<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?
返回列表 回復 發帖
嘩...冇上黎兩三日o者....
( |7 h5 n" _" L0 j) n9 \# z做乜開拖都唔預在下呀  n! _( s4 S2 j( u1 G# [
infjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
2 T* u! d7 h. O/ `$ x0 q9 c
: }+ x* ~& ^7 Z/ K; c( j! e* t& W, H
諗清楚先好出聲喎,- k4 y  C. O& h. u' s2 o3 A
皆因呢度有d人冇乜品,
8 L. q6 q2 b# f4 B6 L1 a; A! ~自己詞窮,% f7 i3 o  s9 m3 k% q; Z& ~  R: A
唔係屈人,4 S! ?, W7 {9 v" _  t7 \. l% ~
就係話人義和團,
( y0 \, V1 G! T6 P仲隨時會有賤人爆粗.
# |+ ]/ G6 a# n' \: p3 \, G! I! v+ H1 ~  {7 _
/ }4 g% O5 J7 X" W' E# s; D. M1 L- ]* Y6 B" d& k8 K. d& d
最後, 我投降了! 負能量太多.... 唔想再上來了.....3 x+ G) ?& [- \" v1 y& ~
hamsubboy 發表於 2011-3-25 08:11 PM
" ]3 Z$ c) @9 X8 _( P8 u* @
& c2 B" D4 O" u
版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道7 z# Q: n. _' `7 @* V* [
如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?
5 i0 U, K- w3 A  e你見K2K老屈我, 但不曾發一句聲, 何解呢? 跟你立場一致, 自己友就側側膊, 你就是這種水平的人5 x9 [5 N* Y  y: s9 X0 ?
! g8 d8 h# g/ ^: e. v- V# ], Q
我身邊欠缺你這種Level的人, 而我因工作需要, 有必要研究低水平的人大概是怎樣的貨色, / B- F# q+ K0 V
因我是銷售商品給這類人的, 你提供給我很好的示範, 我要多謝你才是, thx a lot!! . p! X; E* p3 `% p$ y( E5 S5 }
我為何會有負能量?你覺得有, 請過主, 免得你有日看精神科來claim我錢
嘩...冇上黎兩三日o者....
. e6 i1 h  I% P" C' x8 D做乜開拖都唔預在下呀
7 f! E1 W3 |* D  u5 X( p% oinfjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
& K4 H( H7 X9 \% ~8 t% Y* ~

* D3 _8 p, n, i3 V關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已,
2 B+ B2 q* J' i/ ~& V你要開拖, 狗哥成日都陪你啦
' S6 Y2 L3 _7 F5 Y% P$ m
: \7 O: z, I: `! x關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已, # \) Q; W# H+ m9 |! |) ^, }7 o
你要開拖, 狗哥成日都陪你啦
" j& H2 ^. H" a- z, Dandyho 發表於 2011-3-25 11:08 PM
% w4 c1 \3 E+ p7 m$ C
8 y& X+ _$ Q; e# K2 B/ ]0 a呀...打錯字....係開P至啱
8 w% F2 H6 _" c- ]! @
3 V9 e, I' [! N. r! \今晚有時間吹兩咀先
敢唔敢食日本食物?問題問得有D籠統喎...
& T" W/ j- }* T' l; I! j食品若有輻射,梗係唔食喇
7 E, c! E& j( R% ^1 y, a# O若已經證明係安全,冇輻射污染,) t6 [+ l! f3 u" E/ E$ r
點解唔食先?6 r0 }7 B4 E' R0 i  S
5 |' E3 h" I- Q- G  L7 L/ m
你班友唔係搶住買日本牌子奶粉o羊
# d! [, R) ^3 I. i, e2 Q7 t$ H* q+ d  e' K  k* ]
呀...打錯字....係開P至啱
. k0 O2 I2 o+ {% {% H8 C8 @5 K  b  ~3 Q" W
今晚有時間吹兩咀先
0 A1 [7 [( `( X8 z2 Q3 G, tinfjlam 發表於 2011-3-25 11:25 PM
* }# [" V9 }- {
: v  L9 E% }1 F9 I4 H# F
真打錯定假打錯呀? o靚仔 吹咩先?
香港傳媒有報道, 飲用輻射超標牛奶一年, 只等同做一次電腦掃瞄6 ~5 o% x  B5 W+ c
日本食物咁有問題, 排隊買日本奶粉的香港人應改去食大陸的三鹿牌奶粉
, K& o' V% Q! `; @祖國食物信得過日本食物多多聲架! ...
7 M4 ]. V# C3 {4 A% T% Nandyho 發表於 2011-3-22 11:32 AM
4 S- \1 S+ I; L) s* G( T
9 r* X4 N; c- Z( ^2 O
咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...
% {# o# t6 G! n4 w. }# r9 f7 R! S, _! L
版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道
0 U7 x, ?. K" W" F5 V如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?; ~: ]* p, D* B& [' K$ T
你見K2 ...$ s/ F: n' ^( m8 d3 _! V/ N0 g
andyho 發表於 2011-3-25 11:06 PM
, v& E  ?  J$ E
! Q/ U  y- X8 t" m
我要修正...2 P% p/ [2 v- d' u" `1 K  {0 \8 ~0 C

7 J# z; u1 H6 o, R我段文章第一段係咁寫,$ B& B9 y, M& J4 U- ]+ ]
<唔知幾時開始,  網上出現一群人有<雜種仔>心態..>
' X/ ]/ n8 ^1 T% U' c7 `- j: p* E2 F2 b% r& N8 ]& a) ^5 J$ P, E
我指既係一群人,  並唔係完全指任何一個人,  當中舉有多個例子,  多個特質,  係概括左好多人既意思,
5 B+ r) R8 A% a我唔識andy兄真人,  唔知有冇講中閣下,  或者講中幾多樣,
% v+ w% G1 ^: V; ]! c! p$ K) `所以請勿誤會咁大段文章只係針對兄台一人.  h6 M0 C% z; A

6 c4 `8 t- _6 _7 u; G
/ _1 A3 ?: F3 l+ \: i3 M" C. ?3 ?5 N5 f0 [5 p
咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...
! G2 o+ U4 W& z3 z# v( ginfjlam 發表於 2011-3-25 11:32 PM
* Z6 R# H+ s0 h! }& s1 w# a# ]

+ j3 ^9 S, k* X; W在呢區平日跟我吹開我的人, 都知道我立場, 知道我會不會覺得毒奶受害者是否抵死
4 k7 W) i7 \/ _  t我講呢個話題, 是回應樓主的主題, 日本食物危險, 那大陸的危不危險?4 {( V* w; Z( U/ q5 h$ Z
至於是否有版友跟我私怨借題發揮, 自行判斷吧
admin最近都買左部祖國DSO, 拆埋黎睇這個價位有這樣的做工用料真的不錯 EBAY好多外國人都排住隊買- @7 @* y# u  D( }
admin 發表於 2011-3-23 10:19 AM
9 H/ v; i; i3 R
' q/ W! m* P6 x( f+ V9 _
大陸係世界工廠,對全球係有不可多得o既貢獻
7 p$ r' k! N; k. k2 |( n- I+ e(當然,法治,版權,人權,自由,民主等領域,還是很落後的)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。