<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2005-10-11 02:05 PM:
* I6 s3 C5 Z. A+ t0 s* \& s斬左隻腳, 咁你咪活動自由囉, 之後打走隻狗, 搶返隻腳去醫院度駁
  i' `1 n. ^8 u  K' b: k( {( s. _( _0 R. [2 @7 E: }7 k
你都好多餘wo~有腳果陣唔打走隻狗,等斬左隻腳先打走佢,你估你隻腳會分散佢注意力?
+ v' R: U& m6 @1 \1 a+ v& w3 q定你斬左會戰鬥力高d3 |2 C2 {7 U& }" s7 N
你有刀都斬隻狗啦~下話?
. q2 ]4 ^" q% q
% m) W) R4 L0 n* i; ~% l7 j2 f5 i5 v[ Last edited by 奇 on 2005-10-11 at 05:31 PM ]
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by at 2005-10-11 05:30 PM:! v& k3 t; a5 m/ P9 _# t7 Y

6 n& t, E# X# l! u& D6 A* @& w5 ^7 J) b( g. Z" H$ a; Y
你都好多餘wo~有腳果陣唔打走隻...
5 A, n+ U1 c9 R/ a你有刀都斬隻狗啦~下話?
( k9 w4 O6 W' Y( m5 S7 f係喎' \" p$ a: D8 U/ D: V
連我無留意佢提過有刀呢樣
. O! P* F# [) H你果然心水清' S5 R: I/ M5 C! G5 U: _
一刀劈死隻癲狗咪一勞永逸囉
或者試吓搵我引開隻癲狗,& z- n3 c' G; d" x, f' x, m
我都幾好咬架
Originally posted by irisG at 2005-10-11 06:50 PM:9 w9 ?5 v; K1 M
或者試吓搵我引開隻癲狗,5 q4 O7 @- o6 q
我都幾好咬架
# ]; K0 e: W7 M3 K- Z4 h$ t
" e  n' C% V& K, R7 h( N/ N
7 P+ O! W' D! G0 M0 p$ Y/ K8 P
* H6 Z3 @3 q* F
咁大犧牲~~~?講低你電話比我哋知好喎~~~
Originally posted by irisG at 2005-10-11 06:50 PM:7 u$ I' [9 S& D6 X& C
或者試吓搵我引開隻癲狗,9 t; ]( e% P7 x# m+ s
我都幾好咬架
+ h: `8 K9 G0 {# n$ j7 b" N係.../ a0 H1 u# w7 Y: b' V9 V$ t+ g
咁你可否告訴我知
) m! G5 G" l1 z) r你邊忽好肉d呀
* r6 C6 [9 A- ~6 L* |咁好咬
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 06:52 PM:8 K2 N2 [7 |4 L9 x* V2 W; ]

7 x4 K' ^& J7 V$ I9 n- C" A) Z- H# }- U( X0 x
7 B) s) h+ o) S# ^
7 h, n, U, \0 b
咁大犧牲~~~?講低你電話比我哋知好喎~~~
7 ~6 ^0 {4 l- ~% \; s+ {0 Q7 g
咦...你都驚俾癲狗咬咩
Originally posted by irisG at 2005-10-11 18:50:
0 m, _1 D# j# f: k: }或者試吓搵我引開隻癲狗," X) Y* H/ j5 G* E* q. n0 `
我都幾好咬架
8 b" ]) U+ ?2 x4 i  H0 q

: b! J+ b7 N% v* \# R) U- o用漢堡包??
我周不時都唔知乜事比野咬住唔放,
: @+ M4 |1 s" v. \) [' i: Q, Z6 i3 m所以我至覺得自己好咬
Originally posted by irisG at 2005-10-11 06:58 PM:
1 N( Z7 T- O8 e# w& z我周不時都唔知乜事比野咬住唔放,
! B/ E) H" M( ^所以我至覺得自己好咬
  v/ G; t: p. B) R) n真頂癮3 H2 W4 i, w- x+ Z
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
1 D7 [5 N$ l% z" }哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈. t. R% i* y3 X
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈1 c) g) m2 t. t' C
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈2 h2 K& r  e/ x! c
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈$ m; y7 x; j" k
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
' M; u+ U0 }' l! Q$ n8 ?笑到收唔到聲
Originally posted by irisG at 2005-10-11 06:58 PM:$ r3 h6 G; D( _& C+ s: J: T
我周不時都唔知乜事比野咬住唔放,
3 i6 L+ i; i! v3 l, x, p所以我至覺得自己好咬
# M+ S1 B  c. c. l, A" r) W比條女咬住?
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。