<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)大家考世史考成點呀 ???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 14:02:
' U: `; x  x8 ?% x( ^* r+ n
7 _# o1 W) `7 _3 x) u
0 a5 g$ ^% \' u8 G唔計你前面講嗰d廢話,/ k9 D$ [8 K4 Q" Y0 c
就你9個字黎講,
4 E* q/ o5 ?5 z7 M希望承你貴言啦 !!!
% J0 u, b/ N( K5 v輸打贏要,土共本色
* i- X; m8 g* C! o( M前途無限,祝你成功。
ok....
) }$ Q7 ?* ~8 C6 y$ _) R5 X: C  R版主,我改番啦...
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-28 02:05 PM:
% Z# L; v+ t/ G- f+ u$ ?0 ^( E: J' I7 J
輸打贏要,土共本色2 {: h% ?: g$ N. a7 E/ l
前途無限,祝你成功。
% l* x3 V* b2 m" {9 p; U
9 u2 F( F0 n! `, i- B輸贏都要打,洋奴本色. b+ y' Y( h( G' U
前途無限,我都祝你成功。
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 14:07:
: }% T3 b7 o+ ?- Z, k$ d, r( g: P+ O2 J# v; G" d+ K
  i- e3 {4 e( n/ s
輸贏都要打,洋奴本色
1 [+ C' c6 ^6 O/ }1 z2 G4 O* K! O前途無限,我都祝你成功。
3 n- T# H  A) }$ T+ x- o
都話你吾中point架啦
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 14:00:  _( g$ e+ Y" ]. t
# {& C0 h6 D2 o  a- \+ f6 {/ d

( G0 z) ^8 b0 X. w+ J1 S我就睇下你幾時輸番
; F: ^; f$ }) B- f3 V我驚你冇咁長命?
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 14:06:
4 K2 Q, ^! ~. ]$ ]4 Tok....
0 Y+ g  C) ~& h9 @& S+ |# J版主,我改番啦...
' q  h; E2 g$ L8 X- L% x/ ^- u+ ~
* V4 D$ J& A" w7 ^

1 A6 X6 M/ X/ b7 _% c$ N; |下次記得唔好啦~~~
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 13:59:5 y* i. o! Y+ \5 |9 e$ ?5 L
大吉利是咩?; [! Q0 S% `9 F! u8 Q4 e3 n( f
如果你兩個其中一個係我老豆,我死左佢好過
" ?! d  Q# L, m! L: M咦,真係可能發生喎,當年我滾咗條女,跟住佢仲話有咗bb,之後仲走埋;
0 |7 @3 x  {$ q7 n計起嚟,個細路都應該今年考會考.......不如你返去問清楚你阿媽, 費時你又死得不明不白!!! 仔呀, 等你好消息!!!
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 14:02:
+ b, p8 B1 g) M1 c: o0 ^
, z) Y" ]  ?  A6 l# W( _7 A# ]! u: g! T0 F' y
唔計你前面講嗰d廢話,5 n9 L- ?+ O% @! b$ d5 }4 d
就你9個字黎講,
2 l  E7 @. m) z+ I' }. Q0 b希望承你貴言啦 !!!
' P1 E  H0 f" L0 P! H1 {' N
通常狀元都冇好下場!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 02:25 PM:
( }) J( E/ ~; O/ e" g
+ L. t, j" @: B. u* O- L  ~& M咦,真係可能發生喎,當年我滾咗條...
/ Y  {8 m! O% o8 T

3 R2 i/ {, s. E' x, J
/ U$ W: _6 v  e7 j5 p如果我老豆係個洋奴,我一定先殺佢再自殺....好彩我老豆唔係姐...
( p+ B% @% l+ \8 B6 o! O1 R3 z係度認親認戚,有咩居心呀你
/ V1 o; x7 i9 G3 Q5 M" w8 V: g6 a仲有一點,你虧架喎,學咩人滾女呀
4 q* M4 F+ j6 A. z" D
  ~! W7 p+ _. R: s[ Last edited by jen01 on 2008-4-28 at 02:40 PM ]
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 02:29 PM:* W0 o1 I: j( d. G( _
: H9 M8 x0 y$ ]' m! k
通常狀元都冇好下場!!!
# ~: |8 H5 C* T% _, y/ \! `  j+ y3 B; o) z

% J4 n, z, z- `/ m/ {  D通常由外國返黎嘅留學生都冇好下場!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)大家考世史考成點呀 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。