<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:26:1 m1 d7 Q' b+ d( ?( |* Y1 ?/ ~( @

: g. w- A: Q% i: F, O# Z; j; h係e+咩都話要分開姐~~
6 u) o  d* T- `3 I* r& W3 E

0 z8 [3 W7 @5 {睇左幾次.....發覺金生晌呢點上唔知係咪專登寫得曖昧D???睇左幾次我都唔能夠確定係咪.....唔知有冇高人赐教????
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:28 AM:% U# z, t" |8 `. Y+ L7 W% Z; A# [( k

) C3 l8 e0 e  H6 ]! b) ~講埋先,你咁諗可能因為人只有一套...
; d$ b- o6 R; o0 r快d番歸再傾過
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:28 AM:# i7 D4 n5 |. k- b

0 \8 K2 s7 F, y* e' U! j; {講埋先,你咁諗可能因為認為人只有...
4 Z4 R7 ^7 G* ]# E2 }( l1 U' Y. N
你ed人咪指住 徐生 , 否定人地係 好老公 好老豆 孝順仔 既人羅
大家點睇慕容復?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:33:1 [. j$ }% k; L1 R/ Q- H* d

?8 j! H, @5 k/ k/ t5 R你ed人咪指住 徐生 , 否定人地係 好老公 好老豆 孝順仔 既人羅
$ C/ G1 v8 _8 X8 X1 u
我指D人係咪?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:28:
/ M8 q/ l7 _6 s8 R& c7 h* x  M/ n5 F
講埋先,你咁諗可能因為認為人只有...
& ~! E1 o1 \! o8 O$ ~/ k& x
& |- s5 P# i4 h% ?
同意...佢既情況的確係咁.....
! P. e  Y' f0 p' E但既然佢根本不知正確既價值觀是甚麼......佢既種種惡行不就正正反映佢本身既品德/想法(即佢自己既價值觀)????: t& a1 b" O# F, {& q' i8 J
佢唔知自己係錯是當然....但總不可能因此說佢沒有錯把???! O8 M0 v/ i2 B; M3 o

' r5 S. _9 l/ N7 w& W& i" W- R) r哈哈...你走左...三缺一TIM.....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:30:' U* y) [8 H5 i, ?! U$ e0 u

9 L" U" ^+ y( O- E) T# ^! R/ H快d番歸再傾過
0 X8 p2 W) h; c& L* X9 ~! F
太古﹣﹣﹣>元朗
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 01:29 AM:
+ T1 i9 G( E6 f) [- {/ H% C9 Y! C5 k& R; A

) X. R# N' a3 B1 e: {- @睇左幾次.....發覺金生晌呢點上唔知係咪專登寫得曖昧D???睇左幾次我都唔能夠確定係咪.....唔知有冇高人赐教????
! C# E" V* M: ne+d人成日話 感動 感激 唔係 愛 , 咁 愛 係咩???5 l  [/ [( T& I/ @9 b( y! [
講到有理由就唔係愛咁 ...
& J3 m# D: c. n3 W! S我絕對認為愛係有因由既 , 好似阿朱同橋峰
4 l* i1 r- o( t8 S橋峰因為世所棄 , 唯阿朱肯委身於他 ; 3 e1 B/ `7 g1 s- b- L
阿朱就因橋峰救過她 , 而且佢又唔嫌自己係婢女
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:38 AM:* a7 J: N* _- A- T9 c

6 F# m: \, @1 N7 u太古﹣﹣﹣>元朗
8 w( v" L/ j0 W! q$ E4 O
仲未走…自己生意?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。