<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:42 AM:
6 U7 T! t- {8 e0 ^+ h
5 q7 c5 H0 ]( h. I0 L# {- b
! }6 Z& F- y/ {# [" [6 o+ V' E
講開又講 , 楊過既悲劇有d係自找既
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:45 AM:
$ S- d4 n3 {3 \; n7 \1 S% f9 r$ x/ @0 j6 ^. {# T% M2 c# J* u
講開又講 , 楊過既悲劇有d係自找既
& i/ t- p% Z6 N: r你講邊段?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:44:
8 {3 i; q* _1 K6 A2 E! |: q$ j$ Q
講埋先,你咁諗可能因為認為人只有...
: L9 H: J- t4 g* ]; r咁 徐生 唔係有兩價值觀咩???
) P% h+ ]. o+ i1 d% h3 d出面係衰人 , 家裡係好人
+ P9 j* m, N  ^" @2 d" T# A

" N+ [* @2 ^) X7 h" }呢個只係你從傳媒中見到既.....唔通你識佢?????
; s/ I& u4 o" a* G+ A呢兩樣野根本唔可以同為一談....因為大家根本唔知道真正既徐生係點樣......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
呢個帖令我發帖數上升不少
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:43:3 ~$ X# a& ~2 m8 }3 n+ e

6 _# X( x; A. n1 i: l; @6 o中但唔認同佢嘅行為實在太壞
$ S$ {" Y! `1 [& J我會可憐佢,吾會批判佢,$ |0 Z: h$ K7 [

5 N( z5 J0 V$ q. F3 r9 ?# p相反郭芙,佢大把機會認清正邪,自己吾識諗誤己誤人。
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:48:) F. D- _( B' Z4 ?6 D3 o
呢個帖令我發帖數上升不少
/ ?& z5 Q& s5 B# z7 g$ L: Z" v* w; i" I- w2 _
我都係......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:48:
! m1 m$ L' y$ \, C) R; a0 v& f. a; e% j; K+ l
我會可憐佢,吾會批判佢,
# W: d* j7 y# o" t$ w9 s! n1 k' B. x$ ]. j1 @
相反郭芙,佢大把機會認清正邪,自己吾識諗誤己誤人。
! o' [/ _: `1 B  v4 \
, g! p1 T3 `; h2 T( {% H...所以講衰...佢真係衰過阿紫好多......
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:48 AM:/ g" m) g0 ?3 m& ~
1 D4 W, D" {& H# y
我會可憐佢,吾會批判佢,
2 l# U/ @, t, \/ f  v5 m! I/ x2 `
. F* @2 f; q+ u. I2 Y. S相反郭芙,佢大把機會認清正邪,自己吾識諗誤己誤人。
" q( R% \2 N# z* L一屋好人得佢咁q衰
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:44:
) a( F2 t9 E2 j5 \" X( ^$ v4 N% t) M6 Z0 s, |
which五甲???
# m' q. H, \5 \
大家一齊數下,' T; N2 I" i" f1 `+ {( }# z
喬峰居首有無異議?
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 01:47 AM:
  u# A4 M  D! L/ H) J1 A4 w; D; c+ i8 n) r2 E; Q0 Z# ?
' [' J- v0 C/ {% a- x
呢個只係你從傳媒中見到既.....唔通你識佢?????
+ Z# i0 x8 x1 ]. |) ~& k呢兩樣野根本唔可以同為一談....因為大家根本唔知道真正既徐生係點樣......
6 ]' ]+ G, H; P7 F, x% L" z如果信傳媒就pk拉 , ed係人地 老婆 老母 講既
! w$ V2 ^$ _; n, Y( o; W你唔通唔信人地 老婆 老母 , 走去信d pk傳媒咩???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。