<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?
返回列表 回復 發帖
嘩...冇上黎兩三日o者....9 L* d8 J8 d3 ~
做乜開拖都唔預在下呀
) z: E$ [; ^1 Z: b% o/ Yinfjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
1 ~3 P" Y5 B* U  I% G' \4 \+ D- q8 O+ w
諗清楚先好出聲喎,
& Y/ t, {% q6 p) L, y# f皆因呢度有d人冇乜品,2 j& {7 l$ A5 `% G2 [0 k
自己詞窮,) U7 O, r- I7 Y* n) P7 m
唔係屈人,; f# w- @& q* H! \/ v
就係話人義和團,
4 f2 M+ p# U( n2 f) |仲隨時會有賤人爆粗.
2 m8 l) U$ U' K4 }# B. |6 P) L7 Z* G# c- ?, Q1 y
本帖最後由 andyho 於 2011-3-25 11:16 PM 編輯 0 e5 I- P! g# d% P$ Y  n4 t
. h1 \+ t9 `$ p6 k  z$ V4 |! t
最後, 我投降了! 負能量太多.... 唔想再上來了.....
8 e2 x; U3 S/ p- m' v2 c# D6 c3 ^hamsubboy 發表於 2011-3-25 08:11 PM
+ V% Y6 r" t- G

7 C" @5 k# S/ A4 I版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道$ B) G! w9 f4 Y
如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?- [/ i/ Y  c# z
你見K2K老屈我, 但不曾發一句聲, 何解呢? 跟你立場一致, 自己友就側側膊, 你就是這種水平的人* V: ]6 N7 R. d" M

# W, Y5 ?: a) O" c* I2 k+ Q我身邊欠缺你這種Level的人, 而我因工作需要, 有必要研究低水平的人大概是怎樣的貨色,
8 `: Q+ d3 C+ M因我是銷售商品給這類人的, 你提供給我很好的示範, 我要多謝你才是, thx a lot!!
. t/ U" Y4 w, C) E  Q2 e/ K我為何會有負能量?你覺得有, 請過主, 免得你有日看精神科來claim我錢
嘩...冇上黎兩三日o者...." T: v+ n" n$ M9 ], g1 m8 s. t
做乜開拖都唔預在下呀
6 f' q) l2 U( p" h; ]. |1 ]" winfjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
- t1 M2 ~! @& y+ `$ C
# Q5 S7 n( U3 F5 v: E/ v+ y+ Y關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已, 2 Z. t4 R" a$ G8 x! _
你要開拖, 狗哥成日都陪你啦
( s* s  b. R7 o4 g2 S; f& h9 M
% d  Y3 i" O2 r! j, c$ b  ?
關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已, + O# p; r: [+ h. }# [" B
你要開拖, 狗哥成日都陪你啦: M/ y) T. X6 ?% X( P: M% a& s
andyho 發表於 2011-3-25 11:08 PM
& o( U6 [4 ]* M/ @: {3 H
* E, h; L6 l8 H' A+ U7 O, t# ?呀...打錯字....係開P至啱 - p9 U5 H& d/ p
5 l' Y/ k! e. d3 H& F) a
今晚有時間吹兩咀先
敢唔敢食日本食物?問題問得有D籠統喎...
! d9 r. ]* D2 R# l8 a2 J; r食品若有輻射,梗係唔食喇+ x$ `, |7 I9 k9 _# ^( P& Z
若已經證明係安全,冇輻射污染,+ Q4 U* @; t& O7 I0 m
點解唔食先?
/ U! u- o: {+ M1 O: I. d
" Y$ j/ j5 U6 @/ p# x* Z' H你班友唔係搶住買日本牌子奶粉o羊
8 Y. {4 N1 g2 [; u  m8 w0 }, O6 e' f' @
呀...打錯字....係開P至啱 # `3 E2 k$ r+ Z+ ^* H
/ ~, F. a% @+ z/ z- o/ |# C3 T
今晚有時間吹兩咀先+ A; a$ d6 Z( N* j* x, ]7 O6 v. q
infjlam 發表於 2011-3-25 11:25 PM
8 {" t3 w% f& V8 W* e4 A( |# L" l6 j7 f6 E
真打錯定假打錯呀? o靚仔 吹咩先?
香港傳媒有報道, 飲用輻射超標牛奶一年, 只等同做一次電腦掃瞄6 q/ t3 W; R  [% D2 d" r! s
日本食物咁有問題, 排隊買日本奶粉的香港人應改去食大陸的三鹿牌奶粉
: L, v6 A& d% g6 p# u祖國食物信得過日本食物多多聲架! ...
, W: n5 ]: G9 I& w8 A; dandyho 發表於 2011-3-22 11:32 AM
* C2 E) E( w7 M" Q8 {) q: P7 ~  h7 Q: r; f/ S& O
咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...
% f- {$ q5 y% o6 d2 _. j* K3 n- B) [9 l) U/ `3 T
版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道- O" J& G* i' g+ U9 d- V/ D
如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?
# j$ V  x8 J3 _, I: A7 U" K你見K2 ...# C, l& m5 w7 }8 J7 A* Y% x
andyho 發表於 2011-3-25 11:06 PM
. f/ n0 A- r3 K- V3 \1 |

2 x' u. r' h) U6 g: x我要修正...& u. O' V$ n6 _9 @
: i& P: n9 P# {* _! M& ?
我段文章第一段係咁寫,
; {8 {/ E/ @( o# ^<唔知幾時開始,  網上出現一群人有<雜種仔>心態..>
; V' c4 M7 e6 W' q
( q: h1 X2 ^5 d% s$ U" G我指既係一群人,  並唔係完全指任何一個人,  當中舉有多個例子,  多個特質,  係概括左好多人既意思,
. b8 U9 G* S$ }1 C' K我唔識andy兄真人,  唔知有冇講中閣下,  或者講中幾多樣,+ X; H$ A1 v: d9 C, r) d; K: E: U
所以請勿誤會咁大段文章只係針對兄台一人.& G, z& C' _  o! u3 |- I( K

9 X# q% d2 [& c: W
9 W3 T  \7 v3 l2 Y) \$ c/ q5 Y0 ?
咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽..., ?5 e3 u" A" p7 L
infjlam 發表於 2011-3-25 11:32 PM
( H9 c( ?: @# s. t# O/ d) Y  H0 }. g/ r
在呢區平日跟我吹開我的人, 都知道我立場, 知道我會不會覺得毒奶受害者是否抵死
  V8 K3 v9 y5 u& y; I3 y我講呢個話題, 是回應樓主的主題, 日本食物危險, 那大陸的危不危險?; m9 v' d, N/ r3 A9 D+ R
至於是否有版友跟我私怨借題發揮, 自行判斷吧
admin最近都買左部祖國DSO, 拆埋黎睇這個價位有這樣的做工用料真的不錯 EBAY好多外國人都排住隊買# w6 ~0 H4 ^: R3 D( U8 c% y: f
admin 發表於 2011-3-23 10:19 AM
4 g" T* `( T2 \2 L8 ]: E/ M2 ]

' M- \0 r8 |4 R2 m; X! f大陸係世界工廠,對全球係有不可多得o既貢獻' O3 Z  c3 T: p& r! q3 ]
(當然,法治,版權,人權,自由,民主等領域,還是很落後的)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。