<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 00:49:
/ p: M) Y' ^4 G+ X0 M1 ~. {8 {6 J. q% J; l
唔怪得你係我版既重要人物啦(咁02既)@@"
6 I! k; d9 t6 I
8 u$ h- W" f& S; M
哈哈…~~~問你驚未~~~(鬼聲鬼氣):cool:
Originally posted by jublio at 2005-5-30 00:51:
4 o% y& x  Q1 E( ?- I8 R哈哈…~~~問你驚未~~~(鬼聲鬼氣):cool:
: k) ?0 g+ a- A' ^
時男時女....你...一個acc兩份用???
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 00:49:
- g7 T' j' G/ Y( n7 z# I9 l" @7 }+ V
我琴晚出去K,D女性朋友又係今講....哈哈
) N; m6 J" u- h- y; }9 R上身裸照OK........?????
# C7 b. Q- H9 a% E1 S8 O

* N4 ?+ f" g! P! C0 G露上身都要係型先得架!整個肥仔咁就唔好啦…
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 00:52:
4 l* Y3 z: M  M( X! M$ T1 v& g& @( D/ G/ i) O* Q1 l
時男時女....你...一個acc兩份用???
: w8 u! @$ V+ h# y* B( T

9 A3 M# z/ C9 i9 A. e  p可以咁講啦…不過有d版我都唔會去嘅…
Originally posted by jublio at 2005-5-30 00:54:% D4 O$ [: c6 B6 l
可以咁講啦…不過有d版我都唔會去嘅…
9 s- B. l) f4 t6 R6 j: n2 E咁搞多唔分兩個用@@"
4 v: V" n; R% @唔通你同華華個case一樣@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 00:57:
' o2 ~5 M3 i- f. U  s" I9 e! O2 A
咁搞多唔分兩個用@@"
! X% C. ~) b7 Y唔通你同華華個case一樣@@"
+ _, q. v4 R: Y) u0 B
/ e0 _  N9 a0 K6 j係咪話佢check佢bf o個個?
Originally posted by jublio at 2005-5-30 00:58:
  O+ C3 Z4 N; e3 b" M; y0 q3 k2 p  A5 n$ {5 q* J  ~; M9 A

1 ~2 L$ ?3 O( k1 E+ B% @0 z係咪話佢check佢bf o個個?
- U* x/ r( o# |+ K
係囉,即係你同你bf一齊用一個acc?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-28 06:43 PM:
5 @) {- ~" j0 p. D6 b我暫時都冇女朋友,就算有,我都唔會帶佢上黎/ P% I, b: c4 o. P' j
每個人都有自己既私人空間,如果連呢d空間都同佢分享,我好悶死=.="
! @+ z3 c5 I1 T9 S, I, N, f* c& c
左仔.......你的私人空間是E.F,但有可佢知道左之後....
8 E6 \  @9 h$ D( K( I佢又嬲你.....唔講比佢聽.....但d女仔唔霸左你的空間
Originally posted by jublio at 2005-5-30 12:58 AM:
9 m* V5 B: S/ U9 @- t' z: N# O  e  _
$ S1 c- ^% k2 o
係咪話佢check佢bf o個個?
6 o7 N# j4 Y! Z+ V& p都話講比條女知......d女仔都好多喜歡E.F
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:00:  w$ E4 v+ H7 G0 B! v
左仔.......你的私人空間是E.F,但有可佢知道左之後...." b8 G& c, o5 a6 N
佢又嬲你.....唔講比佢聽.....但d女仔唔霸左你的空間
8 K* u7 H" s$ r: v& A9 D你更係冇係我係LOVE版寫果段野喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。