<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 09:44 PM:- P7 T2 P" E) _' t

) g0 Q$ Q# q& S8 }' ~, T$ G咪係,果刻我睇到我心諗,你冇野下話....
# N4 w2 \8 I) V0 ~7 b
講真,如果真係為鎮壓而鎮壓佢地其實唔難!
2 J* ]! i" t2 S' j; _噴佢地碧麗珠就可以~但係香港警察都冇咁冇品,仲想點?
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 09:48 PM:0 C8 X7 {3 @4 R; w& m
; {# W4 l! Y* S: C
講真,如果真係為鎮壓而鎮壓佢地其實唔難!
; t3 v7 l/ F6 M噴佢地碧麗珠就可以~但係香港警察都冇咁冇品,仲想點?
1 Y! `1 Z1 z7 Y5 ?5 K4 E7 m; ]其實香港d警察算係咁啦.......我認為香港警察出既暴力已經算係低既級別......相反班示威既人就好似癲左咁..........
摺吧啦
頭先李明逵係電視講野...( ?5 V" d/ d: V

, C( P% P/ {* t7 j, o+ S  l覺唔覺佢叫d香港人離開灣仔,已經係近乎命令式ge用語
0 p4 M# Z. j0 e3 h好明顯,佢知道留係灣仔ge香港人...都係滋事份子8 `4 K' F0 \5 ^" {! N
佢地再唔走....警察一定會當佢地係示威者一樣鎮壓
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2005-12-17 09:53 PM:
( ]8 Z) F) L4 B5 v$ s' d頭先李明逵係電視講野...
  N) \$ ?: u2 Z
8 T, Q. O4 G% O覺唔覺佢...
. n! Q% ^. N) m! s2 M. p7 c
睇緊波,冇睇到) o- ?7 y$ K8 M1 ?( l
不過呢個李明逵我見到佢就想小佢,超唔順眼1 [* M2 X; O4 q7 S' }5 u) n- `% X4 p. A
相反李少光都仲可以接受既,佢就冇咩問題
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2005-12-17 09:04 PM:
7 n6 x5 S$ y/ c- i( W  _$ d( j滅火筒兜口兜面噴向一d毫無裝備ge警員度
" n5 s8 H/ o/ _
0 B. a" Q# S: c4 I

3 a2 \7 B: Q  W警察如果黎返招以牙還牙
7 T9 o1 N" K" \& W' R, H可能仲實制
/ R0 w; t) R3 I* |' F* y" w- Y4 a/ V7 ~6 Z
用返鐵梯掟佢地
, }$ F- J4 c, e! z: V( i& S1 f2 M3 `用鐵欄撞佢地& u3 ~1 A6 b# E( }) f

8 h" J! N$ i8 [! R6 L9 A" L8 d0 \試下班南韓佬渣盾
4 R) Y8 X" X/ X8 ]8 f: P警察用竹竿打返佢地丫
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 09:50 PM:
* g0 t# z' G& j: }3 V! e7 W0 d" A3 ]  c7 f  x0 e3 [) |) q" p) F
其實香港d警察算係咁啦.......我認為香港警察出既暴力已經算係低既級別......相反班示威既人就好似癲左咁..........
& R6 w' n/ c; t+ W* D' R& R
如果南韓佬去北京搞d咁野 你估下會點=.=?
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 09:56 PM:9 G1 X( M8 P8 u

+ P% T7 z; g( C如果南韓佬去北京搞d咁野 你估下會點=.=?
5 u8 r9 |5 e2 u- A  _5 `  p$ W坦克車出動:cool:
摺吧啦
留係度個班唔係滋事份子,
0 @0 F( a- d5 K6 C; B5 W! V( d0 {係係度趁熱鬧既人,
  Q- M5 c" p1 r; z睇電視都睇到依家咩情況啦,
0 J. `# d1 _' A$ i$ A! E緊係叫你走
4 S3 c- D4 O4 q8 A" V- m' X- R( |唔通同你係度玩咩。
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 09:56 PM:& F5 q. s' P! {
  b& g0 T3 m" d( g0 ]+ R8 h, z
" q: V, V+ W4 b- m9 \8 Z1 k

& Z& Z- h+ [0 P- V' [+ e$ V* `- `4 w) w0 d5 d  J, I6 L4 i' \
唔會又用坦克卦 =o=""""9 g6 j! ]. `! |# T3 O0 ^' \
哈!
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 09:56 PM:2 d) h: d; W* L; E
; l- x0 a. ^8 H. {) S
/ f8 [# Q* d3 A: k: j
坦克車!上!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。