<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [新聞片] 埃及車禍~~ 香港人見死不救
返回列表 回復 發帖

[新聞片] 埃及車禍~~ 香港人見死不救

埃及車禍~~ 香港人見死不救   # d4 a3 f6 L- z. N  X7 I

; T+ V) D3 ]1 G% `7 t) ?# G: M--------------------------------------------------------------------------------' a( ^, g9 b: s  Z
果班人如果一個叫停車,有一兩個落車幫手的話,
1 y9 L1 {$ u! G咁就會有其他人一齊落車救人, ; l3 `) Q6 x, |
可惜呢班仆街冇咁嘅心呢
  4 t6 W* q, }9 @3 m
http://www.badongo.com/vid.php?file=Egypt__2006-01-31_Produce.wmv
香港人正是這樣
你肯唔肯定果班真係香港人先,果個人可能誤認大陸人or其他華人做香港人
" I& \/ w/ n- \  h係未清楚係唔係有香港人見死不救 o既情況下,你唔應該咁怏就插香港人
唔關香港人嘅事又咁鬼熱心幫 d 韓國農民 .........????
2 B$ R( z; w  D) J9 d, A
! y# Q- r$ Z/ v& x我知啦 !!!!!!!!! 因為車禍果 d 唔係韓國人,所以唔幫 !!!% h5 u& r5 o9 @" y1 M$ m" e. T" C
唉 ..... 而家先至知 !! 真蠢 !!
Originally posted by mayin at 2006-2-1 03:19 PM:! j8 [# X0 y) Q! u! C9 g
你肯唔肯定果班真係香港人先,果個人可能誤認大陸人or其他華人做香港人
3 t6 [9 C" Z( k% l% }2 g" ~& ]係未清楚係唔係有香港人見死不救 o既情況下,你唔應該咁怏就插香港人
咁係唔係中國人先 ????
Originally posted by Gunnar at 2006-2-1 15:23:# `; J; D/ O. s+ Q3 @( Y/ Z
咁係唔係中國人先 ????
, x, b! P$ n/ r! R+ \1 b  i; E

; V' ]; [* B" }6 ^% b9 a9 }1 e, X香港是中國的一部份!
Originally posted by Gunnar at 2006-2-1 15:22:% {* ~' u6 `( a, ~, Q
唔關香港人嘅事又咁鬼熱心...
6 I) ]1 q* {, J9 A3 A! v
1 d; J( |* ^* \$ F  i
香港人是虛偽的:cool:
咁如果係另一班香港人有意外
) Z7 R* s+ _8 @* O佢都未必去幫手啦
Originally posted by 151515 at 2006-2-1 03:26 PM:% |! X, Y  ~% m$ O  W, }$ ?8 c) ^
$ C- b! ~+ q( u/ \4 y$ m' E/ E

" }6 \, ~- h, [' {! B. ^( v  Q香港人是虛偽的:cool:
你講得啱,再加多樣 "自私" !!!!
Originally posted by Gunnar at 2006-2-1 15:49:
. |! z! H& s+ u4 o你講得啱,再加多樣 "自私" !!!!
% H/ v( y: y& P" M% t: ]
& D6 \# H% C8 J* m所以我唔認我係
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [新聞片] 埃及車禍~~ 香港人見死不救

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。