<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 20:19:
' z* x/ Z, j7 D- u7 q, t+ n. S- v- o6 a( i" a/ m
72個鐘.........9 U( U7 R  U1 _' n! M. {% l
你係咪人黎o架??? =.="
/ n7 m* @) u5 N/ S. O) U0 s" r我地打到叫人幫我地買參茶,力保健,紅牛........煙左食我十幾包(四個加埋)
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 09:11 PM:
/ }7 N$ m8 L$ v5 Y
' N: Y* h; A# H! @# Z* ]我地打到叫人幫我地買參茶,力保健,紅牛........
% a4 D; L, M7 p3 s5 e- W/ r1 z- }7 D
你累喇咩......保力達蠻牛........
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 21:13:% c& ?: u4 j" a8 z, e( {4 \2 O
. P! k5 E! r: [5 K+ r/ s& ?
你累喇咩......保力達蠻牛........
/ O2 L4 i; ^' g3 s& ~- {1 f果陣未有得買,如果唔係我地一定會買
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 11:16 PM:9 k$ p& v6 j! _5 W$ q8 X- x: z

0 U: [4 c3 }+ J果陣未有得買,如果唔係我地一定會買
* m7 u- ^# x1 x5 [
: T) }4 h1 c" P
為咩呢........................................
Originally posted by crap at 2005-4-13 21:26:* X# Z( Z) P: a: n+ y! Q
- ^$ K; \7 S+ M" D! C5 u- e3 I( }

5 Z# r9 w: g( `7 {' P% J為咩呢........................................
; ^  f4 B5 ?& m我都唔G係為左D咩,果陣時我只係覺得自己係一部麻雀機械人
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 09:29 PM:
9 N* r. |, w/ s& r+ c
+ l$ \: s( e6 R9 [( X) Y我都唔G係為左D咩,果陣時我只係覺得自己係一部麻雀機械人
. M* s( ?8 W& ~) N
咁樣o既生活唔係咁好~~~
& m$ O" u2 y7 l4 f* ], H要小心d自己身體~~~( T. X; O0 F( T6 ^; n- l0 K; M
如果病左就唔好啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 21:31:
3 ~' @: I4 f9 M, U
: U" D& I2 i% e" W/ d咁樣o既生活唔係咁好~~~/ K* J$ Q! i, j* e$ J5 h! _
要小心d自己身體~~~1 U( M" b  B; v: L
如果病左就唔好啦
) l1 ~- y( y8 W- m0 g- H) U+ M* E都係幾年前既事喇,THX關心
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 11:34 PM:: K, I. N" e9 s3 W: X' T

8 J1 J8 S/ d5 c5 v) d" Q0 ^2 x都係幾年前既事喇,THX關心
& J% [! q5 L: @3 q2 x* M) k6 ?
0 q4 |) y7 g" Z7 v9 D3 s
都係果句.... 戒左佢吧!
Originally posted by crap at 2005-4-13 21:48:) [' P$ d8 o! i) X; O
/ i6 @% t9 o. S5 V* e8 e

+ T: y' m, g6 G7 I都係果句.... 戒左佢吧!
# s- ]( ]3 G2 T4 J
果次之後我巳冇打喇

669 x 401 PIXEL下載

試過一次過食左三十幾碗白粥...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。