<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:18 PM:5 Y* c( Y$ [% x9 W/ ~. }/ J0 c
仲有d人話係警察撩d南韓佬& n5 u6 U4 Y9 H) H5 q

" w0 j+ a. a  @+ S我就唔信d警察冇啦啦會撩人啦  [% P* Q& h6 [* Z9 K/ T. A) S
d南韓人唔沖埋黎  警察會還拖?) j$ X5 a9 Z5 V0 ~9 }  Z" \
係喇  黎到唔應該用胡蕉喇唔好用警棍喇" S) c) X' v" p4 W% H: {1 e* m
我覺得係香港人見得太小大場面; N+ m# Y! l9 _* B/ ?) s; N8 T7 @
話警察唔岩果班人試下去做渣盾牌果班試下& s6 J8 W5 ^# |  n9 `/ t& T$ E  r. E# K$ R. c
2 A+ p$ q6 T3 O) ?2 r' L
我肯定佢地槍都蚊埋出黎
& h' H. F) w) C, {, ?3 ~. e+ g6 w好簡單,有冇見過警察去烏溪沙打佢地呀?次次都係班友出灣仔打警察!+ g9 d7 P) P8 p, t6 C- Z
# o6 R. O. l" L' x, ~, I7 x
[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2005-12-17 at 10:25 PM ]
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 22:20:
3 `# x$ b9 N4 t' |  A; f  x9 W# E$ j
越勁越多人入院,咁就比得越多錢!佢地唔係本地居民冇優惠架!
5 C  q0 S# P6 x1 [
) s% Z& R) x" m" P. l, D
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 22:21:# D; w) O0 T: W( x; A
8 Y& a8 s& k! @9 G- T* g- _1 B. t
其實有部份都唔係話太窮,有d都可以自己出錢黎香港示威,呢點我最欣賞
$ i" l/ q8 F2 z: u6 T
8 T% ~8 J" j* y" b大佬,我攞綜援嫁!!!我仲窮過佢 la
Originally posted by 151515 at 2005-12-17 10:24 PM:
7 V2 j( x6 T0 r+ n) E5 V
6 U- B( ?5 [' r: B- U! j- @% v; O5 I% m: S) `3 F
大佬,我攞綜援嫁!!!我仲窮過佢 la
3 Z$ N$ B2 X) B/ w; v3 H我地去南韓踢盾牌睇下番唔番到香港?
Originally posted by 151515 at 2005-12-17 10:24 PM:" l8 \- s9 P* M0 |7 B* Q! ~+ ^

; h$ M  ^& D3 x  I' @
" [' L$ f) a/ a; g, b- s$ y大佬,我攞綜援嫁!!!我仲窮過佢 la
: W: _7 f  _( F, Q, ]( n咁呢方面 又唔話得佢地既
. c: w) I! \  Q$ x9 x佢地本黎其實都好地地 自給自足: I1 G4 `9 @! U  T: _
都可以話世貿搞到咁既=.=
% [( \5 {0 m1 q; q& O5 `# T! ?  Q但佢地咁樣做法就唔岩喇
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:26 PM:
# [; v9 X. S! U2 T2 ~" P6 ^3 I7 ~5 L" Z/ \
咁呢方面 又唔話得佢地既
. d; X1 n+ d' ?/ Y3 e佢地本黎其實都好地地 自給自足5 Z! I# T+ Z: {3 ?) v  H
都可以話世貿搞到咁既=.=# Y8 x$ M0 A9 t) F+ N# u
但佢地咁樣做法就唔岩喇
2 V- p! F# H, J
冇錯!係世貿,唔關香港警察事的!d人鬧警察時請記住呢點
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 22:26:# F- F, x. K* ~

& x7 {" c: B! u8 x- P2 S* A4 u2 L咁呢方面 又唔話得佢地既9 `6 j# M; O3 l' q* U
佢地本黎其實都好地地 自給自足
: {* W4 V7 y# o( Z' c& N都可以話世貿搞到咁既=.=
* g% T9 w; X  I. a但佢地咁樣做法就唔岩喇
; C4 E- ?3 {  e& B4 I9 n6 o* d
/ X' \2 @# O* l/ u' \3 ?6 l' G+ ]% ?+ m
我不是話佢地,只是呻吟
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:26 PM:
9 u$ h* ~+ N' {& o# {) @, M4 C; b; M  k% W; _& {" T
咁呢方面 又唔話得佢地既
4 b2 A% n! r: Y: D佢地本黎其實都好地地 自給自足  [" u+ o( i& q7 W
都可以話世貿搞到咁既=.=; c3 C) z/ b" O. i# O! I
但佢地咁樣做法就唔岩喇
& ~" P. c, `  r! r2 p( Q2 I  ?呢個世界就係咁.......好多不公平..........
摺吧啦
返來了 ^^
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:18 PM:
- P- c5 Z; U& b# X5 x+ _1 q我肯定佢地槍都蚊埋出黎
; q8 u0 B) v, ^
& ~: q, A# x( c+ M& `% T

% J* X9 g2 B% ~! x$ U
) t. T- P( |8 F, d6 k1 J哈!要忍住唔蚊真係幾難
& G6 e3 f9 k- z! I: m6 L比著我就晨早攞支炮出黎勁啡....$ e  [" p" H) j9 b6 {2 F
踢我個盾牌丫拿 = =v
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。