<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
點解我地離晒Michael兄個主題嘅~
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:35:
# ]! H7 p( K2 ^: O; C* o哈哈…我覺得你地相處得幾得意…
1 ], `1 s/ i. `  g" a! g; }都幾嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:36:; P0 y$ U0 K. U+ Y$ [
* n# t9 e4 _: p7 |4 x& A8 N. a
唔係既,你唔覺有時成日都你地兩個人,會好悶嫁咩=.="
/ z8 l7 \- _2 \1 M# ^/ n" I) C
* l. H4 y6 }5 b  @
所以之前有人係LOVE版話要搵d野黎刺激下雙方愛情囉…去下trip呀…etc...
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:30:
% l3 q% N: P8 |0 L8 E8 ]0 _8 }& f- U# h6 n% v/ f5 D* U. e
7 R. C; \1 K  V" C. B
係喎…左仔你唔怕你女友俾人咸濕咩if飲咗酒?
+ i: O/ C9 K3 ?' P. ^) U6 H2 A* q1 F
唔~~~
& E" x- O8 K$ B" y/ g# d  E飲大左先會比人抽水咋......佢唔會既1 `& S/ X0 F4 V
* x6 r, f, u4 G) Q& Q' U* n5 i/ y
[ Last edited by 左輪仔 on 2005-5-30 at 01:43 AM ]
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:36:. j0 Y+ S3 g# K: `8 a' d
點解我地離晒Michael兄個主題嘅~
; Y1 m0 {# ~' Z3 W3 A9 t; s好似係=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:33 AM:
, ~$ P" z/ ~2 K8 H0 j
: w7 f# z6 V; ]* Q' N" l( S我都講左,我可以做咩,佢都可以咋,唔代表佢一定去做嘛
+ n( b6 q7 L6 Z, u6 |加上佢飲唔到就會打比我,我會驚咩??反而佢驚我醉酒做錯事咋
  T" F. ?. |/ N5 h3 `9 t
好次琴晚我同三個女性朋友去k8 K% o# S1 [8 Q- ~
我去到見到個咸濕佬..又毛手毛腳
9 ^4 ?* ]3 G) d, N6 |) Z又吹水自已是楊叉成個細佬........) e( {( e, c  G( Q. P; P, @
有時d人都幾
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:38:
4 T: Q9 D/ Z9 E% |8 w, r, \
/ {" _$ C) R0 @$ i唔~~~7 V/ p0 t9 `9 S# ?! T4 n
飲大左先會比人吹水咋......佢唔會既
- H0 T. S1 p0 q( z. }& l  s
. F% _0 c! I3 E6 i聽你咁講你gf又幾好bor~
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:39:3 n% F- J# M* D; U
+ Q6 k+ J0 E; u7 B. e
好次琴晚我同三個女性朋友去k% B) O- w2 Q3 j; \
我去到見到個咸濕佬..又毛手毛腳
2 E+ `9 E0 \5 L, m; V又吹水自已是楊叉成個細佬........
9 s. G9 M$ ]8 L0 H# J有時d人都幾
$ r# D/ |5 n% e6 Q* \! |' }7 m. {6 d3 B- a% }0 l) k1 N( o
嘩…見到呢d人真係…唉~~走都走唔切…借醉行兇!
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:39:9 K' E3 _0 e3 a& |* I6 }+ ^

' G( o# H$ m, ~' B9 B好次琴晚我同三個女性朋友去k
- |' M& {/ p% Q+ }8 T我去到見到個咸濕佬..又毛手毛腳' G3 [6 X( G7 L6 G
又吹水自已是楊叉成個細佬........
7 R% L* C2 t7 L7 W% r5 O有時d人都幾
" O8 g" r4 E* p8 ?% U  c6 c  ~
佢呃女......
" a6 J" k# o0 s& p7 |' J我都知,不過..有酒飲既地方,我都會出現@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:42:
4 }7 P6 F+ i2 X7 D
9 l/ @8 j! R' D, ]佢呃女....../ V4 ^+ x9 w- W, {" T
我都知,不過..有酒飲既地方,我都會出現@@"
  G8 c2 u( [$ K( X
' e; H" \6 _9 P8 D係喎,你係酒仙!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。