<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
其實點解你地唔入互助區吹水既???
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:49 AM:
. V$ _5 M2 k% P1 C" e+ Z( O$ a& u. _
* a- ]' p- V4 a" B& `& U  q
哈哈…怪唔知得!你d朋友實願意被抽水啦~
# v, A! ]4 z2 Y7 j, u: `
佢到晤do架..不過,無法......
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:49:- r" N7 \  j3 l/ s) i
6 J6 n9 ~% U$ y. o' d+ ^( s! u
你在hk 我在macau好難見到您哈哈
, Z  u  c. g) Q" D- n; z" k  c+ ?  U5 L' D- p4 r5 K* D
下?關乜事呀?點解開始我唔明嘅…
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:52:( ]. W, v3 {5 Q
5 t2 E$ K0 [' v2 x6 m+ _. v/ K
唔係好....人人見到都流口水個D2 [& O$ Z, k  p3 V& w% c3 P
所以,D人睇我好次play bay
* A" z) g4 B+ \2 p, a
叫佢地上黎ef嘛
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:52 AM:
" C1 m$ y+ m# T/ S其實點解你地唔入互助區吹水既???
& k  S  O- `1 S+ L! o+ k9 n- u
好....上
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:52:* R  {6 ~" a- t- k. X! [7 N2 P8 V1 Y
其實點解你地唔入互助區吹水既???
+ x$ k6 J" D2 b% V4 U& _: g
4 v. Z1 s0 k" w( {
哈哈…互助區?唔見嘅…
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:53:4 m  S/ J+ G' S7 }% A8 T  x5 j
下?關乜事呀?點解開始我唔明嘅…
/ J( Y+ S, j0 M$ p: R6 ^+ ?1 w' }+ R佢即係話,想叫我出黎都難啦
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:54:
1 m9 p9 y  m/ H8 G. R( `: M( q  o. U: |" f4 H; z/ T, C1 z6 v
好....上
/ m* z8 Y- O9 r+ y+ l
你上次係入黎搵我追數=.="
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:55:
) I9 P) }. |1 u& s- M% F0 h+ i9 `6 I; Y$ b$ g/ T% \! g
" b4 m5 q8 W( \5 b' d$ q2 F
哈哈…互助區?唔見嘅…
7 ~  a9 c3 o8 w2 M又sorry,岩岩改左名兩日=.="
, q9 B- i& e( B' p【版友傾訴熱線】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:56:
1 C. I' O" r9 i# f1 z0 o/ R4 V' G1 \1 g# }
你上次係入黎搵我追數=.="
  B( Z2 D  E# J. g: \$ A5 J

% J, G/ i( H  p5 b& S% B0 d+ Ho個個身分唔係我~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。