<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:18:& x7 e' l9 \( V4 C' ?
: p6 \/ S$ H2 d' L) C3 C/ [5 X
左仔~快d話俾我同Michael知啦~~
$ R* O5 o) N5 r7 ]) g, L& ^服左你地喇,睇喇 #3! S' ~2 j$ I' v0 J3 g. y7 V
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=38246&fpage=1
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:18:* A+ N2 Y( ^5 @  R
& [$ p) G) a" N' }* ^! j8 V/ Q
哈哈~~ (扮唔知)
1 `: \/ w, P' r+ m3 c2 ?+ T仲有冇@@"
3 @" H# V5 ?3 l* }% ^6 |3 e& J
0 D% W" i5 v8 ]6 R6 C' y% T2 i+ ^& }6 r& W3 R8 T
umm…大部份版/post都好for男仔囉~我覺得咋…
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:18 AM:+ b4 z, l5 k) Y5 _6 \3 |" H

1 _# l" W* Y* n! ?) B) V哈哈~~ (扮唔知)
6 ~: n# o9 I" F+ ^2 F仲有冇@@"
9 b6 X1 E' x3 _5 I/ R
左哥哥快d啦.......人家嬲架啦
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:21:8 I) P3 N) H; {1 X# F# i5 N. V- N
umm…大部份版/post都好for男仔囉~我覺得咋…
. L$ N( P2 {; P7 ^, J
你覺得點樣先可以吸引多d女仔入黎呢?? (我地想解決陽盛陰衰好耐喇)
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:21:* g# i+ [# P1 W% M

* b7 Y0 g6 p. p1 |* M, Y: c" i左哥哥快d啦.......人家嬲架啦
5 x0 I. E7 z- {3 `8 U- N9 d#81呀=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:19:
: O& O) _& U4 f! p5 Q4 _' g- T0 F1 w1 t$ ^! A. C
服左你地喇,睇喇 #30 d" P- u3 S+ S) i) b$ \% S
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=38246&fpage=1
/ e7 h' {- m  f3 t9 b6 K( ]
1 v; r5 P& T' D1 p. X2 ^
嘩…其實你都俾好大空間對方喎!你唔怕佢覺得你唔著緊佢咩?
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:24:* z1 e% P6 ~' W
嘩…其實你都俾好大空間對方喎!你唔怕佢覺得你唔著緊佢咩?
$ s7 H4 Y7 y1 Y
其實都唔係好大既,我都耐唔鍾打電話比佢嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:22:$ g9 x7 s2 e) i% H4 P

0 A$ N. q) U. U8 Z* G" [5 }! B你覺得點樣先可以吸引多d女仔入黎呢?? (我地想解決陽盛陰衰好耐喇)
" X7 x; g( v  K& O

% m3 C* e/ F' `) a5 ]咁第一梗係要d member 介紹俾d女仔先啦…唔行第一步點會有女仔入黎呢?!
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:27:3 s$ ]# P7 N/ h7 I$ S4 C
咁第一梗係要d member 介紹俾d女仔先啦…唔行第一步點會有女仔入黎呢?!
2 c9 ^0 m( Q. i  k  L: L3 [
其實都岩既@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:19 AM:9 p( I% U0 E& w/ d2 f

; v! @8 {  R8 W9 G服左你地喇,睇喇 #3
: t+ G( Q' C2 t4 b9 K) phttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=38246&fpage=1
% c% G* o* k) l& {4 v6 \0 y"其實我係一個幾花FIT既人,但係比我搵到我鐘意既女仔,
% h) ]. x$ N* `: f0 p1 ~- s一齊左之後,我一定會收心養性,唔會出去WET,"+ V8 r6 N- e" P+ H2 a% G, g8 a! f( Y
你的意思唔去9394????
0 D+ ^- c0 e  U% C& A* P但係條女又去k又喝酒你唔怕::::"""????/
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。