<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
Winters兄,勞煩你係咁易應酬下狗哥,費事又話唔俾面* b2 g% y6 S; g7 m8 O
infjlam 發表於 2010-10-14 11:39 PM
2 B; x& t6 [5 a, K; N4 s
喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......
/ ^5 Z* h! y5 O9 T' V不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉, . q0 V) f$ q9 a; I
唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩?
9 }' G1 _% u$ o7 j  _喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......, y# R( Z- i! z
不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉, - T  ?4 |6 o4 I& s" S
唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩? ; I: i$ y4 G3 c$ W: U
打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
, }$ q: Q  W: ^0 }; V1 i4 N4 @* g# Z/ _+ J* j2 M2 [
I 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲! 2 Q7 i6 t5 V: K' [) x9 l) h
D如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲!
' A! ~3 A  h" D) h# d  w5 i( \3 z; V* z  S% o  z
棧攪
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
; @1 M* `: Z# s; p2 x3 ?/ X3 O- }; i  Q
' k/ t9 \4 Z; @. K
7 y' |4 v- a$ @  `
4 f' _5 i# d6 |2 c3 s
$ m# O+ t5 a- y. [2 C嘩...兄台連狗哥條底褲都除埋
- V* a# n" V+ x  I4 @佢仲邊度搵窿捐呀...* X# v" _2 K5 }, t1 s$ a
infjlam 發表於 2010-10-14 09:32 PM
4 b7 F( b1 E" a$ [& i& \, ]1 G哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎$ S+ x6 f- g8 S4 {6 ^3 r* N# A
  F2 [# k& T/ ~7 C9 S
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣.
9 e: m% B7 O9 I: ?/ Q6 l6 \5 b. Z# D1 |9 W9 |
4 e  m7 p. i% K: G! A2 L- F+ g" r! }5 D
I 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲! - z7 v3 a9 X3 H# H3 Q
D如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲!
3 X  i" H, F" e8 e5 w# M! \: j6 ^; f8 ^8 H
棧攪- ^* D2 \1 [+ W5 c3 b% m3 J
hamsubboy 發表於 2010-10-15 12:09 AM
# J( E! i2 i9 c( p2 \. K2 Z! _- T吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?
& M( j, |  |5 l仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?! U1 W0 O. H! c% A- `4 j+ V
都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去問清楚伯母邊個係自己老豆先學人起人底......
4 }0 U9 L  S* j1 C
吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?) i$ n! ^3 f  N0 G
仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?
' L2 c' D, C: D# c0 V2 |. U都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去 ...% T5 l2 c& \# A- G( c1 r9 k
打狗棒 發表於 2010-10-15 12:25 AM
( Y0 e" P/ i/ o: M3 U

V& o2 f( ^: E6 Z' ~狗哥, 唔好話我抽你後腳...../ t$ T- R5 [% Y% I, H6 v- z3 S
你係咩國籍既人都唔答, passport 出世紙... 父母.... 總有樣証明.... 但你唔認唔答..... 有前科

評分次數

• BOYDWAN

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
真相係點?
! d1 G  j. f1 s* Z; r各位聽後,自己分析喇
; ^- ~2 X( ], M第一節8-9分鐘 8 ~% f& s+ ?, g* O* q0 t
http://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384
* M) a, R4 U+ H$ P3 Y  `* W- }
: b( s  N$ z# Z' R& c( `播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢8 H" D6 |! X. ]) b- U# `  E
狗哥真係要快D買張六合彩呀
, z& U, f# S6 t: J2 `2 |. Z9 b
5 ~0 n$ L0 O6 i3 Z
) k1 ~8 e( r# E( A
我從來冇聽過長毛節目, 今次係我自己搞錯.......4 c8 M% R* C7 b' s- i
打狗棒 發表於 2010-10-9 04:44 PM
% q& \5 C! D! ~1 P% L
狗哥貴為反 共網上急先鋒,竟然話從未聽過長毛節目?就更加係奇中之奇
- K" f( m; {7 c; D% y6 l0 V# @5 v9 i喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......+ s1 C, a6 X2 A( ~( z" x" k' c
打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
) V; x- C6 F, p. u9 u
7 V! [1 F- F% C7 L做西狗咪算囉,仲要做隻爛屎忽o既西狗,狗哥又何苦呢
" [4 C; h! U) _& w3 {5 ~
  n4 L1 i. r0 G& e6 G各位巴打真係好犀利, 講劉曉波事件可以講到變左打賭屁股爛, 快d發毒誓打賭吧!2 C5 O6 @( d6 L' I# W+ z
打狗棒你自己提出, 真係屁股爛與人無尤啦, 6 d2 N3 N/ z9 q& m; w9 I0 u2 @
winters兄你應俾d信心自己, 唔好俾打狗棒一拋就改口風話1 |% a" j# J% L
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣
6 i9 j7 M! j6 X. Z$ [1 ]同佢打賭啦! 唔通真係無端端會屁股爛咩?頂多咪生痔瘡!
1 K" `- k( {$ Z5 N+ k8 F: A哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎
3 ]* o( E) j# ?. `5 P9 }
' }7 a/ {+ @, d4 k4 Q) Z其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣. ...& u: b+ U# p8 A: I* A/ S( ~4 A
Winters 發表於 2010-10-15 12:19 AM
, _0 _7 U; F+ c! c/ D- W+ A8 u8 L( \; j$ s6 ~0 o
搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
9 L4 X$ X* d; E+ Y' v* N
5 {4 {& e( n# P5 h9 u3 l0 G- f+ s% ~4 A' z
搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
% a: J) p. s6 g# x; B9 H* AKNY 發表於 2010-10-15 10:55 AM
$ H' y$ l5 q0 S7 `4 i! s8 H& b
0 C$ ]  Q; [: u  w/ _
而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應,
7 ~% s$ Z! g9 t如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。