<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:06 PM:
( ]  v0 D" f) Z8 T+ \4 e! r- l# L3 K+ {' m
話比佢地知新彊有野睇,呃左佢地過去先用坦克車
9 Y* h! d0 T' q7 s+ H' W0 K+ A話佢地知布殊係果度
摺吧啦
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:07 PM:
, d0 P8 @1 D% v向企係前線既香港警察致敬 !4 J0 c1 O) M/ W0 q: j0 s
1 t: d9 g1 ?: G
韓國...
  n9 G6 f1 p$ q: A* c
警察一味守,班人一味攻
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 10:09 PM:! a7 K  D% N. {* ~3 q" I% c4 |) k0 X  I
, a, q0 w) N! r! c$ Y0 U, |
警察一味守,班人一味攻
- i" }# e+ }0 o* [7 wd人發窮惡= =!!...
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 10:08 PM:% Y/ y! Y* U5 W. G( e+ Z* @% Z/ t' |

+ v# @3 }: f  _+ f2 y話佢地知布殊係果度
$ _' w9 p$ p: _% s0 _; a比拉登捉佢黃腳雞
Originally posted by 腳指o at 2005-12-17 10:09 PM:( z6 x( J. A* P# y

5 u; l, n4 n( Nd人發窮惡= =!!...
1 V0 p: z, D. f+ ]
我都好窮,隨時窮過佢地是旦一個人,我都未示威啦
摺吧啦
Originally posted by 腳指o at 2005-12-17 10:09 PM:
: X1 j" b" t) F$ Z0 ?, U! O' P& x7 C0 z  S% e+ ]0 A7 `, @
d人發窮惡= =!!...
( z: k/ K7 n0 [3 k" |  K# H. g
-_-  重點
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:10 PM:0 j# Z6 M6 z# E
3 N+ p  B" I, X8 f; M$ i! [' {, f9 o  y
比拉登捉佢黃腳雞
( u' n- m0 j5 ^( T
哈哈哈,拉登出美人計
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 10:10 PM:
, m# c3 U8 y/ u; s! }: F0 h4 v, X( P; s) ?+ ~% I! X( v4 h0 o% Q
哈哈哈,拉登出美人計
拉登死左未呢.....
Originally posted by 腳指o at 2005-12-17 10:09 PM:5 }' T1 a0 D& V( A* [

y9 U, c( o, n- ~: P4 j) \2 C) @d人發窮惡= =!!...
0 V0 W% Y5 p6 _7 L" k/ k, K# \
窮唔係大曬!5 f, y) \$ j# H5 V5 _
佢準備當定條底褲籌錢賠比政府啦!整爛咁多野!
Originally posted by 腳指o at 2005-12-17 10:11 PM:
' O0 Y! z( ?2 u$ S2 i9 n拉登死左未呢.....
* F% ~( V; `1 k; S# j
我諗佢死左啦  好耐冇出黎=.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。