<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 01:09 AM:* t5 T5 l/ }" k# Q0 e% x0 r; r1 e
3 B9 i$ m4 H. j) u% _

9 U9 O" e9 U9 S9 C又係呢個理論......9 q7 J% x* K* B" s5 u# [+ s3 R
觀點...
" [9 b3 O  |4 V: N3 g) H* H9 ?& |
無左擋箭牌會自殺???
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:11 AM:
3 A9 i% G8 [5 }: B% k  }# q8 G- p1 N# }- y$ U8 f8 l& F# V$ J
首選雙兒,我大男人
2 `: ]5 Y8 X3 y( g. o: Z/ x
中意邊d角色呢又?
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:11 AM:
, R- x: y( @* T0 v. u; h- R
+ k7 l7 y# S. Z0 q6 K, e5 H1 ^呀!仲有,見親金庸迷一定問,鐘意邊幾個角色?
- ], Y7 H. I1 u1 p, O1 s" C+ e其實鐘意角色 , 唔一定係好人角色 , 我覺得最重要係角色有特色
% v. K* {1 W$ L1 E  y4 a如我網說睇果篇郭芙超乞人憎 , 但e個正正係特色所在
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:10:
* A' x! L- [3 P0 L, U% K9 e3 j, h* U3 b' h" _$ J0 `% X% ~
如果我寫色文 , 會寫郭芙但唔會阿紫 , 因為佢好慘
9 @! E/ S( N# |& f4 m8 h1 @. I' X/ F
郭芙真係吾算慘,抵死,無人迫過佢
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:15 AM:. h& h! g- K3 p" x

5 ?2 A6 d+ `' _) P' N5 u其實鐘意角色 , 唔一定係好人角色 , 我覺得最重要係角色有特色
0 u$ m7 |2 k9 \9 g6 }6 \如我網說睇果篇郭芙超乞人憎 , 但e個正正係特色所在
# p& q) D$ S" E, |我都同意,歐陽峰我都好中意,頭先講過田伯光啦,楊逍我中意(唔算反派),向問天我都幾中意
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:16 AM:; G0 r; ^, {* }7 ]. `+ D7 q6 B
; @8 k" P  c3 m- E4 {
郭芙真係吾算慘,抵死,無人迫過佢
3 V; `; A' D7 d, `" t
最重要係佢無為情犠牲過
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:16 AM:" C/ d$ |& t0 y: Z. M9 A0 Y% n6 m

& R" x8 p/ Q7 M' L8 `郭芙真係吾算慘,抵死,無人迫過佢
3 T! c4 J, ?: K0 n4 N5 a' c( {2 p, C
寵x壞,嬌生慣養
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:15:# `7 }: P4 F- m" h/ w  G# T

1 W8 _7 ]! d4 D( k$ j中意邊d角色呢又?
  ]8 g4 ~/ n* V* b6 Z  T# e$ K
收工,返屋企先講
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:18 AM:( C  i' O/ R& ^' G& `

4 }, v# t# q7 B5 ?/ n" H& w  j最重要係佢無為情犠牲過
! A; a2 L) V, N! K( C
有,最後大戰嗰陣佢肯跪楊過去救佢老子公,對佢而言係ga喇
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:20 AM:6 Z5 t$ ?% |  N( c- V& L) [( D

7 w- R1 E. [' W1 v7 H0 v, G收工,返屋企先講
! n, G' h( L9 w0 a
希望等到你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。