<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]
返回列表 回復 發帖
我試過打麻雀連打72個鍾未訓過,打到我同d朋友最後差d精神分裂
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 07:13 PM:
7 C9 j( S  W2 K6 O: U1 T我試過打麻雀連打72個鍾未訓過,打到我同d朋友最後差d精神分裂
4 \' c% v/ H/ ~/ R* s哈哈,好野wo~咁你訓左幾耐先起身呀= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 19:15:
" r3 f( k8 N/ A9 t/ J. m& C. Q) @, w6 L" D9 v, b# K) e
哈哈,好野wo~咁你訓左幾耐先起身呀= ="
: N5 A# ?* w) n28個鍾......起身之後覺得好似比人圍打過咁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 07:24 PM:9 k+ u+ Y  B: u8 }: ?

# x6 C0 i, [3 e1 S. x5 K0 c3 Y8 m28個鍾......起身之後覺得好似比人圍打過咁
& t6 U. d- m( h& e$ Z1 ?哇,訓足1日幾= ="
摺吧啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 09:13 PM:7 k5 y" g8 W$ ~8 }! L% `+ O
我試過打麻雀連打72個鍾未訓過,打到我同d朋友最後差d精神分裂
3 C2 o/ }$ a; g# e% f

: Z$ e% K, v8 Q& ]$ _, i7 A. K8 [( Q$ H+ J& O% Q% P8 v# u* n8 c  G
左仔你要加埋"邊個夠我XXX" 咁嫁~/ B- ]7 z, k, I( m6 j5 F
72個鐘打左幾多圈?
# m7 `8 f) ?) R0 [) [贏/輸左幾錢?
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 07:03 PM:
6 a4 S, [! y& }4 l. B5 C  j邊個夠我怪><" ...
( k# V; G1 ]& e% W& H1 T8 {0 R. m
一日唔沖涼我都想死~~~
( P! a$ k. y2 C" j, n3 ]. t你2個禮拜冇沖涼~~~9 N0 i: ]% A- e! V0 \. P2 K$ U
唔辛苦咩??? =.=
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:17 PM:/ g, q  {& d  r+ |. J" \, O

- s% N$ Y) q" b- L一日唔沖涼我都想死~~~0 ~* b, h# p* d) W! F1 r1 o
你2個禮拜冇沖涼~~~
5 J( T! w& M0 g# ~2 y. ~: {唔辛苦咩??? =.=
7 Q8 M3 G! y) x( k辛苦嫁,鬼叫懶咩~
摺吧啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 07:13 PM:
+ z7 z- h( B1 @% h$ _+ o& t/ o7 f我試過打麻雀連打72個鍾未訓過,打到我同d朋友最後差d精神分裂
; p9 G2 ^8 ]8 ]) y9 U72個鐘.........$ b5 g% b  P; f5 h
你係咪人黎o架??? =.="
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:19 PM:
& g/ w4 c" h3 }; r6 [
. B; p2 F8 n7 }& P: p, m72個鐘.........# Z8 a0 K# J. Y/ h: S4 ~; U0 M! w  }
你係咪人黎o架??? =.="
/ M& o2 W7 x2 d  Q4 A, Q1 H; ~' Z佢唔係人,有名你叫左輪呀嘛^^"
摺吧啦
Originally posted by crap at 2005-4-13 20:04:" |- _, h. A7 w, h

# W. {" ?# S) U) H6 [% p
$ B7 }; t* X8 [; A  M: P' Y
9 f& X% x+ }0 b左仔你要加埋"邊個夠我XXX" 咁嫁~
$ i/ I/ y) B5 @6 z1 @- Q" U; i' a72個鐘打左幾多圈?( _4 H) ?# |, h
贏/輸左幾錢?
& w5 e1 V6 a; U+ ?2 l1 @9 i我都唔記得打左幾多圈喇,贏左幾舊囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。