<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事
返回列表 回復 發帖
Quote:
6 _" X# {. S' H! s! M2 _9 `0 _Originally posted by 亨九利 at 2005-6-24 04:22 PM:
  R7 W6 i% j& h+ J9 y/ ~後悔學識賭錢, 大大話話輸左大約300萬......7 k' W' ~, ^- |7 b. b1 y6 w7 Y

8 j$ W0 E1 B2 \' h& K! \ 3 ?  U, r. Y% f
我雖然無你(敢)多,但100萬都走唔甩,,過大海都跌唔少,成日同D抓爛脚嘈,,D荷官係又抽唔係又抽,贏都話,输都要抽(只追了幾口,本都未夠),,又要同佢哋炒嘢,,為乜??
以前細個曾經為左買遊戲卡
+ m" p6 K% u5 p- H兩日之內用左成千銀
" f/ C7 D3 q" [. G8 y$ w2 G" b; x
6 k) p+ p" x+ @7 [( x8 y近期d就係為左一個online game至少用左成千幾蚊, S: y/ n3 a" b* n/ D: N% l: t: E
包括用現金買game錢 改板碟 月費
女去女還在......錢銀身外之物...亨生, mq兄, 同呀sysykiller01兄...........一日未死, 始終可以揾返的.   記住: 唔好失去鬥志, 武功就會返黎!
如果真係最後悔,: y% K' N1 ~: f
就係發現左點樣自潰~~
* p: J* x3 T5 }5 v3 [搞到而家想改都改唔到呢個習慣~~
如果真係最後悔,+ O9 j* l- c2 K( \
就是認識了我女友
% B" L  G& h$ ?; l. M' U* r0 bnow慘過做奴隸
讀書時係ok 7-11 惠康 偷金沙買比人攪到留咗案底連書都冇得讀
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-25 01:45 AM:: z+ r3 r5 F- M; F6 h5 T- @/ p
如果真係最後悔,
, A% t! W1 K- G/ a$ Z就係發現左點樣自潰~~6 t' m! n7 b  q6 l1 L6 l3 |% @2 n
搞到而家想改都改唔到呢個習慣~~
7 `0 S8 ?) f( }* b# j' A
) n. ^6 I- v( [  N' w6 A- f  {
我都係咁話~7 _' f5 I* A3 ^2 M! t1 I! I
由十一,二歲開始日日一二次...你都咪話唔傷身
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-25 01:45 AM:8 Z  [8 K6 y5 h" r
如果真係最後悔,
' V4 h7 _/ h% r$ C: a就係發現左點樣自潰~~2 ^! O3 f) k  H* {% _2 r
搞到而家想改都改唔到呢個習慣~~
6 s3 f- K3 L7 \; r+ w7 m# ^9 S' n$ s" M' d3 V6 G
Originally posted by j1128 at 2005-6-28 11:20 PM:
! h$ F  {* `1 b我都係咁話~
" V; q6 `: M. Z* Z5 g由十一,二歲開始日日一二次...你都咪話唔傷身
7 n& k% J  Y( `( i
+ t9 Y9 r6 Y* v& w4 o
你地話早., {- W) f; Y' I4 T) S) D

3 f# @) ^; c" M4 x
Originally posted by easonwing at 2005-6-6 10:42 PM:
5 J: z7 O  S; K0 u- [遲左識打飛機
4 q* w) Y0 [" c+ G- Q5 d7 j9 c3 C. D# \" h! l) g/ {. b% Q
佢話遲.
/ Z1 B2 I5 \9 n* j. _% ?, F, ~9 O) Q2 E
計好話, 唔會遲, 唔會早, 時間啱啱好!
考試考得唔好掛
後悔既事都係學識點打飛機...." D- C7 Z0 d1 i9 x
想戒戒唔到....成日忍唔住....
3 @# |3 ^' s+ y' e1 B! R以前有女時仲死...
* O" P- r6 o; ^, }! d話時話...有咩方法可以戒????
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。