<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖

這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

本帖最後由 Babafett 於 2009-12-16 11:27 PM 編輯 : D* D! Q% c/ y" j

; L) g% Y& e+ b" a* `看過一套叫 "Forgive & Forget"﹐ 我學識了乜野叫原諒別人。! j0 \) t3 `! X& B# ]5 n. X
  o( }% @4 A8 [7 f/ n7 p
我真係情不自禁想問大家﹐ 你地對我仲有乜野不滿 ?
# i5 D5 I, Z+ ?, g
- @: c; M! I' N# Z我個account好耐已經無出過乜野幻想post3 m0 R" @5 w* [4 C: O
- p' a9 x# N2 W, c5 E- \! d
係唔係講錯過野就永不肖生?
4 P8 l- X& ]  L' ^1 U* u2 U, U4 b# j3 j5 z0 L: l
你地甘話我﹐ 佛都有火。香港人識唔識乜叫做包容 ?
; F) Q- i/ e( c% l7 ?4 a4 n# r9 x& M# m4 p5 f
; ~4 [: \7 [- x: b  |
講真﹐ 呢個世界每個人都有過去﹐ 好多人都無可能係100%完美﹐ 甘有D乜人有支格講D正面既說話 ?
# a7 U3 w8 {/ [  j. l7 D2 \. I, u6 b& y8 O# q+ d8 r
點解你地要甘針對我 ? 你快樂嗎 ?
% f( E' T- K: B4 f! x0 h0 s* c/ A
1# Babafett
  g* \6 D. r- q( s: `! m1 T1 B/ X
其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....+ w) W3 e  y! |3 b, U5 C% Q+ [
人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
你煩少陣 就無咁多人要針對你 OK?
1# Babafett  , e5 |1 R: m$ `6 v

6 Q+ L8 c# V4 a6 t) l( l$ k+ P其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....$ X2 {1 L! N- [5 d  U  P6 x
人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇
3 j; E1 c" i5 ?hamsubboy 發表於 2009-12-16 11:50 PM
/ ]0 i8 o7 V8 n5 _( D8 s/ j& @2 ]  x: T2 }. F5 m' U
你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦
: G# B9 [' d/ ^& s2 X
; I. z7 A% ?; u: o
你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦
: J5 N& o0 k8 w' s9 d* w. R5 sBabafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
7 L, A, C" O1 J  b9 ~( f( E* S' }+ l  G+ T) W' W8 q. Y& I- c- E, X
你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
; P2 A4 C# k& E7 B- o3 k$ o! S/ o7 G! q  H3 c. M& a4 p. ]
你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦+ V% k/ j" _0 U' Z- T. \$ l& k
Babafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
' j) O1 p& W( U6 L
' V( Q. ]7 B) P- u5 W$ v! t1 h
WHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?
一 定 會 成 功 。
9 x0 I5 X4 e3 h1 n+ D$ H( t
( t$ A  V0 S: O! o3 G& h4 K7 o  h, B7 T% D
WHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?7 d  f7 N2 B! u2 a
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:04 AM
1 M4 i/ Q% [1 b% h& L8 \2 L
9 b4 ^. o$ @3 ]0 |係你男朋友話我聽。4 H9 R5 n# q; C( N% k$ Y# v

$ ]+ ~9 r) {4 H3 d' f# [7 _+ \& OBy the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
香港是一個言論自由的地方,亦是香港可貴之處!* ]8 s5 d+ a, T4 |3 b
我沒有針對你!很高興認識你!& Z1 l1 N. t# T" |' S: U" {
但我係一個不折不扣既咸蟲,想來樓主也不屑跟在下討論吧?
5 |- J: e( W/ ?% G8 C0 s0 v/ u/ p* K/ N* ~0 X  Q
你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!
! D- G8 J# X9 d% H2 s2 zhamsubboy 發表於 2009-12-17 12:01 AM
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦
+ N/ _" k- C/ g# L
3 [# B( l: G0 j9 p' b9 Q係你男朋友話我聽。
; G. K7 z  d' L7 z$ o* L, n3 w8 h8 b7 R
By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
- O$ C% W# f: |3 p) l4 y) ~+ mBabafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
' u& ^$ n; V" @7 T2 X/ N5 O7 S$ w& ]! p! m; ?0 m: h& z
thanks for correct me.
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。