<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖

各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

我覺得可以一齊上E.F這個網站架5 v) j' w+ C7 A* `( b
雖然,有少少咸....但係多多趣....4 ~$ b! M% s+ c) g' ~
一來又可以增進大家感情....+ e2 t4 O7 O5 l7 ]( x4 y
大家分享下吧謝謝
3 S3 H% b, N, D3 P6 u9 q  |$ ?- d3 v/ m5 C
[ Last edited by sfxc0000 on 2005-5-29 at 09:29 PM ]
會好好玩。。。但唔可以比距知道我o係SEX版度講距
冇女友, 所以唔得 =.="
唔得!  呢個係我既"私人空間",唔會比佢"差"隻腳入黎!:cool:
5 d- G& D- Q1 w. [. \比佢入黎,即係我發表過d乜佢實追住睇,o岩睇就好地地,唔o岩睇你就煩啦!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-5-28 12:13 PM:
  b) y4 O- P1 L; l& e3 Z! D% p+ l唔得!  呢個係我既"私人空間&quo...
+ J, @; \  q  Y* s9 |7 B0 w我諗可以一齊入黎玩﹐但唔可以知道大家既USER ID
得...佢見親我上黎呢到..: O& F* O. z  X
我淨係去sports/玩具/靈異果三版
, N$ q  Y  ^* T/ o9 y: i+ @4 o: }& v% |' b  y2 N
靈異野有時重會一齊睇
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2005-5-28 12:20 PM:
8 N& S, V, C& F8 Y. x& O5 ]得...佢見親我上黎呢到..
- y; }2 y4 X3 a我淨係去sports/玩具/靈異果三版
8 ~& Z# [) I/ N0 ?# p1 Q5 a8 s0 Z, j5 z! q2 N  K6 r
靈異野有時重會一齊睇
0 B+ `4 p# M- O
冇錯!  就算係佢淫威之下就範,我會選擇用分身!
& W8 w& ]$ M3 x2 c# R- x/ L- W* T  O, Y/ R9 V* L0 q& w+ ^3 U0 E
Originally posted by vivienna at 2005-5-28 12:19 PM:! v$ H; g! V; \4 E
* T1 C+ R& D( x5 N4 J. g
但唔可以知道大家既USER ID
& {# ^3 B+ A2 I9 [4 W+ o$ i
& i. p( ?3 O8 X8 \& {6 MD 女人邊有咁"順灘",佢地係唔會放過你o架!' c8 P! K4 M: b8 E' p2 J+ r) V
佢得閒去"戀愛起義"度窒你兩句、又明示、又暗示要你點做,你都咪話唔死!呀
1 ^/ P5 e  I0 @. q9 F, h0 t  M唉....越諗越恐怖呀.............
5 C. r0 G+ O. h# J2 s3 ?# P& w4 @; L  u& a+ C
[ Last edited by roykenroy on 2005-5-28 at 12:45 PM ]
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
雖然我未有...$ Z. L. Z* z3 I* M$ w# i- U
但我都唔會叫佢上來lor...- ]7 \4 Q; O) M
比佢知我既言論咪死...4 ?) L2 M& B( V
又廢事講野唔方便啦...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
我冇男朋友﹐帶唔到上黎
( h) {" l" I# V2 y1 U* ^0 W, [7 \) n3 R' _5 q1 w. e
但係就算我有﹐ 我諗都唔會la ﹐俾佢知道我同咁大班男仔講o野有可能jealous=.=....
/ b4 i. q( K3 r& v/ G' R3 C
, W& a. e) y3 L7 J+ N3 `" r1 s帶朋友上黎就好!!
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-28 06:33 PM:
- Y7 ^$ _5 k! v% E8 g3 e6 ]' W我冇男朋友﹐帶唔到上黎* u" w4 R6 F* W! q0 n/ }( t: _
; Q* O3 a  C2 J9 B1 h( i
但係就算我有﹐ 我諗都唔會la ﹐俾佢知道我同咁大班男仔講o野有可能jealous=.=....) z/ |/ X! o& }8 b  h
3 W" @( L* Y- L( [  O$ F
帶朋友上黎就好!!
8 c' i1 o- |  ?6 u/ m' N/ ]2 o3 X好呀好呀!!!!!!!!!
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。