<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
3 l  ~: z" ^+ N- f+ v! i' J

3 [% b+ i& {$ R$ o5 T我就係唔驚嘛, 太多女"癡"埋來, 如我打賭輸左反而幫我減低煩惱, 我望佢贏架! 1 l( o2 [; Y9 O- F2 J
快lunch time, 再傾再傾!
  c" G# U* P4 Jandyho 發表於 2010-10-15 12:21 PM
/ R: r0 o: F( o$ z
# \# I1 T1 E& ]0 c: I
原來andy哥你咁古惑 ~ 但如果我贏 ~ 狗哥要輸個屎忽俾人喎   

評分次數

• BOYDWAN

溝唔到女, 可以俾女溝唧?
' u8 q; d9 n  z# H6 I: I9 r+ ~3 a+ }不如改做俾女「呃飲呃食, 唔呃精液」, 會唔會好d......?

評分次數

• BOYDWAN

本帖最後由 打狗棒 於 2010-10-15 12:26 PM 編輯 8 f, T) s2 S0 I( x: H1 R
2 a8 e: l. L: B) l
, u* R# ~( s5 Y4 M1 l  E
  E8 {9 v$ Q; B
溝唔溝到女有乜所謂 ~ 起碼andy哥有口德 ~ 唔會搬人老豆老母出黎講咁賤格啦     
+ |# H7 v8 j! m, a  x1 J# IKNY 發表於 2010-10-15 12:21 PM
+ u. _$ m' Z! \0 b. W"身體髮膚, 受之父母", 你除非冇老豆老 母, 係石頭爆出來, 如果唔係講父母有幾賤?
% ]( K2 V3 Y% b賤得過你初嚟報到學人抽水?
9 ^" s; k, `$ e, [1 f/ d4 S" r1 m4 m
2 {( T" S2 V9 ~5 C+ g0 O9 T
% c- e/ e2 y4 `1 W+ y好好好 ~ 難得你仲有份童真 ~ 就你鍾意啦 ~ 你覺得咁樣開心既 ~ 就跟你咁賭啦4 V0 V4 V! j$ t, E
2 @5 j% f1 y6 {" T

3 {8 b6 X2 P: a2 G& z3 n. D1 X哈哈 ~ 我都話呢個網D網友好玩架啦   
( d3 Y# u9 p, L5 @6 NKNY 發表於 2010-10-15 12:19 PM
$ o5 S+ m7 w7 W) l: P- |- X2 r
; C8 I9 o9 L" `/ C' ]
打賭是好好玩架, 讀書時一班同學聚會時, 有人放屁, 無人認, * y5 e- j: N" q1 w) G
逐個發毒誓話無, 否則爛袋袋, 終於逼到「真兇」出現

評分次數

• BOYDWAN

我真係比你地d 帖笑死! 串人窒人都可以咁娛樂性豐富!
0 z- ^, W8 j! q% t; Q* ~/ M真係要衷心講句: 好嘢!
6 x+ m* |( Y+ H# p# Q* F' r8 U小弟繼續加fun 支持你地, 自己就繼續做塘邊鶴喇, 你地繼續啦咁多位老友記~
0 c; x  a% s/ j' x, N, O
# B' J/ G/ S$ U: u  w
, f4 j1 N/ i5 O' c
+ b6 r0 S1 ]# l6 N  x" ^' y係喎! 要講恭喜說話喎, 如果唔係比vv 鬧死都似~/ P/ q7 n3 F+ }' [- w

# @9 ~0 T$ E6 v龔豈樓軚! 粥祖軼呼悽臀墜! 欺罔坡菠臻筷松瓠稚油, 酩証然舜黛俵盅郭仁賞颱嶺槳!
! }+ [& [# H, ]: I' q
3 N% y( X" d( }6 B( n3 P, @
原來andy哥你咁古惑 ~ 但如果我贏 ~ 狗哥要輸個屎忽俾人喎   
1 O6 }5 ~" q  X% DKNY 發表於 2010-10-15 12:22 PM
8 k) y. f( U) J; s; ~* I  d, p- d9 ]7 A3 f
西狗爛屎忽,唔怕俾人桔

評分次數

• BOYDWAN

各位巴打真係好犀利, 講劉曉波事件可以講到變左打賭屁股爛, 快d發毒誓打賭吧!
2 ?2 q/ Y; o/ ~+ M# P  y打狗棒你自己提出, 真係屁股爛與人無尤啦,
2 n4 x' `" q( M3 h# L! a* m# Hwinters兄你應俾d信心自己, 唔好俾打狗棒一拋就改口風話
/ w, c/ o) A* n/ w5 |「其實個條友係咪狗哥我就唔 ...& D3 y8 r# f) t! z
andyho 發表於 2010-10-15 09:33 AM
8 Z6 ]$ g6 }6 q2 q哈哈你真有趣. d: U5 B4 \4 b" ?7 H
唔好講係網上世界,就算係現實世界,對於呢啲細路仔先玩嘅發毒誓我驚都未驚過啦.% I( z. F7 [' j: l$ C; j% b
9 D  O6 {5 d6 D# m0 K
我諗起個段野,係因為當時我覺得奇怪:
& J, O$ B% L/ r5 a# J5 ?; L一開始就叫狄娜RIP,之後就話唔好同我講仁義道德死者已而,轉軑之快真係令我嘖嘖稱奇+ t/ P* J* |4 Q" v: L
之前之後亦有幾次狗哥講完一大輪高見後,對我同其他版友嘅疑問視若無睹.
6 u1 R* g3 I7 z" [1 ]5 F, N# H. v8 f- }( d
只於起底,起乜很野底?
: s& t, P/ _3 }0 i* n我一開始只係想佐證阿狗哥好多言論都只係拾人牙慧.
* ~. d. X% Y( F4 \' b我係GOOGLE SEARCH下段,搵到係人網有條友講埋同一番說話.
2 s+ Z8 k+ K- r$ C而好耐之前我曾經上過filter-056政版,因此記得個條友好似係當時嘅版主.. e4 k0 t1 C( t0 N# r1 Y
一切僅至於此.
' E6 k! ~, |! ^4 U3 l0 ?/ l
: c- D, Z9 T/ q" R9 V6 m: k西狗爛屎忽,唔怕俾人桔, B) Q( y! ?' |/ F" r& n
infjlam 發表於 2010-10-15 12:40 PM
5 n. J/ {2 x, e+ t7 e$ l- s4 _0 p
9 g: P, M* m4 m6 u+ \"俾你都唔拮"會唔會好d呢?   
! g$ ^" o5 b! i6 V& N3 g" q$ `
哈哈你真有趣: _. P& \! L! e
唔好講係網上世界,就算係現實世界,對於呢啲細路仔先玩嘅發毒誓我驚都未驚過啦.
% K& c& m" N4 [2 J
& \" x% S) F7 B# o9 u# J我諗起個段野,係因為當時我覺得奇怪:7 l0 r1 s  {! S. q
一開始就叫狄娜RIP,之後就話唔好同我講仁義道德死者已而,轉軑之快 ...0 [6 b3 ~" I' w; W" ^. n& w* H! q
Winters 發表於 2010-10-15 01:08 PM
% d' b3 w" P6 L; w) b9 v% E
- z0 p# Y) x9 X% j% R關於發毒誓, 三國個孫堅就開口中 $ j' f$ H& a$ c4 n4 n/ y
細唔細路, 見仁見智啦, 去迪士尼玩難道唔細路? 睇反斗奇兵唔細路?
' W, B5 a6 ^; B! E一個人連童心都無, 就好可悲囉
7 d) O! _9 A3 o  k0 Y6 x6 j1 j
. b( g& Z5 h: G8 _- _: i% V話說回來, quote條link來睇下啦, 唔係唔信你, 係我想見識有幾似
& j3 o: x/ B+ t7 ]話說回來, quote條link來睇下啦, 唔係唔信你, 係我想見識有幾似 ..." V( F- Y2 y1 v. `
andyho 發表於 2010-10-15 01:46 PM
7 T) R+ K$ [: S0 ]$ ~" H' H- u; V8 x' C: J* ?; o$ \* m1 H4 d  o% D
呢家野,Andy哥你自己都識search喇 ) U7 Q) T: _- T( C+ c5 @
基本上,internet打過D乜都會有記錄,好大可能都會search到,! u- u4 w( }$ q8 W, S; i
所以巴打們,千祈唔好吹水唔抹嘴呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。