<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
死野 , 黎左呢到, 屋企無人看門ar
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
cher~~之前我都有入去睇…不過見到個個都係版主所以唔敢出聲~~
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:58:$ ~$ T7 v  J7 X3 ]+ M) J; R& K  ?
1 b2 {) o& J7 |: A( N5 [( z3 @
/ K& X! H2 R7 S. P8 y& y* R, w
o個個身分唔係我~~
! i* o' P$ y3 v2 ]
唔係呀,我講緊米高呀
Originally posted by JCer at 2005-5-30 01:58:, W+ _$ \. H% [( r$ y( T' H; k& e
死野 , 黎左呢到, 屋企無人看門ar
, J1 U% h; M+ B7 J
我有留意緊屋企嫁
點解你地.....在這里????
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:59:
6 o" H  @6 t9 s, g7 T/ h: Gcher~~之前我都有入去睇…不過見到個個都係版主所以唔敢出聲~~
( x% c- L( `1 x
下...有d咁既事??你幾點入去先???
我得閒就入下去…
* A8 D' z/ ?' a" X+ D* a* o, w( B( x8 ~" {2 }- e4 V# C
而家都過咗去…
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 02:01:
  u1 }9 Z1 J# |6 `. G點解你地.....在這里????
1 N+ S" G7 W8 S8 n! M! j0 L; J) h唔明你講咩=.="
我過左去喇
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 02:04:
$ }7 R) a$ b- f
- ]8 i) g' E5 B+ `  Q6 I  |唔明你講咩=.="
  G- H3 u% M" w  ~

0 W( M( O: C) z/ l& r我地去咗互助區啦…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。