<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想問你地有無咩方法可以戒煙的? [樂+]
返回列表 回復 發帖
i really want to quit. but 戒極都戒唔到。你戒果時癮起用D咩方法?戒左幾耐至完全唔想諗食煙?
我覺得只要有恆心,無野係唔得...
) E5 Y% j, P4 j/ s0 Z4 B8 H1 k5 V如果你真係好想戒,試下用藥物既幫手~
Originally posted by 日比野達郎 at 2005-6-5 09:06 AM:
6 Q3 s4 Z8 \. i- f4 |4 s你今年幾歲?
) |* m" n6 R3 S. }: E, e0 D* y4 Q. D& F* s( i
大過譚詠麟少少
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by shekwuhui at 2005-6-5 09:09 AM:
7 a3 {( `0 ]1 k+ S7 g9 xi really want to quit. but 戒極都戒唔到。你戒果時癮起用D咩方法?戒左幾耐至完全唔想諗食煙?
& V3 ^" V6 z  q  W$ ]4 S# a- z
; I* x5 h3 q6 L# r8 {
成日諗住一買咗煙就冇錢開飯, 咁就会忍手唔買, 唔買就冇得食, s  \) Y* {3 S  _( j4 W
癮起我就逼自己去搵 d 嘢做, 例如洗廁所, 整嘢食, 隻手污糟邋遢就攞唔到煙
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
成日諗住一買咗煙就冇錢開飯2 ^0 e7 m5 g3 K

. ?* i1 J: X$ ^7 m& nhaha~~really good idea~~!!!
比個方法過大家參考0下 (相信大家齋睇圖都明個方法係咩)
# F, J7 v- n$ m( q所以用此方法者有任何東瓜豆腐或損傷, 本人恕不負責!!

335 x 356 PIXEL下載

C'est Forrest Jam~~
我有個friend, 戒同食返都成三四次了
3 M/ E6 m; j0 p) A. l0 c  r  i通常係因為條女唔鍾意就唔食 ... 同條女散0左之後又食返...
+ x+ l( h3 R/ o. q- h- I& ~i.e. 佢都換過幾次畫
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-5 11:50 AM:; M$ Q0 Q" N; E3 w* w

: m* t" O) X/ a& a/ Z1 c+ U3 j  ?$ Y) f6 x8 H
阿sing, 我將您個新topic合併入呢個主題內
  E) S- N" @6 o方便大家閱覽
( r( g3 E3 d4 T7 K
1 p# e7 w/ Y7 M$ [$ j- y, K
No problem
一句夠曬﹕[center]食煙會陽萎[/center]2 W; @4 q0 }6 S- J; ~4 ]: l8 \6 M1 B
. ~5 w7 |9 K7 z% t, b6 O
[ Last edited by vivienna on 2005-6-5 at 03:39 PM ]
Originally posted by vivienna at 2005-6-5 03:37 PM:6 ~! [: J0 b+ U( b
一句夠曬﹕[center]食煙會陽萎[/center], T3 n- B# t) M
' I4 ]! F- X. s. j" f/ R
[ Last edited by vivienna on 2005-6-5 at 03:39 PM ]
7 I5 [6 @# E, H9 ?7 `/ y

, P1 {' z# Y2 _P.S. 講粗口都會~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想問你地有無咩方法可以戒煙的? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。