<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:18 PM:1 d9 g* {0 x$ W4 @& J  i
仲有d人話係警察撩d南韓佬
$ j& v, g: i+ {* A$ T# q$ X! l! |: W% R- O+ g
我就唔信d警察冇啦啦會撩人啦! x! `; i4 |1 I' f
d南韓人唔沖埋黎  警察會還拖?- u4 C& e+ W# ^  T
係喇  黎到唔應該用胡蕉喇唔好用警棍喇7 }5 a% t) _; d# ]  ^
我覺得係香港人見得太小大場面
/ S. ]$ L9 K) H* L/ s, ^0 \) A: W話警察唔岩果班人試下去做渣盾牌果班試下
9 J& e7 ^2 y) m8 M, y# F8 F; c# O2 w" @4 P
我肯定佢地槍都蚊埋出黎
% g6 }9 u& i) P: j$ B好簡單,有冇見過警察去烏溪沙打佢地呀?次次都係班友出灣仔打警察!5 S4 s- a2 P) F! p
3 z  V6 I3 G" y, `' Y" x+ z! D
[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2005-12-17 at 10:25 PM ]
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 22:20:  Z/ c( b5 _+ }

$ D8 F9 n- y& b% l" R越勁越多人入院,咁就比得越多錢!佢地唔係本地居民冇優惠架!
8 @. x7 I% x) p3 N; u
# \: j0 g: k- [2 H# `7 u
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 22:21:
7 a9 v5 `6 f; S$ O! `3 T  M' k2 l% L, K0 y, ^. n" g8 ~4 g/ Y
其實有部份都唔係話太窮,有d都可以自己出錢黎香港示威,呢點我最欣賞
2 d6 b( I* C7 {$ n4 d6 \8 D
8 P/ V5 {+ b- m/ k! V大佬,我攞綜援嫁!!!我仲窮過佢 la
Originally posted by 151515 at 2005-12-17 10:24 PM:
) ^( D7 F% F$ O1 \, I  e$ J3 m9 f  m  m/ H0 l# B
! x1 Q% j# U- E3 S8 w: o
大佬,我攞綜援嫁!!!我仲窮過佢 la
- \. O$ W  Z9 l  v4 P8 q
我地去南韓踢盾牌睇下番唔番到香港?
Originally posted by 151515 at 2005-12-17 10:24 PM:1 b* x& d8 W- q3 V! O
' y8 Q, J/ f1 F9 Y( x

4 Q: j0 t& l, h& |5 k大佬,我攞綜援嫁!!!我仲窮過佢 la
  t" M% b, H4 d/ ~3 D5 X咁呢方面 又唔話得佢地既% v- l  c; a& y; |, {: ?
佢地本黎其實都好地地 自給自足
) l5 K4 B  b* l- F; u: N, f都可以話世貿搞到咁既=.=
# i. `0 ~; l" X, {7 P% D. Y7 ]但佢地咁樣做法就唔岩喇
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:26 PM:
5 ]3 U/ `5 F5 w( a
: m: `) A3 F9 q7 A咁呢方面 又唔話得佢地既% I" r% @& h5 ]+ {6 t
佢地本黎其實都好地地 自給自足3 q+ c% v' _4 d3 D2 l+ S$ |
都可以話世貿搞到咁既=.=
3 Z( J- t$ X8 q& U6 e& g但佢地咁樣做法就唔岩喇
% P( @, S1 j! S" L5 H冇錯!係世貿,唔關香港警察事的!d人鬧警察時請記住呢點
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 22:26:9 a4 \; d9 m+ Y
3 |$ ~) k# [0 u/ D, s
咁呢方面 又唔話得佢地既
* H* X3 s* \7 u1 @佢地本黎其實都好地地 自給自足+ U  z. x5 ^1 S' P+ x
都可以話世貿搞到咁既=.=: r6 s% p; `' L) m9 K% D: q
但佢地咁樣做法就唔岩喇
* B# }/ [7 T. v9 h2 K
7 e# ^9 b2 R9 D" b8 ~- c我不是話佢地,只是呻吟
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:26 PM:
" F% e2 ?; P4 D2 Q8 D6 Y& [9 j; l
* p& Y% Q" m0 a咁呢方面 又唔話得佢地既
( F9 l9 A% y% @' T" e$ g( o佢地本黎其實都好地地 自給自足; j: a& f" Q2 P
都可以話世貿搞到咁既=.=9 ]# F6 e/ w& W, f1 K: s2 `  g
但佢地咁樣做法就唔岩喇
4 E6 v. a# D& ?0 J1 X6 \( e
呢個世界就係咁.......好多不公平..........
摺吧啦
返來了 ^^
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:18 PM:% i2 S) e# v6 W2 b- a
我肯定佢地槍都蚊埋出黎
6 U, K5 G, m3 v; B* u' Y4 i4 A& o) x/ ^, y+ T
7 X% X( J- |7 |3 f9 w

6 `2 g9 S8 x/ ?9 i8 i$ Z$ ?哈!要忍住唔蚊真係幾難% W$ H8 P9 h, b& y
比著我就晨早攞支炮出黎勁啡....9 Z. V- N/ c+ q) `: Q" Z8 R0 K
踢我個盾牌丫拿 = =v
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。