<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 00:59:
. L. ~% L- n! v4 `( o/ |( w% y
* \* O1 d# }( ]係囉,即係你同你bf一齊用一個acc?
3 r& \( Z, w5 ?% ^
  o, V) x+ S3 T係呀…不過我唔係check佢架喎…係佢叫我睇架!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:03:1 G- }0 V4 Q  b

/ H# ~' w. Z/ v: u( l你更係冇係我係LOVE版寫果段野喇
) z4 Q* [+ `, w6 A你寫咗d乜呀?!我都有去LOVE版…不過唔記得~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:03 AM:
8 p3 l$ x! i3 Q# U  d# k0 u  I" z6 J+ m' Q  X$ N
你更係冇係我係LOVE版寫果段野喇
  q: R7 H, K8 j7 z
邊段????POST比我S.S好嗎>/????
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:04:- ^" l5 Z$ G$ ?5 L/ H5 Z
係呀…不過我唔係check佢架喎…係佢叫我睇架!
0 z; G4 H2 J4 |% q9 H8 s
咁搞笑既!?: ]) p: y% c' L3 O$ C( ~
咁你而家對ED有咩睇法呀??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:08:( s! C9 r7 I( r9 h9 _5 |3 n/ F
0 c) J& q3 R4 ]# ?+ \' Q. M+ K
咁搞笑既!?% Z  F: f4 b( N  h
咁你而家對ED有咩睇法呀??
- {. y  D( W( S) j# |5 k7 }! z( _
其實都幾多野睇呀…好過剩係識去睇friends d日記啦~
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:05:( K6 t7 q6 V. `3 K$ @' u
你寫咗d乜呀?!我都有去LOVE版…不過唔記得~
5 K# s6 ^. o1 C1 {7 @
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:05:
4 Q- d, m/ [( Y' g. R邊段????POST比我S.S好嗎>/????
5 T( |! ^4 f9 `& D八掛啦你地
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:09:
$ |6 n  I/ o9 x, N其實都幾多野睇呀…好過剩係識去睇friends d日記啦~
5 u  T2 A7 S8 V5 ~4 p唔~~~
2 a5 R0 y' [& ^8 Z有咩需要我地改善既??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:09:  C/ b/ d3 G9 v, Y. ?4 S# W. T- R
5 t! q  E. d: Y; g
: p# j1 R: A  a% I
八掛啦你地
: b. Z, h+ i! m& K: V# O' u車~我自己去LOVE版搵!
michael~~你少去02版出post喎,點解呀??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:09 AM:! I: Q* W6 N9 g) {3 s4 w/ F
( A) Q, \# ~3 F* y! a; d

- E* W1 W5 k. c* u: U八掛啦你地
/ Q! R- x. [1 F7 \  h, V
左哥仔......邊段姐......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。