<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
; a% V" H9 ^& ], W5 ^

1 X( d- D* W5 a7 O# _6 L' r而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應, ; c7 Y1 C3 \- \3 G; A) E
如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人8 S3 G2 }3 ~3 e
andyho 發表於 2010-10-15 11:16 AM
5 }% n( j7 x0 J. L+ p, `- X' }2 Z5 Z* D0 z6 u% k
0 v# L4 A& `/ y- h; q
唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   
; @# u. a2 t4 F3 k+ _
+ y6 _) Y7 F  N: x

# W! V  F# |- j7 N& n* t, R0 d" Q唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   ; W4 r/ H$ t1 v* L4 S! p# d
KNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
  b$ h3 @& n* x3 e/ J6 l
- ~; q# z6 Z% P- ]
哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
3 K% p! W2 F% ]& H5 _5 x- z6 Y) F( _5 L" _  Y, \
你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢
+ ]2 ^7 q  {- f# Q  j& l
; ^# p* R( y3 D" V7 }& [  x2 ~哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎 7 m, [. p4 A! @: Q

" ~  |1 N# ^" k; D你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go ...1 o( o  d( x( n3 \; G, ]* w, a
andyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
8 V1 g' B9 R# b7 P3 l7 _

2 `5 g1 I. y0 Q7 Q0 ~+ U既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?   
8 }# N  g6 ~: n* Q

( h$ t& x+ z, P哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎 / N$ E( _! }! S# ?" u- c0 \
. o! j7 c$ |4 I  `. k' Q  U/ H$ J( L
你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go ...
4 E. Z* S) P3 nandyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
: l: J8 W4 j. j唔講都唔知自己咁大吸引力, 我係咁易9up幾句, 竟然有班fans周圍search, 又起底又剩?, c7 w6 s7 a# ~* \1 K$ ~" n6 H
正所謂: "有強姦, 冇焗賭", 人地唔敢賭驚爛屎忽, 唔通監人賭咩?+ I9 W4 t7 Z0 C/ w- y
我抽共 產黨 水, 義和團抽番我水, 天理循環, 報應不爽!!!
本帖最後由 andyho 於 2010-10-15 11:54 AM 編輯 ! `) \8 y8 e, M1 ~  q
+ S' \- q0 g' H6 c2 u4 Q* W! i
& g0 n2 g" N4 O3 U- B( M* s& o, j. {$ I5 U  Q' d/ V* @
既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?   
: b( A, Z7 A+ C3 V: DKNY 發表於 2010-10-15 11:36 AM
& J. R+ x$ g2 P  Z. B( n5 v9 m+ V- d. U% ?
我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦
+ S2 T/ e: E. M* ~* X' V: O. mhttp://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html, \: t! G6 h9 C) `7 I  O1 _

. ~$ h) W4 R2 G+ G我跟邊個賭呢?打狗棒?
+ X& b( u! _+ U' P: d而家是你及其他版友唔信佢吧?, ]3 J% o" Q  @" ~2 i9 S! V) O
你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如:
6 k9 G# r. x5 z, \「若我在社會上的成就不及版友KNY, 請上天賜禍給我父母兄弟及我本人!」0 z1 z  s; i7 ?8 f6 q; ~
我見兄台你才高八斗, 有信心不如又打賭下?" r' g: L3 f1 B( N
如果有D人拋完我又唔敢, 那就真係夠縮骨呢
' Z) k1 {$ N/ B% {  o$ s1 J% M  c3 O& h  m7 T, A, s
, y" v  N& z' j/ \/ a
唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   0 W: U$ V" M+ n# J! J
KNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
+ _  n+ R6 \- _( D
唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,- g9 u9 r' L2 x8 R% o( ~3 S
遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
4 F2 a5 g' Z( F
唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,: e- S) u: F2 z0 K0 F% Y
遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!0 b! F0 o  i8 Y7 v
打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
1 a) @8 c, \& _! G( `) D4 M4 Z5 J7 m& b
你開左微博, 招呼內地憤青都唔得閒, 邊有時間照顧entfun巴打們喎
8 i5 e* z$ m9 I+ T* P' J% l7 t, B2 ]$ h. W) n8 {/ m) u
我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦 # i1 j; c& F$ v; a$ ?" E) |9 H
http://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html' D% `! U$ f* m  H: N2 ^
- U! i/ G$ C6 ^. O) g
我跟邊個賭呢?打狗棒?
' @+ A$ X: I7 B而家是你及其他版友唔信佢吧?
5 S- r( b  b# X1 m/ _) j" Z你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如 ..." R. A: n2 G& P0 ]+ E
andyho 發表於 2010-10-15 11:49 AM
9 _2 N/ k" B9 x5 Y5 z4 O" d* `6 s2 m8 Y
我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  
) i6 R& w" b' a1 L7 s% j5 W- B! Z5 ^) ?4 @4 V) ]
上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我諗你應該先處理好呢個問題至好請纓做公證人   
. q( G) o/ ^' _% t唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,8 E/ \! O( P8 B+ O* M) k0 s4 f
遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
' x# N/ V2 ]; P7 f) E打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
9 P! g, u! _5 |6 z: Q! q! h) a/ g閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,3 n% C& b  L0 K9 _4 \, H
你就扣我地義和團帽子.

評分次數

• BOYDWAN

' Q& |$ Z1 [. N3 k+ K( M) T唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,
, f; Y5 A. q" y: M遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!' \" W$ p7 t, F
打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
7 G0 N7 H& E, ~' I3 B0 E2 w6 V

5 u1 ~) o" q+ ~$ e哈哈 ~ 咁你硬要話我對你個底有興趣 ~ 我都阻止唔到你想法既   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。