<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
真相係點?
/ ]  x5 C' o$ Y$ M1 `* n各位聽後,自己分析喇 - A% F5 C6 @( H
第一節8-9分鐘 6 ]% X3 P. e0 {- U  {
http://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384- K; W; k9 p; m* M' L  f
+ t" c  @2 |) e0 H( Z: q
播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢+ k1 r; t1 T0 y5 L1 M- m
狗哥真係要快D買張六合彩呀 ...
" G; }0 |- v: K5 Tinfjlam 發表於 2010-10-15 12:45 AM
& p- L  R4 }. o
未聽過好奇咩? 你又唔係我痾出嚟條屎虫, 你又點知我有冇聽過?
% C2 H  U2 e7 e不過網上世界, 吹水9up屈人唔使攞牌, 你如果覺得我抄長毛言論,
5 y- S8 t! @5 _可以而令你打飛機可以high D? 咁我就吓你認又何妨?
5 L# s/ \( i  [$ x% {5 J% d' }' y

% n* X* }4 C. }+ ^我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  , {4 I+ @/ s/ E. b8 q5 R! N
: A  r) p6 [3 c9 I# M  M
上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我 ...
- \) I0 W/ |; Q. HKNY 發表於 2010-10-15 11:58 AM
" A6 @( G8 l1 r; B% g7 v
0 L' Y; U/ T$ ?我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?2 s1 `6 H+ s) F& u" l# P
所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, ' s% O% D. X( q" S  U. P6 D# O* {; U
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架
本帖最後由 infjlam 於 2010-10-15 12:22 PM 編輯 9 k$ u, q( Z8 a4 M2 M  o2 E
! Q4 \% k+ @, p: |
, u# M; B1 b1 t2 m& c( h; b: W4 H
閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,$ d0 M- I4 X% v: a; W1 o
你就扣我地義和團帽子.3 m( p' }5 x* I8 N" K
Winters 發表於 2010-10-15 11:59 AM
- t) [5 }, a4 ?0 j' x% b
+ f) U- v( j1 _' Y$ t( b( f! a* O義和團拳民?呢個版只有一個,咪就係果位大大聲話:要打爛Nokia手機果個囉
* n0 H; T1 ~7 V1 D
2 m8 U# u! P1 T6 Z# G, I+ f0 g6 ~
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?1 `/ c. F: q: k6 S) O+ U
所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, * l, v& m" Y# x3 d- e5 i
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...
, C; i+ }" p; U! A( I- d4 k- F' z/ Wandyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
2 V) k; Q( I- l: J) q/ d
3 U5 G4 P8 U! @( b
好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀?
) d1 B2 |2 L$ T
5 }3 o- g% s/ s9 c* X. u賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 男人老狗唔好呢個樣喇 ~  好未?$ e# F# l; S5 V0 E2 F
; t/ |$ f6 z7 {

( p& r  ^  U3 ]- j. ~
, k4 M: B3 b' z

; a/ c3 c& _/ t# w( ~9 c, [我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?
- L9 t# x# ^$ n& x3 S+ f所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, 9 {$ W0 [7 a+ _0 I0 R
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...+ Y& L$ a  [# L3 W, u" Z3 w
andyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
- W3 N/ w' l+ y. zandy哥, 我雖然知你"底"(不過唔係自己起), 但係我都覺得你嘅成就唔及佢;) B: s4 C" p& X  N5 h$ B
要知道, 在現今小農國家, 有良心的知識分子只配入秦城, 社會地位一定比整天高呼愛國的五毛黨憤青低,* l' I" l* f3 Y$ j( p5 s
如果有得賭? 我都賭你輸。
6 u% _4 U- D% F  L* R" Y$ e8 R5 j' O
好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀?
% t. G) ^+ K+ u+ w$ ]- M
2 z- O% s. d! E& r賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 唔好呢個樣喇 ~  好未?
" a$ [' g" @9 g- ~/ V, Y6 [* T& z
- m! V: k) P; C) I6 O
...
* A6 J2 X) g- x) O" [KNY 發表於 2010-10-15 12:12 PM
3 A( \- Q9 d# b+ W( V
2 b* e: _7 l; g  A$ s7 d2 j9 g
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體, , b* [5 C: J2 B/ \& @
我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
8 n1 l. t+ X1 Q7 |: \- B! h$ ?' g  r0 ~% u& I* |, I) ?0 k. G
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體, 8 U& u3 [4 G2 v  G9 P; y) y- K- ?
我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
' A$ ~8 ]. D' `! c5 v( n6 e% Candyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
; Z) s, {' U$ L1 h# y8 X; f
吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
( s# ~/ ~+ I' I5 d

" ^3 j3 `7 Q$ @good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體,
- j% {: n, E7 Y- Q2 ^我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
. l. _: p' \: h9 Z3 Q- @. \andyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
! s( t6 U& T2 ^8 q5 q

6 h7 H' |3 p1 \0 h  h; z好好好 ~ 難得你仲有份童真 ~ 就你鍾意啦 ~ 你覺得咁樣開心既 ~ 就跟你咁賭啦
0 X# e, s7 D  j) S  w0 f4 O1 V
. Y, b; B, K7 ^+ p' q5 f- m: f3 k1 ?
哈哈 ~ 我都話呢個網D網友好玩架啦   
$ W/ x; a2 L  D. ^, _& P( m7 m& \
吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?" U& Z( e% g! B" B$ i+ R
打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
; Y, L5 W1 [: B1 ?  L+ Y, ^6 q: s2 A! v5 w: ]
我就係唔驚嘛, 太多女"癡"埋來, 如我打賭輸左反而幫我減低煩惱, 我望佢贏架!
; H% d% S! w+ E. y5 L快lunch time, 再傾再傾!
2 W9 ?* b. d5 A) Y, H吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
- _$ m7 k0 V3 O+ V4 P0 O* n- }- {打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
$ S  m& N2 E) v% |; G) S
8 a  r) A! e8 g. V: `& j: ]% K
溝唔溝到女有乜所謂 ~ 起碼andy哥有口德 ~ 唔會搬人老豆老母出黎講咁賤格啦     
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。