<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
4 _4 D4 l2 Z/ J- [6 H" Q/ X2 g+ w7 E6 q- I  x' Q8 Z
而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應, + N/ t+ x9 R1 j# V
如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人
) h* F+ E1 _2 W2 @$ ]( F8 }  xandyho 發表於 2010-10-15 11:16 AM
" n0 b4 L4 r& P
7 g2 w+ P  I1 |# J0 l

0 n, Y0 q5 ?( A5 H2 I' H% T唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   
5 V  W" F0 s1 o/ z, ?/ \: M1 @
+ s* b' r, w0 X8 Y6 ~+ ]% [& X
  v* M" g. E4 \1 O+ s6 c
唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   
6 D2 y* D1 g' D" C! eKNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
7 q2 V8 S+ K+ U0 m6 w

/ r; C9 ?+ A$ t, A# A1 h8 V1 o哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
9 g, C9 u# w+ I- T: V8 y, {
% ~5 N# x" H$ X3 S; m" s- |4 n7 d你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢
# h& Q5 j' W# V9 O
7 @* ~8 f8 [0 _$ Y% q
哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎 , y1 [7 H- N, {5 K( P+ p- ?$ r
+ c' \% ~" w" J2 ?3 |* k
你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go ...
9 c0 E3 b( Q( b1 ~4 V! w! d$ Sandyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
: h. k. H' R! `- m) d& `
* K* y7 M9 n" f既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?   
4 C: S: t3 [# s4 M
! Z& I* k( R; @哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎 & t+ Z3 C# Z$ d* L2 k
, c* ^. I( \8 H# ~; P
你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go ...5 z4 @5 r+ E  p- c
andyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
/ g+ t4 @$ C$ z% q+ @: ^  G; O唔講都唔知自己咁大吸引力, 我係咁易9up幾句, 竟然有班fans周圍search, 又起底又剩?
3 p$ c0 ?0 {9 e% p; j0 B正所謂: "有強姦, 冇焗賭", 人地唔敢賭驚爛屎忽, 唔通監人賭咩?) y* w" f' b* \5 B
我抽共 產黨 水, 義和團抽番我水, 天理循環, 報應不爽!!!
本帖最後由 andyho 於 2010-10-15 11:54 AM 編輯 , i% q3 E5 o8 i1 F$ p- y

& F! }4 w* Z7 ]5 @' L( h8 E& Q- @, W
& N2 M/ n! f. Y& ~$ E6 P6 R3 O5 }0 v
既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?   
4 z- A: X4 ~; U' n4 j: i) @KNY 發表於 2010-10-15 11:36 AM
6 a2 _1 z1 g, q" _/ G

- n6 h3 F  _# P# ]我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦
0 W5 g% z7 s- H8 j8 f( e6 Dhttp://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html
' j( K) F3 R& a- U$ E& A3 B
, _# c% W7 ]8 T4 x2 j. V我跟邊個賭呢?打狗棒?# ^" d, u4 ?  e* U
而家是你及其他版友唔信佢吧?: e) X4 r5 ~& U* o+ _
你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如:
2 R8 d; _. P4 X1 l& m# ]2 g「若我在社會上的成就不及版友KNY, 請上天賜禍給我父母兄弟及我本人!」
/ k! u1 s4 L$ l0 R7 ^我見兄台你才高八斗, 有信心不如又打賭下?
' Y5 {" I2 Q8 B! {: h( ~: J如果有D人拋完我又唔敢, 那就真係夠縮骨呢
, p8 H, k- X2 S, S2 I& m' [: H9 q  L% g  E

: q5 Z& H) ?8 h4 U1 S& |1 g9 M' q唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   + E  R1 u! g7 e4 h) x6 }3 p+ _
KNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
# I3 c9 i# _4 o7 ]: d# q唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,
1 r: d8 p7 y' ^  K遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
4 {* _2 g$ a! p+ |2 q4 F
唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,
+ T" k- f6 I& N# e* u遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!2 @5 O* O5 B/ M* j
打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
8 ~8 w  x" j" c! Z5 }- k
: m5 ^/ w% G! h$ z) q你開左微博, 招呼內地憤青都唔得閒, 邊有時間照顧entfun巴打們喎
6 H6 G, w" I/ x4 a

) c' t, q' w5 q5 {我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦 % g' C/ ]* x& c& L4 Q& N
http://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html: E! W- I7 h8 v
- `0 \9 K6 f* C. b
我跟邊個賭呢?打狗棒?8 C8 Z& P7 V9 o1 w( V0 A! `
而家是你及其他版友唔信佢吧?
% x5 {  c6 n: d* B4 i( K/ j你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如 ...
$ v# b; P4 `- ~: g0 x. @$ ]andyho 發表於 2010-10-15 11:49 AM
2 X; L8 j1 M) l9 v! o# L1 m
" s( a% N: p# N8 K9 d
我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  + d3 X- x( Z/ M4 N6 |
5 }# Y. b6 W6 R: Y) D: }
上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我諗你應該先處理好呢個問題至好請纓做公證人   
* X' _" c+ ^6 z' `/ Q7 P" P1 j) V
2 E/ q9 j, B8 k3 {遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!3 Y' }3 T0 T9 E$ z0 C/ T( }
打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
5 m) M9 f3 F3 A  @3 q6 G6 g( R閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,
+ G- Z8 c1 @$ Z# y2 Q7 ~% x你就扣我地義和團帽子.

評分次數

• BOYDWAN

6 y' `# a) T: _- g$ }
9 |; U% a6 z# F遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
: ~! P! o6 ^9 k; V打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
* c# x( z+ o( S
$ A2 D& d4 J; ~. [1 N
哈哈 ~ 咁你硬要話我對你個底有興趣 ~ 我都阻止唔到你想法既   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。