<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 22:06:  J; s1 _7 s* c- [9 n1 S" u4 k
2 x# b. c+ @* ~) \8 R
話比佢地知新彊有野睇,呃左佢地過去先用坦克車
) g8 n0 Y9 ?& U. T4 v+ [. u
Don't be silly la
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:14 PM:' Y0 v) j+ J& J$ O

; p! _3 ?: S" p/ T鐵馬唔駛錢買架?整得咁過癮?賠囉!唔賠唔比佢出境,唔比地方佢住,睇下邊個慘?
9 F! {5 w% r, T
聽日仲有一日.....賠屎佢地-0-!!
Originally posted by 腳指o at 2005-12-17 10:16 PM:3 e# K4 H% U* P; D& K0 u4 l5 g
3 p0 o" z2 @( c) ~
聽日仲有一日.....賠屎佢地-0-!!
' q/ m- n! o3 y# V) G0 N) W$ p
聽日可能暴動得仲勁
摺吧啦
仲有d人話係警察撩d南韓佬先
* A/ ]. I  ?2 B; Q2 ]; K" Q2 e# [. H/ C4 b1 P& M
我就唔信d警察冇啦啦會撩人啦
9 n% \; W( J% Td南韓人唔沖埋黎  警察會還拖?1 [  w+ {1 q( s
係喇  黎到唔應該用胡蕉喇唔好用警棍喇
$ k% G# Q4 p  @: I* Q5 m- m+ Y我覺得係香港人見得太小大場面( m& d% @2 C$ D9 X
話警察唔岩果班人試下去做渣盾牌果班試下  b1 C* Y" K2 o  q

" C3 B* t; L1 U* S) c# Q" L我肯定佢地槍都蚊埋出黎
Originally posted by 151515 at 2005-12-17 10:16 PM:; K, \8 q9 E7 |: g8 Z# }; x
$ |, w" _) J7 R0 o2 k. ]
Don't be silly la
$ A; j2 S! M9 c
人地講下笑姐  v) t/ w9 E  g# D% i/ G
唔駛咁認真
$ o. ]# s/ K$ x9 e% @" Z! `just for fun
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 22:18:+ b' \: Z7 D7 |. Z2 A5 i
仲有d人話係警察撩d南韓佬先8 G9 w1 \0 L; Y; R. R

+ b/ P/ F# R$ z( g7 F2 o8 z我就...
5 {& z/ S+ Y! V! r! N
$ Y: g! R/ p/ T& Q4 ^6 `條友都幾聰明2 _. Q6 i$ a: ?: q, C9 e0 q
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:18 PM:
6 d& P8 K. b2 l仲有d人話係警察撩d南韓佬先5 [# c/ R3 e, F) G" N: ]4 V7 v, Z
5 E6 q  W- d4 \& c2 c6 j5 q0 S
我就...
) J: K: y$ r3 G8 o3 S# T
我都係咁話,班警察一路係咁守,只係用警棍同盾牌同胡椒噴霧還擊.........
摺吧啦
沖涼先= =!!..
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 10:17 PM:; v- Q6 T6 t' \; Z* o* [7 M

! |) q4 K5 b3 l2 _* G/ E聽日可能暴動得仲勁
# |% p: ^6 R/ I" H0 I
越勁越多人入院,咁就比得越多錢!佢地唔係本地居民冇優惠架!
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:20 PM:% ]* K4 F8 X! S+ r7 m! ]$ W

3 n& f  e( l. c5 z1 I越勁越多人入院,咁就比得越多錢!佢地唔係本地居民冇優惠架!
7 ^! |* S+ s% N! R1 i) G其實有部份都唔係話太窮,有d都可以自己出錢黎香港示威,呢點我最欣賞
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。