<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想問你地有無咩方法可以戒煙的? [樂+]
返回列表 回復 發帖

想問你地有無咩方法可以戒煙的? [樂+]

想問你地有無咩方法可以戒煙的?
* g* X) J7 m3 a! U# f我已試過很多方法,也不見效!, p$ `: E" A: L' b; P$ ^0 Y
7 I; D8 Y! }( T3 s  k
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-28 at 03:49 PM ]
我都想知.........
唔食就是方法,, E5 a; O  A8 F
試戒就不是戒# y9 n2 b# H- D; P+ {

* H# C4 C: `2 \% h# J1 A+ k[ Last edited by DXneo on 2005-4-24 at 01:43 PM ]
Originally posted by timho1027 at 2005-4-24 07:29 AM:9 ?# k- w) `/ b0 H, i1 ]& S
想問你地有無咩方法可以戒煙的?+ S/ x. d0 r. I+ x4 A' L
我已試過很多方法,也不見效!
3 f3 F& w* A$ A8 r, {. k6 B
( B  t9 Z1 k$ J$ k. a
食唔食取決於你自己有幾大決心戒9 b% {% @0 q1 i* C2 [
有決心更忍唔住都忍得住 la
食毒品......
Originally posted by hkcitywong at 2005-4-24 11:42 PM:  h8 I6 W* y  U( d
食毒品......
) o2 s$ Q+ B7 [# K1 B- R
" |4 t' D7 `1 U, u咪玩啦大佬....
Originally posted by crap at 2005-4-24 09:47 PM:; j. R- u+ f& U

0 G* C  @8 f) R4 d2 R0 q) D( f2 K: a. ]% m: H2 W8 M5 }. V7 {
咪玩啦大佬....
6 A4 a4 o) A4 v6 @( I6 A2 f$ |

4 t* Y8 j/ D# S; s& Y5 D& ~; c講下笑.....
Originally posted by timho1027 at 2005-4-24 09:29 AM:
+ c$ k0 ?& V; E4 R想問你地有無咩方法可以戒煙的?2 g  [2 h2 u' ^( e2 A2 p2 J
我已試過很多方法,也不見效!
9 n& B! _! S9 ~

. k* O% ]2 \0 L2 c我用左一日時間戒嫁
% u6 T0 `9 J  J3 i
0 G4 J; _! I1 R. D0 f4 w我覺得只要有好既理由, 自然可以輕易戒
2 l: z* _# ~5 C* Y我既理由係, 我有好多野未做, 要娶老婆, 生仔女, 搵勁多( L1 ~) r, s/ g: r
未做到之前我唔可以onon99咁釘蓋/ i' \/ Q( A: D
& u6 `3 E, D+ g3 \
我發現呢樣野係我出國之前做身體檢查 (果時食勁多), 照完肺, 坐響度等報告, 一路就諗...- U. h% [% v3 ^. r; X$ Y! u# }  ]! A4 F  B
等咁耐...會唔會個肺已經爛曬, 醫生唔知點同我講好?!/ S# ]# E. U, K3 R# _% q. a
諗諗下發覺唔應該為幾支煙仔連命都唔要
4 F  E0 h4 I9 L後尾醫生話一切正常, 鬆一口氣, 但都決定以後唔食, 之後就無掂喇
& `; H1 w) V, X0 _3 D4 ?* e  u仲順便酒都戒埋  R2 h/ L$ D# [2 ^
1 b9 j7 k. P5 h3 \1 [
小弟誠意推介, 要戒煙唔係去戒煙中心, 係去做身體檢查
Originally posted by crap at 2005-4-24 10:00 PM:5 {9 d2 z5 K4 b3 [

' \! f& p: S0 G% ?. O, i. p" B: C9 h2 X: D2 \6 H- f! V# H, n" i& \
我用左一日時間戒嫁- _" V+ m9 _; \! M4 e9 v$ L

) d* w( k! D- D3 a& L" K- h& _我 ...
% M0 I8 Z1 Z. g9 W  T

" A. r( {* ]- C# Lonly one day.....but i can't
Originally posted by timho1027 at 2005-4-26 04:27 AM:& P: A6 k- b4 u4 ?+ G

f+ N, c, s' i! D$ `% x* R1 I+ k/ R( ]. g& a/ t, B. h. b1 Q& `  \* Y
only one day.....but i can't
% O$ `/ ]8 v/ r! X( r- G; F+ E# I5 o% R1 ]6 J" W  `) x1 \
how long have u been smoking?
( d% q' x6 `; R  B  e, fu do smoke much?$ F2 e; e8 f3 _
and do u really wanna quit?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想問你地有無咩方法可以戒煙的? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。