<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 09:57 PM:
; g& l' a$ ?* Z7 D; E" R2 @1 P9 F2 _3 l6 x
坦克車!上!
/ L( R5 v7 W' ?9 V0 O5 y
哈哈,三個都答坦克
摺吧啦
Originally posted by hiroraymond at 2005-12-17 09:57 PM:
( y; ~& N( K  e/ Z. m留係度個班唔係滋事份子,
$ M2 Q  o% p' H4 Q. z+ p係係度趁熱鬧既人,
; P$ {" M8 j! Z, e) m, A7 M. ]0 b睇電視都睇到依家咩情況啦,
/ V" ?# j' M8 ?3 {緊係叫你走7 ?7 U" `( K1 R& v
唔通同你係度玩咩。
) ?( c" z; [: Q3 L/ q" `4 D
贊成!實有d八公八婆想佢地真係大打出手+ z  ^  X, w: n$ e
4 U( M' l2 r4 S1 {4 H4 F: `
[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2005-12-17 at 10:01 PM ]
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 09:58 PM:5 g5 y  a, t& j

0 Y0 u; o6 [- W" z% Z3 v哈哈,三個都答坦克
6 J1 ?6 N# k+ N! X1 c8 G8 J未必既..9 S, j) n9 q/ C6 a! A, X4 R
而家可能出埋戰機=.=
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:01 PM:
: \9 Q4 {) V4 R$ Q6 l+ ]5 |7 v7 z: D
未必既..
# l, z/ }  u& g  B  ^而家可能出埋戰機=.=
- U# a$ W) t0 Y* H4 E! \2 {5 a1 A最低限度一定出坦克
摺吧啦
都唔明0的人諗乜,0 B& n6 _; ]/ u$ I5 P
係度阻住人地做野,
% j0 K* }6 i1 l4 w一陣打到佢地又話鎮壓普通市民,又話咩誤殺良民,/ U& R% C, T6 M; I
又唔諗下自己走埋去。
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 22:01:! Y2 x' S& \2 ^8 n, t

: @7 k3 O( I' U' c1 I% B, F- d未必既..0 E% u6 X/ G5 U/ M6 x( l/ d
而家可能出埋戰機=.=
, M4 T) P- w+ W9 c1 p- a
4 ]; Y; ^0 @$ z& V. C; Q
北京不敢(有外國傳媒)
Originally posted by hiroraymond at 2005-12-17 10:03 PM:! R  \" p: A# c! w+ v
都唔明0的人諗乜,4 H' ?# k& F+ B9 M4 b( O
係度阻住人地做野,
  X& h) p9 L4 J& g$ i& p, a一陣打到佢地又話鎮壓普通市民,又話咩誤殺良民,8 o9 Z( i. X' c1 v0 w7 q
又唔諗下自己走埋去。
% r+ _0 o! |! O8 K
講衰d~人地叫佢走又唔走,打起上黎一定打埋佢地一份(識廣東話就唔打咪好弊?): J, v# z  s: \9 L
怨就怨佢自己唔聽人講
Originally posted by 151515 at 2005-12-17 10:03 PM:
4 [( D. b' Q$ r% \
! o+ q3 \* E# C; P7 I! j0 ?9 j4 E
北京不敢(有外國傳媒)
! v; d3 }: ?8 m* S$ f0 `" e$ y4 {0 J
話比佢地知新彊有野睇,呃左佢地過去先用坦克車
吹淚彈...[文]左係唔係會暈?/
向企係前線既香港警察致敬 !% c7 Z5 n" s1 {: W& r5 A
  x+ L; [# D( \3 H" X+ k$ L5 k
韓國人                  vs        香港警察; b) M+ t( O0 D  \4 x! Q" R& k
祭台配合火攻                    盾牌+滅火筒/ S( v% o) C: V8 v
拳打腳踢+人海沖擊            盾牌+胡蕉 外加警棍4 f) k. C# v8 ]" ^0 R- F) t+ _
竹竿+鐵馬+鐵梯               盾牌+閃避+人肉擋' T6 S+ T# `5 [0 a! y* ?& ~3 `
人海戰術                          盾牌+水喉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。