<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
真相係點?
( I: f9 v8 c- \3 B6 m6 ]' p各位聽後,自己分析喇
& P( z+ x: d! b* G4 a第一節8-9分鐘
& f2 u- D% v  @; I( L" i6 |http://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384( T/ {9 J' }8 P
# R$ _% c2 K2 d# M7 p; O' G) n
播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢
; M: `9 b* O- X" a. x3 G, A狗哥真係要快D買張六合彩呀 ...
1 d- j# Y( \. G% ginfjlam 發表於 2010-10-15 12:45 AM
( l) e  `' M2 u$ R1 M% b未聽過好奇咩? 你又唔係我痾出嚟條屎虫, 你又點知我有冇聽過?/ Y) j/ p0 z0 S# |! T
不過網上世界, 吹水9up屈人唔使攞牌, 你如果覺得我抄長毛言論,
' T+ h- Y. k1 P, O% d: k可以而令你打飛機可以high D? 咁我就吓你認又何妨?
! T% U. ^4 Z: c+ e6 I3 @# p* [; D1 i6 _; ]9 R2 |2 F. p
我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  
, V2 l  v& a4 \  J& x
5 ~! I! u* g  V2 |& a$ S% A上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我 ...: q6 s& q* I! C. d+ H% Y( _. g
KNY 發表於 2010-10-15 11:58 AM
( B2 ~5 I' D: x8 K- C8 `3 @
. ~+ b1 {0 y9 ~
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?
0 i& T4 z% X6 T所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦,
- N, k9 w" r  T3 n版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架
1 `1 v" ?  k0 X  S
+ D' C& U! D  j) S- a8 h: B
, Y+ E6 Z5 G1 X( v
閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,
) @# I) G, v' E' F' v1 e$ M( C9 w- U你就扣我地義和團帽子.
7 f+ A7 `: F* A- N7 x# N6 E9 FWinters 發表於 2010-10-15 11:59 AM
' B8 G% M; U9 X. e
4 Z6 H9 O" G. p/ D. B: A義和團拳民?呢個版只有一個,咪就係果位大大聲話:要打爛Nokia手機果個囉
: i+ M- u, p4 o3 o, E8 y

$ [5 J/ \( H6 a, g9 e) T& Z5 b) S我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?
5 Y; j8 G, @3 b2 p# T. T+ V所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦,
3 J# T' s) T/ f版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...0 @# J0 ?5 _0 f# w
andyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
$ G0 `0 y# ]3 e1 L6 r

: \  @. p0 ^& L1 L, h$ u- @好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀? 5 B# ?- V) S# K7 x* C
; t- y5 f/ j8 n' l6 C
賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 男人老狗唔好呢個樣喇 ~  好未?- U3 O/ p$ l" d) h- c
; W% t  |: B! |7 I
" f- L' Q6 C- @" E7 g
) H& k2 s' U/ n( a8 o  F
7 D6 y' [  v2 g  q5 ?
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?
( y! l4 p. M9 e9 j0 M  @6 D; |所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, 4 q* s2 r' O8 S: S
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...9 r! u7 R( S) \- j+ h5 a9 f
andyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
2 F5 L& s8 m- b6 handy哥, 我雖然知你"底"(不過唔係自己起), 但係我都覺得你嘅成就唔及佢;, X. A) V1 B: }5 D9 n
要知道, 在現今小農國家, 有良心的知識分子只配入秦城, 社會地位一定比整天高呼愛國的五毛黨憤青低,8 s2 M9 Z. I2 d
如果有得賭? 我都賭你輸。
, Q, R( M6 {! t! @; L" S
. e  m3 ^  D6 c. E3 H! t  z2 a
好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀?
: x5 P: s# F7 @, E9 _# a5 g0 A3 ]! ^1 k1 d
賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 唔好呢個樣喇 ~  好未?2 Z  \! E5 u3 @, t5 i" F

2 W+ P/ T8 j  |# a) o& m% t) f0 e
- t9 F* p8 j* p ...: l* H1 E$ l( P: m
KNY 發表於 2010-10-15 12:12 PM
) [: ^8 ]+ y5 B% K" v1 `7 P2 J: Y2 S! b2 P4 s7 B
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體,
# b7 ^6 r. V/ g- v" n' L我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
4 M8 U/ W2 r, J; N4 [
* T  s2 }! j6 O! D* f& F% Pgood!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體,
; ^% p4 B9 T+ r& w. b1 Z/ H# y我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
/ Y: e' k8 l0 I4 v+ Jandyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
1 ~4 k4 A6 R1 |& J6 p! v, l吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
* w  g) z+ l2 w% Q: g
9 G" Z, g; U3 a$ W) L4 }1 v. d9 `% q
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體,
4 ]! h! h/ Y5 m1 s6 Z我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?+ t2 P- |7 A  I* ^
andyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
: f. n% D3 D/ z  F
- _! [; F& {+ Y: w' o好好好 ~ 難得你仲有份童真 ~ 就你鍾意啦 ~ 你覺得咁樣開心既 ~ 就跟你咁賭啦5 |6 X! r7 h6 L# L4 _

0 g* z$ B* |/ K. x" a
5 g3 B, K$ v, O哈哈 ~ 我都話呢個網D網友好玩架啦   
8 w+ i/ W! u" z5 E; P. B( J4 w吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
  e, S$ i! B' f打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
7 |3 J/ _) u! c+ b8 R
9 q- b3 B5 e, u# G/ k: c& y0 x
我就係唔驚嘛, 太多女"癡"埋來, 如我打賭輸左反而幫我減低煩惱, 我望佢贏架! 5 [  ~* R0 {& J3 @
快lunch time, 再傾再傾!
& A! x; w  W9 g: e2 y吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
0 r. l/ n! A7 w+ a" |& L+ ~打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
; e# _" y' Y, ^3 g1 T. H/ X' ]8 a! O, T* S6 x
溝唔溝到女有乜所謂 ~ 起碼andy哥有口德 ~ 唔會搬人老豆老母出黎講咁賤格啦     
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。