<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)大家考世史考成點呀 ???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-28 13:53:
) M" @6 A$ u2 u% z! }  J
* P, m+ N9 D3 E" J9 a又好!# E6 Z# A7 o, v8 ]5 L: N# p9 f9 s

9 n' n' R1 A  \7 j3 h- D  r一樣咁擔心......
9 j' Q" Y% J. f2 Y' H$ G. ]( Z你又唔係佢老豆,點解要擔心?
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-28 01:53 PM:+ ~% S' d# a0 y% h8 K
, E0 p( l6 I0 d% Z' Q
又好!
; q% _3 O# ]* ?# X5 y7 }
- O0 q; P% M% j一樣咁擔心......
% T" J9 c  P, I" w

+ }* n+ K! v9 A# a) z! _, N$ G" z不過今年CE都算好彩,好多都係吹水題,* _& e( B5 R' d/ I2 @1 g9 v! H0 j
只要平時肯去睇下本書,基本上都吹得到,5 l/ E' {9 P, k1 v, s( g: _! b
起碼答到個point....

* R8 I; V. V' l/ ]我呢段嘅意思係話今次CE唔算難,
1 L5 [# L& f% A% \3 t+ m只要平時肯去溫下書,就算唔熟都好,& @6 u3 a7 E* p+ |
都會答到point....都會攞到分....
; n, B8 j' i8 u2 p. P% A# F$ _! W9 I' X
  D" G4 {7 f/ e! {& j; B仲有一點,你擔心d咩呢
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 13:55:
* A0 m) |8 k1 c/ Q9 j( J; b$ [: G$ p# }  H& s  l0 T
你又唔係佢老豆,點解要擔心?
  |2 V7 X  x7 a; b大吉利是咩?咁咒我!, {  l; D% _& f5 L( t: l
如果係,我一定大義滅親。
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 13:54:
6 n6 K2 L; }& v& v1 w! ]# H. q講得好...
8 F" i4 x9 @6 O! `$ z我開得topic..就預左有人...
, s4 c3 k/ N- J! x0 T
尋日贏咗馬,夜總會又冇咁早開,咪嚟逗你玩吓囉,咁都詐形?
大吉利是咩?
* @1 C7 J" W9 g! |9 R  `/ d如果你兩個其中一個係我老豆,我死左佢好過
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 13:57:
  M, h4 p# `- K; a7 e$ `0 Z! T5 C  S1 f$ H  c- O3 ^$ p
0 F9 f6 o/ o7 m3 p$ C' p- H* F
不過今年CE都算好彩,...
7 y( R- p- }' e2 L* b2 y剩係依家你都吾中point啦,我就係擔心你答吾到point。
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 01:58 PM:
2 w" ]. g: `6 W- M  D4 q7 h
- b; P6 B1 g. U2 a$ O4 U尋日贏咗馬,夜總會又冇咁早開,咪嚟逗你玩吓囉,咁都詐形?
4 w# E! @# b' y5 q
( A' U3 k6 _1 P! t
我就睇下你幾時輸番
聽講吹口版係唔比講粗口咖啵~
) U1 F' o; i) M( \3 G0 _
5 B" u: a# k; ?6 a巡察自己神都同你講過....你唔係咁快唔記得呀?
5 U+ J. Y& _, ?8 ^- i1 h% Lhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=180013&fpage=1
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 01:25 PM:
: z: ^9 T; U8 H1 U2 r$ H今科狀元, 捨閣下其誰?
+ s4 A: @1 M# b4 X8 C$ `, p9 I2 i* g. s2 S1 h2 I
唔計你前面講嗰d廢話,; X. ]+ {0 x6 D4 y! S. B9 Y% r
就你9個字黎講,+ O7 c7 L5 T5 V9 F( A
希望承你貴言啦 !!!
Originally posted by kakeidevil at 2008-4-28 02:02 PM:/ ^+ l9 C! L8 X, Q" G7 H4 i
聽講吹口版係唔比講粗口咖啵~6 R' f' d# X# L5 Z5 P
$ }" x# m1 J0 i0 G3 y2 t  [) l) p8 C  ~
巡察自己神都同你講過....你唔係咁快唔記得呀?  y( P" c1 _3 [2 f8 g2 U
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=180013&fpage=1
+ F: }# d2 \: J, p- s2 E' Y$ H: C9 H1 t# T8 z. Z% u
版主大人....邊度粗口呢 ??
' o& K, j+ Z$ R6 s5 y: R請你指出,我去改番佢.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)大家考世史考成點呀 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。