<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖
+ |) r$ t# t% D' T, P+ [
真記得定假記得先?吾好敷衍我喎仔?/ I6 `- Q' W0 @. U
alan3015chan 發表於 2009-12-17 01:04 AM
俾你識穿左添 2 H' r  P5 e0 C: [0 g& O
我已經好耐冇吹水喇,不過見到有個奇人就忍唔住講多幾句
% Y! E3 L% W) [+ K& M不過你個大名真係有D印象,但個頭像就唔多認得
真係眼訓,有空再來玩野~~~~~~~
起26fun話我hamsubboy拎條jj 俾 我d 男性朋友玩* u1 J* p- t" V. c
, m* g6 d% U$ F% q" u4 S
我依家要求Babafett 在 24小時之內在26fun所有 forum 向我開post道歉
5 d$ m; a, I( m! t* Y* [. f& ?hamsubboy 發表於 2009-12-17 01:14 AM
佢居然真係當你冇料到
真係眼訓,有空再來玩野~~~~~~~ / |' ?1 `& ~5 a5 R8 i& X' l4 S
alan3015chan 發表於 2009-12-17 01:16 AM
  t' V; ?9 t% i6 ?* I2 N

+ g. r% z3 ^" x' I未解決!- _7 U; l! k  v& E
未解決!
1 y2 C) H1 c# B# I* V: Zinfjlam 發表於 2009-12-17 01:12 AM
6 F7 c) e- F" K4 G

7 |+ H. A3 ^$ a. {5 O& z1 f8 [YES! 未解決
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
佢居然真係當你冇料到0 r; ]% E- Q- X- q4 `6 R
勇勇 發表於 2009-12-17 01:17 AM
3 R: p  B0 V& z& V- k0 r1 Q/ z2 E人地要訓覺去瑞士3 C5 K) Z# i% e0 o1 a+ D$ z

. W( G. C3 x! i' H* b* M  V話人同性戀不算侮辱
  k$ y/ z8 W9 L/ }  z6 ?% U但誹謗是罪
佢居然真係當你冇料到
# u. G/ i9 q% s+ D( L9 c, B  B2 i勇勇 發表於 2009-12-17 01:17 AM
, v# ~' Z& [% g( c" n' z% \2 _

4 t7 ^! ~/ `, w# @) ^8 Z當我absent... 有無落注呀!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
俾你識穿左添 8 R, O" q! H& V
我已經好耐冇吹水喇,不過見到有個奇人就忍唔住講多幾句
! \# T  m0 B: q- F不過你個大名真係有D印象,但個頭像就唔多認得
. z- x+ G& h  B勇勇 發表於 2009-12-17 01:15 AM
* A4 ^4 l/ X! m2 ?5 F
梗係啦,當年曾和9哥,甘國武等奇人吹水我都眉頭不皺!今日我都係咁話,又見奇人!!! : V" V1 r, G0 n% r& X$ w
吾梗要啦!我記得你咪得囉!
* k, F' u) n0 w7 `! M9 q冚家鏟我係呢個壇9年而家居然係新手上路!
4 a+ w( k3 W  G! E& g0 H人地要訓覺去瑞士
  ~+ N/ P  ^7 C- j  |9 C
" L* X! m0 g; {' ?1 \; s9 Y) f話人同性戀不算侮辱
1 K$ |- N# F1 f  _1 K, `( j" H但誹謗是罪
" F% m- e2 k( k0 P! lKIU 發表於 2009-12-17 01:21 AM
2 K+ q8 r, _  L0 {+ f% F

6 Y4 s' P+ s1 Z; H" u就係呢一點, 我會唔會係香港第一個在網上告人誹謗罪成功既第一人?
一 定 會 成 功 。
% o6 Z3 z/ V: d: Z3 a6 k
梗係啦,當年曾和9哥,甘國武等奇人吹水我都眉頭不皺!今日我都係咁話,又見奇人!!! & ~4 @9 @# Y4 U6 v; f+ i; {
吾梗要啦!我記得你咪得囉! ' e: f* P/ ]2 @! k/ D
冚家鏟我係呢個壇9年而家居然係新手上路! ...
$ Q! `, i" Z; f  j" j( Zalan3015chan 發表於 2009-12-17 01:21 AM
/ Y) w4 _' f) w. z- I9 G$ [9 wentfun係2003起壇。。。9年?
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。