<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:11 PM:) L9 }2 X( j( ~
& P! u+ k) ]) g* G: B' r6 m" A% p
窮唔係大曬!8 C! \: e$ @2 Z
佢當定條底褲準備錢賠比政府啦啦隊整爛咁多野!
d人話俾條毛佢就得= =!!
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:12 PM:
& D8 N2 S7 f& {, T  A3 \4 e* u% W9 U! `: v% H( @
我諗佢死左啦  好耐冇出黎=.=
; C* l5 [" w$ |5 c8 J
係囉係囉..佢咁多病...
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:11 PM:. z2 n  a8 _4 s: b# j
- |2 j/ ]& f  g- k  U
窮唔係大曬!
% k2 L& j8 r( D佢準備當定條底褲籌錢賠比政府啦!整爛咁多野!
# h: j8 ^5 ?8 }. Y9 y" p( E9 L係囉
4 e5 n8 `: Q! o1 d
& C3 w( F& ?5 {/ S% l香港警察義務比你打?比你踢?比你拎野掟?
* [, }" k" D( F: D1 ?, c! b; Z我覺得佢地似出火多個示威
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:12 PM:) \% L% x, `. ?9 M% m5 Y) s9 {* ]

( ~* A" D$ M0 |我諗佢死左啦  好耐冇出黎=.=
$ D* X" p% F* |- W9 Y
哈哈,好難講丫
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 10:13 PM:
. E# M8 N# @' E( d
$ I3 b/ U" o5 {' u3 M! z! W1 j哈哈,好難講丫
$ R, ]$ y- u, A: y9 w美國佬d炸彈好似唔洗錢咁2 Q3 l: ~& ^, \9 t6 T$ r
日炸夜炸-.- 唔炸死都嚇死
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:14 PM:
% H+ s3 t: j4 r# a+ E/ y+ E% W% _. p1 f
美國佬d炸彈好似唔洗錢咁
) l/ B' p. c( r9 w8 e; e/ s/ r日炸夜炸-.- 唔炸死都嚇死
: b. O, U  ^) B* F& m佢唔係爭人好多錢咩
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:13 PM:) N% Q3 r1 M; A1 b+ I  \

* g6 y1 @5 a  t係囉. K) c# r. b# }7 \2 n
2 t4 m' _# G& {# X) l
香港警察義務比你打?比你踢?比你拎野掟?! Q# S) u  G! g- y: N
我覺得佢地似出火多個示威
& C) B/ S/ x/ v8 Y! O" D7 O
鐵馬唔駛錢買架?整得咁過癮?賠囉!唔賠唔比佢出境,唔比地方佢住,睇下邊個慘?
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:14 PM:
4 `6 U6 I& v* T9 h
+ n2 \3 _9 f: F+ {! U% N6 v7 t2 x美國佬d炸彈好似唔洗錢咁2 `& [' e2 c( K" i, _
日炸夜炸-.- 唔炸死都嚇死
$ j% ]1 s$ i! T( H
哈哈,話唔定未死,不過手手腳腳冇晒
摺吧啦
Originally posted by 腳指o at 2005-12-17 10:12 PM:
6 u1 U7 K& z5 O( P4 B6 b6 Bd人話俾條毛佢就得= =!!
. e3 E8 I; A" a( B0 [佢咁攪,真係可能連毛都要當
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:15 PM:1 U/ c/ d9 q$ y8 ?
; r1 T+ k3 ?/ Y) @# Y
佢咁攪,真係可能連毛都要當
) d* m. ^$ i/ I( k5 v$ X  W
唔值錢  == !!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。