<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sky308 at 2005-12-18 02:14:
8 Z5 G( g& M' Z9 {' k我完全覺得好似打仗..玩緊攻防戰...
' J8 d* }+ K% m7 }6 n, y...
3 @$ z% U7 N3 A% g" K5 g7 ]講真,其實話亂,但雙方都算就住。同當年打石崗差好遠。
Originally posted by sky308 at 2005-12-18 02:27:; @, P7 {7 y1 A+ E
好緊張...有再一步消息請通知...我入左房冇開tv...麻煩你
$ d0 L+ J' w* y將會拉佢地非法集會
麻煩你了機密兄
Originally posted by neitly at 2005-12-17 19:28:8 ?' h% g1 F* V  {
新聞咁講,都唔知南韓啲人啱,定係啲警察啱......
2 d9 ?; A4 V# V" l
用下個腦啦,+ N: m& b& R% F8 ]3 D* y2 m$ W% v
如果你俾人打到埋身,你會唔會反抗.7 y: G$ d  \+ J
我想你是不會反抗,而是任人打個種.可憐!
Originally posted by Athlon 64 at 2005-12-18 08:39 AM:
$ x( d% |% y% ^6 K; y
! q$ z& `3 `% |1 }用下個腦啦,$ i* ^1 y  Q' N. P+ N
如果你俾人打到埋身,你會唔會反抗.* X1 G  @9 v8 F/ R0 T: {) m' ?& s
我想你是不會反抗,而是任人打個種.可憐!
  i2 S( v4 D) ^; \1 [乜你係我咩?你又知我想做咩?!
% F, Y4 ~2 }  u" ]) E
7 E' o% |) }, h; r2 ~: w咁勁走去做預言家喇.笨(唉,都唔知到時有冇人信你啲預言家粉腸呢?,真係陰公囉)
語無論次
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 10:13 PM:' \) y7 \* \, J  F- G
# j6 ~3 [) \! d' ?) k
哈哈,好難講丫
/ Z* q# B5 c9 {" Z4 [/ C8 W- s9 T4 `# I
haha
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 11:33 PM:
7 }  m. n$ ^( ~.\/." 係時候出解放軍喇
: B7 Z  H- r9 \0 d
香港警察搞唔掂..出解放軍,,,香港警察咪好無面??
Originally posted by Athlon 64 at 2005-12-18 10:49 AM:; T& p, o2 Y0 N  z( m4 }
語無論次
/ f& l8 c( E# d6 p7 E7 L
好過你呢個人頭豬腦喇
Originally posted by neitly at 2005-12-18 01:16 PM:
' T+ r2 e, ^- k# K1 P, L% J. J$ P  N) o% R- ^
好過你呢個人頭豬腦喇
: T+ V8 y% Q! x唔好為農民鬧交啦
1 v: I2 @( G7 N* O0 b6 a) J各有立場啫
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。