<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
Winters兄,勞煩你係咁易應酬下狗哥,費事又話唔俾面
- S2 l$ w1 {+ y/ K7 Q( ?  Oinfjlam 發表於 2010-10-14 11:39 PM
3 @# ]( ?; i" ~3 [' |0 ]& Y( {
喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......  q' D8 t' u: m7 S
不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉, ; m: L- A* A' ~& K
唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩?
+ E. S) C" y/ W! P" C' k# ~
喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......  t- E* h- e2 P1 |6 @$ Z2 z5 p5 g3 x
不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉,
; G0 U" F" Q. M唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩?
, h8 i9 B2 r" n7 F4 K1 X打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
8 E& L0 p: _; E

( b% _' ]- ~$ mI 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲!
7 p. L; N) k2 B3 r/ fD如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲!
# ]% l. u1 r8 I/ I" }% V! p
8 a% n9 U& M) g. O. ?8 g棧攪
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
8 C. |/ E. {7 C) Q5 g8 V

$ ~; A% X( P- E  ?$ R% t
5 {! S! L+ ^8 e: n1 ]" m+ A, d/ Q8 S: N( B" h  j  t. b

" E. I  R8 _* k嘩...兄台連狗哥條底褲都除埋 7 k- K! J8 V: T  h& _8 `0 E
佢仲邊度搵窿捐呀...1 G+ t4 K% q/ ^' |& B* {, L- W
infjlam 發表於 2010-10-14 09:32 PM
( v) R. W, y5 ~哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎) M6 k4 C3 Z" B# Y1 i$ j" d
( k6 n4 a7 G8 u8 u! r* C2 Y
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣.
, G' P; \% a5 \$ ~2 b4 `8 G  G" C8 d/ p. ^* m' f
/ u" l, r; z6 n; _
$ H% x* d, a7 h" ~* e, @I 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲!
) a: h! D7 ^& QD如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲! ( k( _( c' n( t( _/ r- [

: f; j* u6 ]3 _4 Y. {. {棧攪: u1 S/ R" t% i) e
hamsubboy 發表於 2010-10-15 12:09 AM
) c4 b) t" D, i. H" \+ X
吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?
4 j1 J1 f7 V; n. G) F1 v仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?! G+ ~; u0 Q+ E, n" _4 H
都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去問清楚伯母邊個係自己老豆先學人起人底......
7 q& ]* T5 \" E/ W1 P, X
吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?
6 b6 Q5 P  Y: i2 r0 f7 V仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?
, L/ Y% ~6 I& v都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去 ...
6 N/ m7 I# }1 y1 y打狗棒 發表於 2010-10-15 12:25 AM
( e% M; Z7 h7 d- y9 c7 o) K

. O8 a9 j) i+ L狗哥, 唔好話我抽你後腳.....( O/ G; [$ e8 S4 J+ b: @+ Q
你係咩國籍既人都唔答, passport 出世紙... 父母.... 總有樣証明.... 但你唔認唔答..... 有前科

評分次數

• BOYDWAN

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
真相係點?
) |! R+ g: e) {, D各位聽後,自己分析喇
8 W$ ]3 p; J  b7 S2 C+ R第一節8-9分鐘 * l3 f. p! ^1 m. o, e! b1 N8 O+ Y) E
http://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=113841 }  h/ ~6 c& ~- A
/ [8 x3 Y" e* R$ F. h
播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢
8 d  _9 {1 W* d% g% l0 C, q狗哥真係要快D買張六合彩呀 - a  |/ s- ~$ H0 N7 _! C, N* n. z

$ a$ q/ a( K& c5 y
0 \" [! U0 o8 W" x" [/ P
我從來冇聽過長毛節目, 今次係我自己搞錯......., I8 y: T. l0 Z+ B% `
打狗棒 發表於 2010-10-9 04:44 PM
  Y  R$ B, S: S" r! {
狗哥貴為反 共網上急先鋒,竟然話從未聽過長毛節目?就更加係奇中之奇
7 g9 E! p4 d0 ?  k8 A7 u. t9 A喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......
! m7 U7 }6 ?$ N; ]打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
4 J" \/ |" i6 X# ^0 {/ b

( N7 v& B. a! G8 y4 D  z做西狗咪算囉,仲要做隻爛屎忽o既西狗,狗哥又何苦呢
& U* g) ~( u% N9 R
各位巴打真係好犀利, 講劉曉波事件可以講到變左打賭屁股爛, 快d發毒誓打賭吧!
4 P  ~8 T( X: o" }打狗棒你自己提出, 真係屁股爛與人無尤啦, 8 f& G6 ^3 {; b$ t: X
winters兄你應俾d信心自己, 唔好俾打狗棒一拋就改口風話
% u) f& h; ]. Q. X& q+ Q其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣' U: G' q& p9 E6 P& g, D
同佢打賭啦! 唔通真係無端端會屁股爛咩?頂多咪生痔瘡!
4 a/ E* u  d% t" L
哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎
% m3 y- o: m8 H0 G+ `2 L7 N" R+ a  g. s, ~, N
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣. ...
# k0 Y* f5 Z: [3 ]$ U. U# J+ qWinters 發表於 2010-10-15 12:19 AM
, T& w. |; s. Z2 Z1 K: J. [; V% ]0 e
! L( a+ M% }. q! C
搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
8 Y9 D' ~, g) y$ d) j& d6 y

% `3 N0 [+ K+ D3 I搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎 + i, R% m0 y5 x% w! T, v
KNY 發表於 2010-10-15 10:55 AM
' k9 a; `$ H6 h  ~. `/ @( Y2 b" H* j( K- H
而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應, . r7 {0 ^- ?+ F% C7 J% Q
如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。