<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Triangel at 2005-10-11 01:25 PM:5 y0 c; h/ n& s8 T. i: c- J

2 H1 Y, _, L1 m. \( n- D4 R
8 R+ _1 _4 j* _9 O4 {6 H' _但係 Work wo!1 D$ |" y. Q! F8 Q2 M! p
因為拉得開隻癲狗個十幾人都係分身8 ~5 N6 t1 j; J
唔分身店敢拉開隻癲狗!
/ w# v+ Y) g4 h) n# O" E咁仲有無其他方法先
斬左隻腳, 咁你咪活動自由囉, 之後打走隻狗, 搶返隻腳去醫院度駁
Originally posted by bigfish at 2005-10-11 02:05 PM:
5 d/ |/ {, O6 c8 F4 ~/ O# ]9 C8 t斬左隻腳, 咁你咪活動自由囉, 之後打走隻狗, 搶返隻腳去醫院度駁
' w4 Z4 l  T5 ~
% o- e: z$ g. M, f呢位仁兄都好背成借一喎
企起身"哄"埋去啦,但凡勳物都有遠視,你一"哄"埋去、比佢知道你體積龐大過佢就驚咖啦,到時物佢走你唔駛走咯~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 02:39 PM:* M1 ?, S6 B7 Q0 ~( E+ K* L( R
企起身"哄"埋去啦,但凡勳物都有遠視,你一"哄"埋去、比佢知道你體積龐大過佢就驚咖啦,到時物佢走你唔駛走咯~
4 S% w3 S7 x( _. j" \" o2 N
原來你都係傻既
$ @1 Z( V- G$ k1 K; w話明癲狗即係畜生喇,無性架$ d9 c  T1 k! C: D7 b
佢唔係人呀唔會擦牙架9 T8 z; B6 \0 J2 G8 x' Y
你哄埋去,佢唔使咬你呀
+ S+ O, P, D" ?" o0 P# d淨係佢把臭口都可以毒死你呀
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-11 03:14 PM:
9 |, T# _# l+ G* q* ^
3 ?! r8 C2 l, ?/ ?# u! o2 k+ j0 w原來你都係傻既0 ^, X4 Z4 B3 V5 I
話明癲狗即係畜生喇,無性架
1 b( T* G$ ]# s! g1 K2 X( N佢唔係人呀唔會擦牙架
6 @# s, J* ]* v' I' V你哄埋去,佢唔使咬你呀7 r* _3 R* W/ m0 i! ~) _
淨係佢把臭口都可以毒死你呀
6 \. a+ ^' _7 I+ h1 Y- s
' ^& W' w6 c2 L, p# Z* s
, h+ I: J) ]& U& T) f& e$ ]- K
- z5 b& R% c1 x' z0 B+ H$ D: t+ z' |1 H  ]' `+ n/ `

2 P1 ^% F2 G! A, o( m: [9 bhahahahahaha~又唔係叫你咀佢,叫你企起身"哄"佢咋,唔駛面對面咖~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 03:19 PM:
, D5 [# l9 p% ?: g
, o( o8 ?, p5 l& L5 ]; B! g  W! Z, r9 W  ]7 ~! n6 W- p

: {: i+ d; q% C, q' J( o5 N" q5 j$ R% Z% N* l  H' B
. v% s) W: Q- ]1 L" Z! e+ O; d
- c: V$ Z* L1 G3 j9 a
hahahahahaha~又唔係叫你咀佢,叫你企起身"哄"佢咋,唔駛面對面咖~
! m- Y( z. Z6 \
車...........9 |! U+ Z$ A: f) Y+ o2 z. n3 M
咁你係應該打(企起身"兇"佢)..唔係哄
1 O1 ?; w& i% J" A6 D9 h8 W$ G& ~. J不過話時話.佢發癲咬住我唔放果陣時3 S( M: p& `- ]( G8 p
我同隻癲狗都好近距離喎
5 ~% b  J, K- ~7 I- N0 X如果佢係驚就唔會咬到唔肯放喇- {2 i" @; z: \. D. L
足足攪到我幾慘呀
係咪你驚跟住走呀,你一走隻狗out focus就以為你好渺小,跟手就attack 你咖啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 03:30 PM:
5 C5 H4 d9 _& I6 i! e: e, ?係咪你驚跟住走呀,你一走隻狗out focus就以為你好渺小,跟手就attack 你咖啦~
/ }) n! ]' G7 I- D7 t" |7 r" l# ?就係我唔肯走; O& f2 B9 x% {( J5 \
諗住理直氣壯1 E, }* W; K- Y
人不犯狗,狗不犯人2 W, r7 D% j2 `+ \
鬼知會遇上一隻癲狗咩
0 u- L4 ]5 X, ^8 V如果有早知,我當日就唔鬼行山喇
5 R& t' U2 u7 @* M' H8 u! }) S點會知有癲狗咬我先得架
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-11 03:42 PM:
  _( T! h5 F. T  \& R% h3 I- w( r
' j- h" {( o4 Y就係我唔肯走
# r$ Z7 N! r7 R7 h諗住理直氣壯
  z; p4 H4 Y" w; U人不犯狗,狗不犯人( S5 }3 [0 ^8 V7 `: F& d/ |7 A
鬼知會遇上一隻癲狗咩
# b$ l" b, [" h7 z0 N如果有早知,我當日就唔鬼行山喇
/ ]7 B: e3 A9 D$ ]點會知有癲狗咬我先得架
# F/ o5 h6 K& ^# i

1 H+ y3 s! I  x) Y7 y
) a  k7 I  @6 G+ Y6 o, Z% `: E. G6 C/ R9 o7 l: y
1 b+ b; z6 Z$ g" W; m
對隻狗"理直氣壯"???hahahahahahahahahaha,你得咖啦你~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。