<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事
返回列表 回復 發帖
唔知点解,依家去唔到
4 D/ c" j0 N3 \( }) G" d. y! g/ ~何為亂打??
8 N  D* J6 i' p/ ?- l" i
0 ~( A# n1 i" J( S
各位大哥:4 t/ C. k  g; P8 S
: C* @! N; r: Q3 ?# \
           原來自己打fei機姿勢都錯, 我因為怕俾屋企人知, 所以扮瞓覺, 趴係度打, 又驚打左野出來會比人知, 所以一想發射就忍住, 當打完, 咁樣打有兩大問題 , fei機無起機, 海綿體(?)長期受壓應該會出現可怕後果 (行唔到房, 我都post左過 差唔多的case係性版, 當事人情況比我好少少, 而家醫得番), 其實唔起機的後遺症我係26fun都睇過, 不過始終戒唔到呢個打法 看來要找個心理醫生先得
$ O( j; k, V% O; [! i2 U
* I% D2 z9 B- G) `$ x8 S            至於忍住仲大鑊, 我估因此搞到我成日想打, 聽人講話谷住百病生. 所以我昨晚終於勇敢地打一次, 先發現原來打出來的野好似cream咁, 而且成個人鬆晒, 唔會好似以前打六七次都好想打 (嚴格來說, 我因為每一次都未打完所以唔打唔得)
/ o5 y6 h7 v3 x' l
  o7 g5 D; z4 y( f[ Last edited by research2005010 on 2005-9-6 at 11:51 AM ]
神六太空人說在太空看不到長城, 說過在長城是太空中唯一能看到的人類建築那位仁兄確是一個大騙子
Originally posted by research2005010 at 2005-9-6 11:47:
6 ^, ^* v: ]9 Q7 V3 V
( l5 p1 S0 d( q& Y3 }各位大哥:
  r  c6 y4 @3 S
' c9 u% I4 p9 }8 E           原來自己...
/ X, v; e0 e, k3 O* {2 D8 K. Y咪係囉, 原來你之前齋起冇出, 唔怪得知啦, 打老飛為求舒服, 你之前都冇出, 梗係谷精上腦啦..........:cool:
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
如何減少打fei機的標準答案又多一個: 真真正正打一次
神六太空人說在太空看不到長城, 說過在長城是太空中唯一能看到的人類建築那位仁兄確是一個大騙子
Originally posted by research2005010 at 2005-9-6 11:59:
6 p9 b( [( o: {  a如何減少打fei機的標準答案又多一個: 真真正正打一次
2 N! U6 u$ w: T; i( F
不錯; 準確來說你之前冇出野, 唔算真正打老飛........:cool:
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
打假機衰過打假波
Originally posted by research2005010 at 2005-9-6 12:02:
. O' u6 e7 [+ R, E3 M4 |打假機衰過打假波
2 n5 t( y+ }! O: u3 Q
你知就好啦.........
Originally posted by d228216 at 2005-9-6 10:45:: `; J# j. [8 B  g8 q' D3 N  @

- G) c+ q/ D! Y& m7 v' i6 R9 q& W不成立播!
+ K( S9 z+ {$ j8 v* O0 k9 C- D; S6 v0 Y' ]
結錯婚仲生埋個衰女----敢先算播
( Y$ {3 X# ^. d: Y! j

6 ]7 X' ]- [- l; o) j佢得三歲幾,未知係咪衰女
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by research2005010 at 2005-9-6 11:47:
: x  E" T$ F9 x0 T6 D% n7 s2 t" a8 R8 T- L
又驚打左野出來會比人知, 所以一想發射就忍住, 當打完, 咁樣打有兩大問題 , fei機無起機, 海綿體(?)
0 u. y+ e" R" W4 Y' K  i

* u% s- j% h9 G; ^8 D" B) s--->你都好收放自如喎
* b# D" v9 Z- l/ o4 x( j9 P, ]  V0 b1 A6 q/ S
& X; ~+ S8 N; u: h- g6 x6 f長期受壓應該會出現可怕後果 (行唔到房, 我都post左過 差唔多的case係性版, 當事人情況比我好少少, 而家醫得番)
" ^. ?' w/ q/ Y. O# _咁不如索性去做牧師、出家人又或者去做人點禁慾,一定好成功
. |+ R6 L9 H& }" N+ Z
6 o4 O4 B( T% c: P* J講笑咋,唔好介意
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-6 12:53 PM:) n7 B* e, U3 T1 t1 W

$ h3 W4 T( R. v6 V( ]) }  D$ D& \, f咁不如索性去做牧師、出家人又或者去做人點禁慾,一定好成功( N, v$ l2 u7 Z: ?4 e+ i$ f) E/ K

( j. z1 z/ B& ^( r. X0 b講笑咋,唔好介意
& E1 T3 t; m3 i, B- a2 `
* O, S" C+ K% ^8 p我都諗過去少林寺, 至於牧師就唔好, 太多佢地的負面新聞 (男童呀, 非禮女教友呀), 睇黎佢地d training 應該唔得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。