<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:11 PM:2 F) D) |* I/ y% b7 m; z

8 k# h% l7 L: Y) T( D; H+ t窮唔係大曬!+ y, a3 J2 Z$ c0 B( t
佢當定條底褲準備錢賠比政府啦啦隊整爛咁多野!
d人話俾條毛佢就得= =!!
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:12 PM:
# J' E+ {& c1 s% F# Q' W
7 Z# f1 O/ X3 ^  E* T1 ?6 K我諗佢死左啦  好耐冇出黎=.=
; t" Y; s" T' M3 o7 F+ O0 z' `. w係囉係囉..佢咁多病...
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:11 PM:1 }4 L$ b( R& Y! C% ?  ?

) I9 f# H7 P& @5 p7 A9 x' S: |3 `7 u窮唔係大曬!- H  s' \% c  ]9 E% |
佢準備當定條底褲籌錢賠比政府啦!整爛咁多野!
, l$ `; g1 |5 _/ _3 `# b9 p
係囉( n% G1 A8 s; O" ?6 }

: `$ {! d% X) V! T3 Z香港警察義務比你打?比你踢?比你拎野掟?! M# b" n0 c' j0 C, u0 U
我覺得佢地似出火多個示威
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:12 PM:
5 A' d, E% r" v5 U, S' u8 C/ K0 e/ S- @2 o
我諗佢死左啦  好耐冇出黎=.=
) w% @* j$ S6 K1 ~' s# B# w
哈哈,好難講丫
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 10:13 PM:
  C' v8 @, k4 o0 ?# T8 R8 b& s3 X9 N3 J% K2 Z
哈哈,好難講丫
& ~0 V  L5 j1 v& C美國佬d炸彈好似唔洗錢咁
( g; A7 v5 H& N3 s日炸夜炸-.- 唔炸死都嚇死
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:14 PM:. n& M6 \" ~9 q9 o

0 K/ L& [- b* o5 o3 D" Y8 C5 S美國佬d炸彈好似唔洗錢咁
/ f, y5 F* z9 B' F1 w日炸夜炸-.- 唔炸死都嚇死
0 Q7 C, r  Y# j2 _
佢唔係爭人好多錢咩
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:13 PM:
1 }% u3 Q: x9 M, i. k. X! ~2 I
: x% Q9 Z( b# h; |係囉" N: E  r4 J9 e# T5 T* J5 P) f% q

& L  B' E9 s" n) ?3 m香港警察義務比你打?比你踢?比你拎野掟?
4 l/ S% s3 I- C# k: N我覺得佢地似出火多個示威
2 O4 o! H; e+ V. S$ {8 S. Z& l
鐵馬唔駛錢買架?整得咁過癮?賠囉!唔賠唔比佢出境,唔比地方佢住,睇下邊個慘?
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:14 PM:
1 p- H5 ]9 U/ k+ X7 }2 R5 \8 q. L# d) D- z& w! m5 T. c
美國佬d炸彈好似唔洗錢咁  M3 {4 P% S8 p8 k+ C; T
日炸夜炸-.- 唔炸死都嚇死
3 e( G1 C. Z2 {
哈哈,話唔定未死,不過手手腳腳冇晒
摺吧啦
Originally posted by 腳指o at 2005-12-17 10:12 PM:
! D8 {% w% [% l' u, u  jd人話俾條毛佢就得= =!!
6 @9 F' U3 m' i0 v) F佢咁攪,真係可能連毛都要當
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:15 PM:$ T* h) T, z. s" [  B
4 \! s; _  b" y5 G- M" _: N& l1 f
佢咁攪,真係可能連毛都要當
& |8 ~+ q0 g+ y1 m
唔值錢  == !!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。