<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做
返回列表 回復 發帖
Originally posted by at 2005-10-11 07:30 PM:
/ b8 e) Y) a) L7 J: a, i1 w7 k5 C' v. L
比條女咬住?
0 X5 B. }7 x$ o1 o! ?-咦...你死喇
8 j/ H6 G  w% e) v8 g1 X4 {2 K# G# |你竟然話版主女友係狗
Originally posted by at 2005-10-11 19:30:
) C/ f$ E) V7 X, v* N# L2 V  D' }  u9 v1 J# e% ~' J$ h
比條女咬住?
) U. q( Z, P) S+ F
* Z! X, Q0 P0 J" n$ D5 I7 M: f  |
係比好多條女咬住
Originally posted by AWU at 2005-10-11 07:38 PM:  M* M8 y. w( y4 g3 N, H
$ v& X, d0 X$ N6 e5 B

+ P5 t& K; W4 r- d+ u; ?) W: K係比好多條女咬住
$ [$ R% H5 t+ x! n! r+ f+ @
俾女咬總好過俾癲狗咬
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-11 08:15 PM:
$ w* m5 w$ S& P" p$ b
) h4 G4 Z  {7 H. R" p9 C6 L俾女咬總好過俾癲狗咬
) j5 ?! L8 P2 j: I5 j% N
9 b0 p6 ^: }: Y. W/ b+ E- C7 r) R
Originally posted by irisG at 2005-10-11 06:58 PM:
/ @1 q/ X" p" E6 ?我周不時都唔知乜事比咬住唔放,: U4 N  V0 u! R+ g' q2 W
所以我至覺得自己好咬
# z' x% C- A; S4 g" K/ ~7 I% ?
! b7 e$ g. W' @* x, c; y% F我唔係話俾女咬,
- U1 p8 e! _, i" k& L# a) z但唔肯定係咪癲狗,6 p+ X6 z3 Q* a0 j- ?
所以用黎形容,$ H4 U8 X1 ?3 B1 K( {' r
不過應該係類似咬你個種
Originally posted by irisG at 2005-10-11 09:54 PM:
: Q; I6 [1 I& @# Y2 K! u( v. C  `6 |) I/ P% m" J
$ k, R' H. T2 g9 R0 ~, J4 c
  B) E% O% q7 y- t9 `
: D1 j' s  o' o2 G
我唔係話俾女咬,
6 ~/ [4 C: Z$ n  x但唔肯定係咪癲狗,
1 ]1 U8 \- t( W: i& d. P$ v所以用黎形容,, Q5 g) b: i) ~$ u6 M
不過應該係類似咬你個種
8 k! ^6 \  Y6 R$ w& [咬住我唔放果隻肯定係癲狗喇" o( \8 B8 t, Q  Y$ ^& z. ]3 \
唔係癲既都唔會咬住我唔放喇! I* _3 {; L& R  \+ v% q& ?
後來俾人捉左去人道毀滅8 Y, N% X4 q; [  O
& g- \$ o( k* b( X# r
咦..咁我同你都幾咁同病相憐喎
9 V2 `9 n2 H$ t6 G. U' _. y  \. }唔知我同你使唔使買支打狗棒防身
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。