<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
8 t) E" Z, \! O% y" Y% U4 ^

: S/ K/ k4 Y* f* i! e" N我就係唔驚嘛, 太多女"癡"埋來, 如我打賭輸左反而幫我減低煩惱, 我望佢贏架! ) I( v* h. s& P$ H/ A
快lunch time, 再傾再傾!$ L/ s+ w+ X8 n1 u) n: i) a+ u
andyho 發表於 2010-10-15 12:21 PM
- |$ W! P" L) b% p
( @$ Q- R( s; S原來andy哥你咁古惑 ~ 但如果我贏 ~ 狗哥要輸個屎忽俾人喎   

評分次數

• BOYDWAN

溝唔到女, 可以俾女溝唧?0 e% s+ G/ l, T$ V7 C2 E
不如改做俾女「呃飲呃食, 唔呃精液」, 會唔會好d......?

評分次數

• BOYDWAN

2 |4 X/ d) W" v( K& C9 q
  j4 Z$ v8 Z5 ]) L8 Z2 S, F, z
( T( R7 {' Y9 [3 ~3 |( F
7 k% [$ n6 n2 S$ J: Z1 _溝唔溝到女有乜所謂 ~ 起碼andy哥有口德 ~ 唔會搬人老豆老母出黎講咁賤格啦     
% _+ u( q# t, u9 k  c2 yKNY 發表於 2010-10-15 12:21 PM
! C2 y! N& [; `5 V( q' Y7 @$ b"身體髮膚, 受之父母", 你除非冇老豆老 母, 係石頭爆出來, 如果唔係講父母有幾賤? # O1 W0 W; v9 G( G1 f) I
賤得過你初嚟報到學人抽水?
  Q! W% L/ c  m, J4 D3 |
. n% u" z  W1 {
2 H2 `) y( {1 c& w' _1 }3 w
: r* g9 H- I6 Z9 r5 w好好好 ~ 難得你仲有份童真 ~ 就你鍾意啦 ~ 你覺得咁樣開心既 ~ 就跟你咁賭啦; w; J2 e: {) ~" G
6 g  `8 ~9 e$ {) U0 C( a

. u) n. q$ P. k5 P( U哈哈 ~ 我都話呢個網D網友好玩架啦   
! E' H# {4 v1 UKNY 發表於 2010-10-15 12:19 PM
/ D0 L3 S7 e8 z4 A

$ T7 Z: S" W5 [# e9 o# i) e# D打賭是好好玩架, 讀書時一班同學聚會時, 有人放屁, 無人認, 8 }5 [2 I) h* l3 L
逐個發毒誓話無, 否則爛袋袋, 終於逼到「真兇」出現

評分次數

• BOYDWAN

我真係比你地d 帖笑死! 串人窒人都可以咁娛樂性豐富!
9 a0 [% U. p. R0 C- m9 C' ]/ D+ @真係要衷心講句: 好嘢!   R9 q, W/ p* J$ P, C& `
小弟繼續加fun 支持你地, 自己就繼續做塘邊鶴喇, 你地繼續啦咁多位老友記~
% v6 w: W6 g5 h: x$ Z
! g* j. F2 Z1 Q
* G5 ], v% p  G  G
: s/ h+ z7 O, W係喎! 要講恭喜說話喎, 如果唔係比vv 鬧死都似~
, }9 A6 W1 q8 p: P9 X% k
, ~9 |" H6 p/ A, y2 |. [; `龔豈樓軚! 粥祖軼呼悽臀墜! 欺罔坡菠臻筷松瓠稚油, 酩証然舜黛俵盅郭仁賞颱嶺槳!
, o* p* ^* H+ B! x. A4 Y8 {% a* [: j, }$ B! A- ]4 ?4 e% {
原來andy哥你咁古惑 ~ 但如果我贏 ~ 狗哥要輸個屎忽俾人喎    % `  v# R& I! a! ~2 p
KNY 發表於 2010-10-15 12:22 PM
* _* ^$ y* D8 `
5 t4 Q& |7 @. w5 D# _西狗爛屎忽,唔怕俾人桔

評分次數

• BOYDWAN

各位巴打真係好犀利, 講劉曉波事件可以講到變左打賭屁股爛, 快d發毒誓打賭吧!" T( W" O+ I, @( o+ l4 V
打狗棒你自己提出, 真係屁股爛與人無尤啦, . c9 W& }* h/ \' n. [
winters兄你應俾d信心自己, 唔好俾打狗棒一拋就改口風話0 f% v2 j! v. J2 z
「其實個條友係咪狗哥我就唔 ...( s4 j# K' y$ q# J, Z0 g# T5 h
andyho 發表於 2010-10-15 09:33 AM
- u" I  T7 G& c* x; `0 N
哈哈你真有趣
6 k+ a9 U2 q" ^& ^8 W唔好講係網上世界,就算係現實世界,對於呢啲細路仔先玩嘅發毒誓我驚都未驚過啦.) [( d  K  ]: L  @: ]* b

3 J7 t% g* x/ q我諗起個段野,係因為當時我覺得奇怪:
- l8 D, R$ ]$ |3 x6 c6 _+ n一開始就叫狄娜RIP,之後就話唔好同我講仁義道德死者已而,轉軑之快真係令我嘖嘖稱奇+ y5 y+ l) r. a- u
之前之後亦有幾次狗哥講完一大輪高見後,對我同其他版友嘅疑問視若無睹.8 H7 M, k! j3 A

, S7 G& X6 ]/ B( k. b# h" t4 }% w只於起底,起乜很野底?6 r8 d0 A5 P3 R7 h
我一開始只係想佐證阿狗哥好多言論都只係拾人牙慧.4 k2 T6 K1 F% O8 g' l
我係GOOGLE SEARCH下段,搵到係人網有條友講埋同一番說話.
, l4 L7 F* V" O$ u6 |而好耐之前我曾經上過filter-056政版,因此記得個條友好似係當時嘅版主.- d5 e6 x& w; o. ?
一切僅至於此.
- ^7 _8 h8 L$ _5 ]1 _# L+ e" m# k+ y+ N2 E
西狗爛屎忽,唔怕俾人桔; ~/ O/ Q1 {4 C0 o
infjlam 發表於 2010-10-15 12:40 PM
7 |1 }; l5 n+ z5 ~' ~) Z

' d  q4 J3 w/ @. l" H0 H"俾你都唔拮"會唔會好d呢?   
( U8 q+ c; @9 C
哈哈你真有趣
: I6 G! I  c. G# V- x, n$ V1 }唔好講係網上世界,就算係現實世界,對於呢啲細路仔先玩嘅發毒誓我驚都未驚過啦.% F5 j& w6 `1 y4 C- a6 \
( o+ e8 J# f, E* k
我諗起個段野,係因為當時我覺得奇怪:
' N& b, b+ }! D6 Z5 v' P一開始就叫狄娜RIP,之後就話唔好同我講仁義道德死者已而,轉軑之快 ...3 Q2 ^% H# g" Y4 X2 d+ X% n0 ~& V
Winters 發表於 2010-10-15 01:08 PM
! ^1 D6 t$ q# ~' `$ Y2 a$ h
* c- P2 H8 Y, F3 f. i
關於發毒誓, 三國個孫堅就開口中 . i) [. y+ q1 j* k2 |  u
細唔細路, 見仁見智啦, 去迪士尼玩難道唔細路? 睇反斗奇兵唔細路?* w0 {- K9 C, }, f) D& D  D
一個人連童心都無, 就好可悲囉
( g* `  h! R  A' e% f/ i! h  S& `8 z
) _2 W9 Q$ K: g7 G0 y話說回來, quote條link來睇下啦, 唔係唔信你, 係我想見識有幾似
# ^9 a7 m4 w# Z. y3 C+ ^
話說回來, quote條link來睇下啦, 唔係唔信你, 係我想見識有幾似 ...
; p0 M  b3 w. b7 z) k1 Y6 bandyho 發表於 2010-10-15 01:46 PM
9 A# L" K2 |  }4 i2 s, o
1 Z0 n2 C8 c& e9 o# [, m
呢家野,Andy哥你自己都識search喇
; Q, e0 G1 H3 S0 N5 G0 h基本上,internet打過D乜都會有記錄,好大可能都會search到,
# n! q# P" u+ d5 k4 m9 N, s所以巴打們,千祈唔好吹水唔抹嘴呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。