<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事
返回列表 回復 發帖
抵受唔住引誘, 同人攪基, 仲要攪埋, 真軍兼內射
Originally posted by 艾榮 at 2005-9-10 01:25:
: t0 p  ~) v. k( b; h- D8 C抵受唔住引誘, 同人攪基, 仲要攪埋, 真軍兼內射
+ o5 f  E" `0 L  _. H8 ?) N5 [* s5 [3 ?) w/ n1 x
哇~~! 咁你真的同性還是貪得意?
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by 陳某 at 2005-9-9 18:50:* t. n/ J4 _. \1 J: _! h
真係好後悔學識左自慰...因為真係好痛...
7 e" T+ R9 C  R1 `' N( G1 g  u* d
7 e, [) P) F$ U' g; {5 H7 Y
類似事件小弟中學時都有,但好慘。  我要前幾年見到佢同個男人咁樣的女人一齊先知點解我追佢唔到!
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
我就做過一件後悔得好緊要嘅事,十幾年前仲讀緊書,發夢中六合彩,記得5個no.,另一個唔記得係30定32,結果貪方便買左30就算,冇補到32,結果中左4個半字,收$3000,但如果買32就中二獎,派九十幾萬,依世都記得
Originally posted by ciger at 2005-9-10 01:37:9 M. a. l2 l  M/ P
我就做過一件後悔得好緊要嘅事,十幾年...
7 E% t) x% u9 C9 M+ u2 _  [- o
發夢中馬仔中六合彩我都有發過,但係次次訓醒都唔記係咩
* W; l: z% U: ?. O1 Z: D8 k3 Y( b所以我都唔知算好彩定唔好彩=.=
愛機-高達RX-78
Originally posted by ciger at 2005-9-10 01:37:) w1 V3 k0 w8 Q5 q" E% Q# @
我就做過一件後悔得好緊要嘅事,十幾年...
$ ]5 n2 P/ x& o. v
+ d: ]4 D; |; ]
係你就係你咖啦! 駛乜唔開心仲記住? 係中就買乜都中
佛聯會
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-10 01:46:8 M! `2 g/ V* Q# r' u& W& V- U

) b/ N! Z6 X5 h$ Y7 T7 b
( e6 z- r% S+ \$ D! s" V係你就係你咖啦! 駛乜唔開心仲記住? 係中就買乜都中
/ v' M( u, Y' A) b人腦記憶唔同電腦,冇得delete
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-10 01:30 AM:
) X+ K) {0 _3 G$ f5 K3 a$ v/ W7 Y# p: n) D8 l( ~* ~/ d

) d$ I, K& t8 L) N$ y哇~~! 咁你真的同性還是貪得意?
, d6 c% x$ J3 A; t, w7 o0 v. K
/ H; @: e" A* T: `6 B$ Z4 n/ ^9 J: G只係一直俾佢追求, 到某一刻突然好感動, 就同左佢一齊
Originally posted by 艾榮 at 2005-9-10 01:25 AM:
0 g' Q/ T8 c1 `- ^0 x% X抵受唔住引誘, 同人攪基, 仲要攪埋, 真軍兼內射
7 C  Z1 n. l" k1 S7 ~+ ^" `& Q0 M
3 T: A4 l8 [0 ~/ @, T: V- E
攪基我個人係覺得萬分既嘔心...' H, ]: k" w; l/ {

3 t: h+ M2 `  ^7 E2 S% B5 y
Originally posted by 艾榮 at 2005-9-10 03:54 AM:
4 k  n- W  W. e, d$ x只係一直俾佢追求, 到某一刻突然好感動, 就同左佢一齊
( N- H4 S. J9 E, H- Y2 `

: J7 V& j" \5 b2 U6 n# S你的處子之身...不是...他嘛-.-?" k2 ?% a/ H  g4 c

. i% a8 i4 B5 W* m1 |
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-10 01:32 AM:0 {# @5 k8 ~4 t5 e# l* b/ @
類似事件小弟中學時都有,但好慘。  我要前幾年見到佢同個男人咁樣的女人一齊先知點解我追佢唔到!
3 d0 b0 @( f5 \0 U* ?5 c. Q5 Y! N. ]- a: M/ F0 Z
我讀男校...中學就冇女喇...
2 d8 h3 m% r! R灰...
2 l) |% h. ?% r+ L# u. u3 @tb真係好黑人憎..." L& \0 z8 `; a3 v5 N/ [
香港令女已經少之又少...
9 c5 \6 z, J6 c6 G仲要俾d tb們媾埋.... \& L8 O  Q5 Y% n) f" C$ c% b
真係xyz~!@#$%+ w6 L2 h- _/ K6 e. }
[以上純粹從男性角度發洩...絕冇對tb存有其視]
# y$ c1 u7 k* L/ }7 U& m( {9 I- v% K+ G
$ f, \% I6 b" ]. I! _- r5 Y[ Last edited by 陳某 on 2005-9-10 at 10:22 AM ]
Originally posted by 陳某 at 2005-9-10 10:16 AM:  J: K* `. {: C8 Q0 p( b) C! i
) y9 i0 V/ _4 E- ]) {- w4 @

3 g' B1 h' b: `3 q攪基我個人係覺得萬分既嘔心......
* G8 w  O7 ~$ ~, K0 ?
2 V" K7 b0 P8 ]4 @* q# U& H; l- x同佢攪果陣我都唔係處男la... & h3 ^( \" q. z8 y$ o6 _4 q5 q# r
5 K7 C2 p6 Z- p
但坦白講, 同男仔攪舒服過同女仔攪好多
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。