<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 09:44 PM:6 t/ R/ u6 q. o5 t

$ q0 I0 l) F9 Q- X, y% H/ `3 Q! D4 S& }咪係,果刻我睇到我心諗,你冇野下話....
" A: |6 E/ Z" ?3 E9 H
講真,如果真係為鎮壓而鎮壓佢地其實唔難!' ]. T" M6 k9 O* ~4 e( j# v
噴佢地碧麗珠就可以~但係香港警察都冇咁冇品,仲想點?
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 09:48 PM:/ _% ^8 _+ e$ G. S
( G) B0 t& L+ j
講真,如果真係為鎮壓而鎮壓佢地其實唔難!- w& Q+ C" ~/ O
噴佢地碧麗珠就可以~但係香港警察都冇咁冇品,仲想點?
. u2 M3 k0 W: h! D3 \
其實香港d警察算係咁啦.......我認為香港警察出既暴力已經算係低既級別......相反班示威既人就好似癲左咁..........
摺吧啦
頭先李明逵係電視講野...% T/ D: W' a' ~4 w
0 w+ e; E; e" G9 I8 H7 f
覺唔覺佢叫d香港人離開灣仔,已經係近乎命令式ge用語
7 j+ |- o: ?% F' Y1 Z9 I8 K好明顯,佢知道留係灣仔ge香港人...都係滋事份子
( \$ u! g$ L! t1 H: o; X$ Q1 R6 b佢地再唔走....警察一定會當佢地係示威者一樣鎮壓
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2005-12-17 09:53 PM:
( [; q' v1 w5 D0 ?頭先李明逵係電視講野..." l$ ^; A! E% n! L5 ?) X" d6 x
) G7 _( F' {  y8 n7 n
覺唔覺佢...
2 H# g% G# k  O; M0 ]; Z$ D
睇緊波,冇睇到8 z' f9 ~4 D8 O$ T
不過呢個李明逵我見到佢就想小佢,超唔順眼
# S3 F( z/ K( O; K; v7 Y% a" s相反李少光都仲可以接受既,佢就冇咩問題
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2005-12-17 09:04 PM:
& |9 T0 y, _9 y* ~! ?% g: _滅火筒兜口兜面噴向一d毫無裝備ge警員度
+ G2 S( x9 A3 k: i; e. \; D
9 k/ e, y: B6 \) M* }4 W 3 F2 D/ U/ b$ u
警察如果黎返招以牙還牙+ w+ c9 E" e' p+ V! U# Y3 a- `* g  L
可能仲實制$ p5 g1 ?0 ^" q* S; M$ z* K4 o
, u3 p3 t9 G& E5 z# i. A  \
用返鐵梯掟佢地
$ R% F8 A7 J/ h用鐵欄撞佢地% i6 {1 S2 i  `. y; z8 k6 F+ m

) [& L" `+ R: z試下班南韓佬渣盾 ( Q; \1 u" R& e$ C
警察用竹竿打返佢地丫
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 09:50 PM:3 P# v% ~4 ~9 O: G: N

3 o3 a5 \8 n# I其實香港d警察算係咁啦.......我認為香港警察出既暴力已經算係低既級別......相反班示威既人就好似癲左咁..........
! ]% o! I) h8 l0 }1 R9 I( j如果南韓佬去北京搞d咁野 你估下會點=.=?
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 09:56 PM:
7 k# U7 Z8 W, w  x) {4 u6 m  Y* X9 V+ H1 q) R( f2 o# n
如果南韓佬去北京搞d咁野 你估下會點=.=?
1 @7 r: S) Z& W坦克車出動:cool:
摺吧啦
留係度個班唔係滋事份子,
; B1 {- z! V6 C  ]9 T" R$ n係係度趁熱鬧既人,! R0 [8 Z0 E9 o" ?
睇電視都睇到依家咩情況啦,% R9 A+ `* v5 a! ]+ A) t
緊係叫你走
7 W* u, S" V2 J* g唔通同你係度玩咩。
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 09:56 PM:
0 V9 I' I$ n# \: S+ a4 ?# L! h
; x. {1 k: f) R% j: b) z- |如果南韓佬去北京搞d咁野 你估下會點=.=?
& X, U1 S7 o8 B: o' _9 D. K
0 I% X( F. h+ z; _$ q! _0 z; f7 _; |! q/ x( {
唔會又用坦克卦 =o=""""4 Z- b) X( q( d- D/ z+ N1 s
哈!
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
5 F7 ?2 \- i; w6 _$ R9 W  z. Y' `' M; n$ v4 A. b* J; M1 B
如果南韓佬去北京搞d咁野 你估下會點=.=?
+ J; B2 c5 W5 {& j+ E
坦克車!上!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。