....真係兩面都幫唔落
1 P; |7 F7 s2 T; p8 B$ F# N1 J7 O8 I5 D0 k1 t
先不論誰是誰非,誰對誰錯,0 B6 k7 v  ~" t
唔談論其他廢柴二打六,, A* l" \5 u/ u" J3 h7 d
黃陶二人,多年兄弟相稱,信念一致,一齊打江山,
7 Z; ?5 i9 A' O點解二人關係忽然會180度大轉變,變成死對頭?   ]" H$ \' z; \7 N
有乜咁大件事,唔 ...
/ P" z3 A, I. b$ Sinfjlam 發表於 2011-1-21 05:09 PM
  s6 Y* c9 }3 @

; Q3 z0 y8 p! p! G5 _阿陶都坐正好耐 ~ 兩人關係變差 ~ 未必係"忽然180度大轉變"

評分次數

• BOYDWAN

不能太武斷,各有各唔着。
8 w" V7 g4 h( K" i+ Z; ?4 f你咁樣抹黑同下定論,未免太不負責任。$ O" N- |9 ?! h) n4 v
大邪神 發表於 2011-1-21 05:52 PM
% R6 X: ~4 J  O" S* s- g+ Y7 d) V7 Z6 H! i; b7 z
你認為佢要負乜野責任??  
哈哈,第三隻手的確存在。6 k6 J6 @3 B5 w0 z+ J
如果唔係唔會兩個稱兄道弟既人會咁樣反面既 & c8 O" o0 b# y2 N
只係你認為我講既係你心入面果隻姐。
% R  q/ \3 y9 N- f, D# @* {大邪神 發表於 2011-1-21 07:40 PM
8 d3 x: D  A% Y  P8 {: g- ^- l$ A0 g% r1 _+ @8 h
係囉 ~ 唔使審 ~ 梗係又有人政治迫害啦   
  L2 K+ c& \. p+ e$ B6 G5 p
4 w. ?  ^3 Y' e+ k如果相信選民的眼睛是雪亮的, 睇下黃毓民下次選舉票數有無升跌,
) e# V! \( a* O, r2 D) p) h那就反映出普羅大眾的想法, 無需爭拗
* x- g: s* p1 V% @4 r* Y1 E* wandyho 發表於 2011-1-21 08:04 PM
& b+ F- O! f' L+ N& I" V

5 p7 A3 i# t+ ^% P我係新界西選民 ~ 以前我投大舊 ~ 但上次開始 ~ 已經唔再投佢   
6 S3 Y& j4 {; z
4 r: e. m9 m' n' }% Y# Z$ |阿陶都坐正好耐 ~ 兩人關係變差 ~ 未必係"忽然180度大轉變"1 \$ m# ~: O3 g$ Y. u6 ?
KNY 發表於 2011-1-21 11:21 PM
) e& v0 l" B% y% D7 e. ^' g

! Q8 _8 |1 N. I- n9 E% l' w有幾耐?唔夠一年都叫好耐?
  Z7 r) V- A3 B& X* [: a4 `8 A& ^! K先唔好計耐唔耐...' s. P/ s  v9 w, e7 v* d7 @1 Q. h3 h& q
身為街外人,只係覺得好奇怪,4 Z* ]. M$ {+ h/ d; a8 V- M
唉...一盆散沙,' Z/ m/ p; b" D" w) n- D
黃巾聲勢浩大都冇用,到頭來起義失敗,1 ]" m4 ]' w( h
都只會俾人叫做賊
4# infjlam 有信念唔會成功,一定要有手段。: ~3 n; ^+ V/ G
只怪手段唔及第三隻手。
& I# U5 X- o0 I! o' B6 q* U+ t" [/ {大邪神 發表於 2011-1-21 05:57 PM
9 z8 S3 q7 c$ o9 g& R% V
8 k- T+ {8 d( d" C$ @" q# f
成班柴娃娃,烏合之眾,連個傻o既,都可做到副秘書長,# Z( Z0 G) u. [
那一刻起,我已知社民下場,係日本郵船...
其他事,我先唔評論,
/ m' ]8 M0 l% f9 E但有件事,我覺得毓民講得非常之啱,
7 [6 ~- r2 p/ S- D# V+ Q+ I就係社民班廢柴二打六,正經野唔做,
3 i" I# D$ y4 R9 C* r. A* i8 o! m卻日日掛住上高登,上facebook自濁打飛機,
  @  g2 p) y) P. |% c0 }3 a9 T4 I# i6 x! p以為咁就搞得起個黨?$ g1 I) N, K9 d- _$ N6 ~
得o既我就跟你挽鞋!
其實我對政治不太有興趣。) p7 @  d8 J; Q" ^3 I6 z" [) Y7 t
只是路過有感而發。
4 W+ A  j) x4 s8 q& g! \大邪神 發表於 2011-1-21 08:43 PM
9 g2 }( g) Q4 z; M$ ?9 @
! s7 Z3 H- u1 `1 \; u% p7 E" A' F你講野同你個頭像一樣咁特別, + S- Q4 V  c+ S
一邊去評論他人的政見, 最後卻話自己對政治無興趣
7 L% z/ Q8 w* |- `/ b9 R2 a. u
9 F4 ~( y1 v/ v9 g& z* E3 ^我嘗試學下你講野:: [5 j$ [3 k3 \' B
「其實我對賭波不太有興趣, 只是路過投注站買左3個波膽, 4條過關飛, 6場主客和,
- [, X1 R4 p: d. H, S8 {1 N- j我要講多次, 我對賭錢是不太有無興趣的」

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。