<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:59 AM:
  P! P4 N$ m* e) m! Y8 H
: ]6 ?- L7 [& x我反而覺得佢個世界得佢自己,佢對喬峰都係出於佔有慾多,呢個人想要嘅嘢一定要得到
! z% ]2 \  L' H7 P我覺得佢性格係衰 , 但代表佢任何野都衰; \' W# a8 [! P: s& Q% I+ C6 g
好似我咁 , 比ef孤立過 ... 如果果陣有人幫我 , 我一定對佢死心x地 , 係咪???- H2 }( B# b0 F) j
同理 , 點解換左係阿紫就 出於佔有慾多???
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:04 AM:
( |0 G$ C6 P* Q1 y  Y2 h2 _5 S3 N7 Z
) b: Y9 b& s. _4 r4 \, C星宿派班弟子係點樣,要奉承老仙,...
9 Q$ t( k, @" W
講落去應該會去左性本善/惡論
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:05 AM:8 m, ?. E, ~5 D: |5 ^0 s
) C8 i# I2 ~' A7 v$ R- I" A: F
我覺得佢性格係衰 , 但代表佢任何野...
# E/ G: I8 H4 `8 ^( o6 p因為由佢其他行為引申出呢個睇法(詳細唔記得)
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 12:57 AM:7 I/ S- ]; r( Z+ H9 t2 k

. t( U$ G+ K& G" f4 _( f$ S咩女先?
6 w$ \) r8 f9 [! o! `
女友同老婆啦
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 00:59:) P: i( \, f0 S

3 o2 A2 L' h9 ]: j  |% V/ O* {" R1 e$ X3 a妖 , 試下你老豆自細帶你去劈友 , 睇你兇唔兇殘???
1 n7 {- h0 d( r& b1 e
. V/ E% j) W2 U又係呢個理論......
6 {" U0 V& l# Q( d% `( `: m" R' g觀點不同......晌度講多10年都一樣..........., z4 n$ _" D* S( F3 b' C" r- K
總之你話佢可憐我就絕不同意...........$ p4 ?' k+ s" Y! N
不過我反而咁樣令我諗起一樣野.......可能倪匡同我同膠蛙一樣....所以整走左佢隻眼......而金生就同你同吉士溫兄一樣......所以比佢繼續玩落去......
1 E( m1 m, K" D/ }: f$ O4 @8 `( @
- P& e) Z8 e) l0 O3 n) G晌我眼中佢直頭只係當佢姐夫係行走江湖既擋箭牌....護身符....甚至連膠蛙所講既佔有慾都講唔上......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:07:1 Q/ \! @3 ^" H4 K
' {* _, [3 q4 ^7 I5 J
講落去應該會去左性本善/惡論
  F: s9 V% s! T4 N
阿紫本性吾差,睇佢死左個姐姐果陣?唉
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:08 AM:* |0 j% I  p. {2 T' p) f  J% T: t  h
5 h) u5 Q$ Y" p- a/ T' R( k
因為由佢其他行為引申出呢個睇法(詳細唔記得)
! w  k! k: L( e  e( u如果我寫色文 , 會寫郭芙但唔會阿紫 , 因為佢好慘
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:05:
7 E1 ?+ }5 l6 O
5 a# ^8 P' S3 _- n1 O- ?我覺得佢性格係衰 , 但代表佢任何野.... {) u, a2 N7 ]4 N
好似我咁 , 比ef孤立過 ... 如果果陣有人幫我 , 我一定對佢死心x地 , 係咪???$ w( ]) S+ w) ]
同理 , 點解換左係阿紫就 出於佔有慾多???
: c& c# U( \  M# w8 g8 W
  M5 L% q+ T7 f5 N2 |+ k, O
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:04 AM:( i: u/ c. ]6 O& \' N9 F: O

3 x: ~1 }# \. P$ K星宿派班弟子係點樣,要奉承老仙,...
- J" k1 K) ?& e& B
呀!仲有,見親金庸迷一定問,鐘意邊幾個角色?
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:09:
6 u, F' D' @/ v1 \7 A" m% [9 [, ]; O( ^* d& x! N" O1 a: o
女友同老婆啦
- D) ]' r3 i& D, E4 {首選雙兒,我大男人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。