<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事
返回列表 回復 發帖
Originally posted by justtocc at 2005-6-1 03:38 PM:  @8 L1 I/ @( Y+ ?( C" O
我後悔上年會考完就日夜打魔力寶貝打...
# s: A) a, X- n; M我玩 soilder of foutune 玩到嘔, 之後暈吓暈吓三個月, 要食D精神科藥.....
Originally posted by justtocc at 2005-6-1 03:41 PM:
# G* U8 h1 c7 Y# A9 Z1 i6 K' x2x歲都未拍過拖o既最後悔中學未in love過呀? 青春不再
" O! f. A2 Y) g* t
8 K8 K4 e9 y$ _: F, ^我中學時太多女....精力都使盡....會考得返 5C....
同初戀女朋友分手, 沒有好好珍惜第二個女朋友, 同埋同第七個女友一齊過, 因為佢好賤. 初戀係最好但不珍惜.
Originally posted by nirvana_169 at 2005-6-1 11:49 PM:
. ?3 h- Z/ ?  ?: E- S: b* e1 v同初戀女朋友分手, 沒有好好珍惜第二個女朋友, 同埋同第七個女友一齊過, 因為佢好賤. 初戀係最好但不珍惜.
  z( g# L- x: }) o$ ~2 _/ L2 O- E1 a, p. z! _& d; w0 J
你有一段你認為美好的初戀, 已經 無悔今生 嫁啦! 你諗吓, 打後幾十年都可以回味!
1 ^( L( h% L2 i
9 u7 g7 C  Y' z- H回想我的戀愛......全部都係建立喺情慾之上.... 亳冇人性
我最後悔既事係鍾意左果女仔4年,
$ l7 o! c; b, x# T但一直都冇同佢表白,因為我知佢知,
) Z) J# [8 ]( D2 W0 k& v% F呢4年間,我地由朋友變成知己,
! C( Z0 ~6 X' N) R我驚我講左出黎會令佢避開我,( ^# t: [4 m" s& x3 N; t
果4年真係好辛苦,
; v; ?5 M9 i$ j# J$ }' N9 K我d朋友係咁叫我同佢講,
8 i5 i  ]6 S& d9 M2 W0 g( h+ e2 a5 {結果係點都好,總有個知字,我最後都冇做到,
) L" j& ]9 S, G1 {5 g我後悔我最初時冇同佢開口,
. A2 g, ?+ ~4 t8 L0 m& d但好彩既一點係雖然我地各有各生活,
! h' ^6 \  O4 X" i# {/ Z8 A4 Z但都仲維持到呢段友誼.
Originally posted by 【車仁】 at 2005-6-2 02:58 PM:1 Z. C) g) {; E
我最後悔既事係鍾意左果女仔4年,( }5 e+ L6 N5 h9 [! a; q3 t
但...
) Y* O# ]/ I! b, S, D塵世中最笨實的事, 莫過於此
最後悔既係....有一次..我自己隊球隊有一場決賽! N6 {( P6 S1 F) v. e. a4 T( {
我就身為球員...我仲係負責帶球員證果個...但係當日...我坐車果陣掛住撩女仔..1 h4 ], Q' ^  [( O
唔小心跌左d球員證...到左球場先知道...拎到我地果場比賽唔洗踢就輸左...6 r6 L+ n) a; Q' f$ b# t1 L5 Q% H
我地係好比心機先踢到入決賽...咁樣輸左...我地個個都好唔開心...個個隊友都嬲左我... b0 w! w0 w, T4 n
到而家仲嬲緊..我真係好後悔...佢地到今時今日都未肯原諒我....  M1 U, x2 ?) B, [7 C
唉.....
有啊~~~/ K$ f* T" g) F9 x/ }
我好后悔自己畢業后沒繼續讀書~- g  y# |! ]9 _) I% R9 S5 `
因為某些因數所以被逼放棄繼續深造
) V' U: ]- c: S2 L- `原因是麼???原因是讓一個比我更需要的人去拿這個機會~2 |0 }5 J$ f% A% }$ v
那就是我姐啦!!因為她比我還會讀書沒有理由不讓她去的!
7 D6 a/ X8 }' E/ P! H. S所以我就讓她去啦!!自己?自己就努力的賺錢啦!!!; t7 R+ o5 t/ g1 E) e7 q6 P
我想這也不是最后悔吧~~只能說是后悔當初沒努力讀書吧了!!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-2 08:48 PM:% f4 ^; ]7 {( ?6 a4 z. ^& w% V: n
有啊~~~5 C5 ~  F- C& x6 F3 @3 s, x$ l) }3 x
我好后悔自己畢業后...
# \" b' R: Z$ E) ]' [* K2 j6 H; l% k- K" P. j: n. d
能夠為別人無私付出, 你以得到'無悔'依兩個字
Originally posted by vivienna at 2005-5-25 02:52 PM:
  t) q4 Y: G- w3 K  }- T7 z* s, R+ p9 [% Q; {
我都覺得﹐但做男人都要有責任好D。
9 p: m0 {. B+ I
你條友係英文版話自己係女仔,係依版又話係男人,你係人妖定天生雙性呢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。