<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Dr.anger at 2005-4-14 12:20 AM:
$ a! f  u* l9 L
3 L# ~9 V; j9 V4 ]6 j一般酒樓飯碗再大o的..
# \& }& j+ j" E2 q# L$ p: f; G5 M; w# Y4 ^0 ?
/ f) d+ m. l/ ^! C/ N* c
等我抄o下crap B 先:# E# ]8 w3 |, e4 X& e% R7 S+ z
2 N3 {  n: H1 M& i& l7 [6 I
ARE U really human ????
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by JCer at 2005-4-14 06:17 PM:
( p2 _. @5 R3 D' h邊過夠我無聊/ Z& [/ E1 }/ L" I% R" K
細個果時,我爸有個 密碼 ...
0 F2 ^) p" R& u( M" a6 h+ h2 h6 h. u' |9 }% h% h4 A' Q$ x
  p; e8 r4 L3 d0 v1 i1 }. k! j$ n
點解你可以係咁試又唔驚自己會重覆試返頭先唔得o個個號碼…好勁呀~~!!
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
有無高手一日打飛機多過5次??
以下句字雖要家長陪同收看

余 與 汝 , 遇 於 雨 , 於 余 寓 , 娛 汝 乳 。

幾有文采, 幾有詩意
Originally posted by easonwing at 2005-4-14 07:11 PM:
. {0 A* \) _$ L' I) ^有無高手一日打飛機多過5次??
3 ~2 S/ C/ d  n; p) r
有冇咁多精射呀 =.=
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-14 07:12 PM:6 T' T& D5 L* }$ U$ j, {
! u4 `1 {% r* ?
有冇咁多精射呀 =.=
+ W! u: d" X) e& ?有,打一次飲幾杯奶= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-14 07:20 PM:
8 b; S  q8 X( _' A% |' M" {
# O6 o( s* z0 u$ h% X2 ^' U有,打一次飲幾杯奶= ="
* k( ^3 o/ m- z" l9 t1 D% J
我真係驚飲奶飲到肚痛~~~
+ q8 H: W7 y- @; M6 @( c: [如果為左打多d飛機而飲奶, 飲奶就飲到肚痛~~( r- R8 ]7 u, y" n# m0 o& ~$ F
咁就真係冇人夠你威啦
Originally posted by jsqaure99 at 2005-4-14 06:35 PM:$ C7 O5 d0 i  R0 j$ T* B
我試個連續考完試開完幾晚通頂再連續四日 ...
+ R5 O, v) H( C6 N( v. f0 S8 d4 o
之前HK 好多人打太耐機 死Q左 , 你小心D...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-14 07:26 PM:* @, M3 ]6 m- P% {+ w
6 {. g  M) v  @+ R; s* D, B& f) |# Y
我真係驚飲奶飲到肚痛~~~! G2 S  U6 i- R% K8 x! S0 M: ~
如果為左打多d飛機而飲奶, 飲奶就飲到肚痛~~, k$ m# O- Z, l/ O
咁就真係冇人夠你威啦
* g) @3 w" v5 @; U
哈哈,最多一日一次,邊有人會一日四-五次嫁,驚唔死得咩= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-14 10:34 PM:
" {9 a; b! J& l: u3 `) t% a6 _  P/ b; Y+ Z
哈哈,最多一日一次,邊有人會一日四-五次嫁,驚唔死得咩= ="
  S, I2 V7 f% [6 m( O
) r% p, n, A; T4 E5 p% f9 ^+ P" _
係呀..
  G( {0 m3 @9 M( g( O1 m4 h' k  ]做一日三次郎會傷身嫁......
* P) V+ F/ T1 I& u9 A1 ]5 X' t何況4/5 次....
日日交唔齊功課,連續4年
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。