<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖
0 B% Q# [# u. `& A. _6 k
  u, ?: l2 a! ~: H. D
thanks for correct me.6 M, G; h, D9 H0 Q9 F6 O
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:14 AM
. p' M, t5 C7 w# Z' V; W

2 l, s/ I0 `7 G. F- v8 BYou are very welcome.
' ]8 Y3 c/ ^, |5 x
, l: h( {* Y0 S: w其實你英文唔差﹐ 加倍努力你會寫得很好。
; L0 m  h3 J2 L, y8 r( v. Q% r5 s  r
Add oil ! =)
: M) y& P4 Q3 {' Q  B& h! r% B) {5 U3 t9 ~8 L! F/ ~* |: N- \  b
係你男朋友話我聽。
$ w: ]+ U2 h! X  w# ]9 P1 D0 k8 E/ j; U5 F7 r0 e) S5 o. h
By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
; A, v; Q* }& N" m5 p. V$ u6 b9 |Babafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
7 O2 x. ?- f6 m2 |0 f5 e2 z* y
! N! T4 A3 z/ w男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?
) ~7 k  t+ u4 H# P5 r5 J如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
# Z+ W/ n9 H0 W1 s
# n( t) w) k+ T$ V男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?
' V/ p/ b3 u) w$ e; g  [; d; s如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........
) \8 m9 E% D2 V6 d' ]" [; mhamsubboy 發表於 2009-12-17 12:20 AM
6 d2 i$ s. X6 p! {( O6 M
$ x( R' u: A. Z% M5 x/ H% ~9 T* e
我話男性朋友。
13# Babafett - U8 L* o  E3 V' A
9 {9 d7 D9 R: [, |
我邊個男性月朋友玩過我jj????????2 {9 k$ O0 w8 a9 Q9 _/ U! V" ~
我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?
  h* i4 L, j$ }" l我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?- t$ D+ w3 a0 b; T
/ V8 i+ g& ]( T6 m* T  \
你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....' f& ]/ A5 p' }3 l/ r- r; \
唔係我叫版主黎同我做主
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦
+ F2 Z3 N3 U8 `; K+ E& T勇勇 發表於 2009-12-17 12:13 AM
# e% n! e. |% z
) R  q4 r- l/ _0 F. o
thank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.
一 定 會 成 功 。
13# Babafett  5 L% t. i" I1 b5 {* [( X5 l
, h; x3 v8 C* M9 q5 b8 h
我邊個男性月朋友玩過我jj????????
  _: N  y# R% z$ e8 i9 h5 S+ ^我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?
- b1 ^. ^8 T9 E5 h1 k我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?
- C, v) `. u( t" Y5 j
6 M! I* i2 ]% o* O2 K你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....8 D% p. d, E# `+ ^% T
唔係我叫版主 ...- F5 e: K) L* o, M" n3 N0 a% J
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:40 AM
哈哈~~好慘啊
( M9 t6 D3 |& R! [

; k7 U- v0 l8 ethank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.
. b# \. Q- I- J! P$ Q) ?$ j6 g# Q  khamsubboy 發表於 2009-12-17 12:44 AM
4 i7 ^9 k) I+ T( `7 {3 F

9 G0 @+ `, r9 g, N1 o4 W3 d( A: E其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣$ k6 a% Z8 I% b+ m1 V" \8 G7 c

2 Y! ]* g0 D6 _7 n所以我話你同性戀都不算侮辱。
哈哈~~好慘啊/ m& G* A$ N  c+ b7 \
勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
& s+ z: z! ?9 `, N0 }9 d# `/ f* n) s% F" c5 |& N* l
唔夠你慘﹐ 流氓
哈哈~~好慘啊
" h, J1 |# m* S6 g2 Z$ f% R勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
* l+ r. E* z- S1 X/ B3 ]- G勇勇 吾好玩人啦!記吾記得我呀?好撚鍾意講粗口既alan叔叔呀?
+ R5 n' h5 Z  ]1 q9 u! B
7 n4 p6 o0 n( e8 v
其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣+ e# M2 t/ N7 q
% t- v5 B  h' L& P/ w
所以我話你同性戀都不算侮辱。* J! j! n+ Q( N+ f- `
Babafett 發表於 2009-12-17 12:49 AM
6 M1 v# c" i; U8 V' r$ N. E& U7 V& P" s( x9 p, `
你點解要話我係同性戀? 唔係侮辱我... 即係侮辱我老婆堂堂100%女人係男人?; Y9 Q; A3 m9 M  a" p2 V; p5 ]

1 e( k% O9 x* B你講清楚呀!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。